درخواست شرکت کردن پادویش در تست های معتبر

نمایه کاربر
mohammadktabriz

پست توسط mohammadktabriz » پنج‌شنبه نوامبر 06, 2014 11:13 am

ای بابا دوستان چرا دارید بحث می کنید بیخیال دیگه

نمایه کاربر
Meysam

پست توسط Meysam » پنج‌شنبه نوامبر 06, 2014 11:33 am

[quote="akbar"]خب عزیزم آنتی ویروس یعنی موتورش دیگه،اگه موتورش بومی نباشه به چه دردی میخوره؟حتما پوسته آنتی ویروس رو خودشون طراحی کردن؟اصلا آنتی ویروس یعنی موتورش دیگه!!!!!
مثل شرکت های خودرو سازی ما که موتور خودرو رو از فرانسه آلمان ژاپن و کره وچین میگیرن بدنه ماشین رو خودشون درست میکنن و این شده وضع مضخرف صنعت خودروی ما!
آره اصلی ترین جای آنتی ویروس موتور اونه وگرنه طراحی پوسته که کاری نداره!!
[/QUOTE]
نه شما منظور منو نفهمیدید
من گفتم الان ب پادویش موتور اویرا و بیت و ایست هم اضافه کنی این چند تا شرکت با هم هم نمیتونن تا وقتی ک تحریم هست اسم پادویشو ثبت کنن
مگر اینکه شرکت ها خودشون بخوان ک پادویش شرکت داده بشه
ب نظر من پادویش شروع خوبی داشته و اگر بتونه خودشو مطرح کنه خیلی خوب میشه

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » پنج‌شنبه نوامبر 06, 2014 3:00 pm

پادویش تنها امید ایران برای داشتن یک نرم افزار امنیتی بومی هست. با اینکه 49500 تومان برای من خیلی زیاد بود اما فعلا قصد دارم هر سال پادویش را خریداری کنم.

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » یک‌شنبه نوامبر 09, 2014 5:32 pm

[quote="Meysam"]درخواست میکنم ک تاپیکی چیزی در این مورد بزنید و پیشفرت هادر این مورد رو در اختیار ما قرار بدین
چون بیشترا فکر میکنن ببهونه تحریم دیگه ول کردین و مذاکره نمیکنین:|[/QUOTE]
سلام
ببخشید دیر پاسخ می‌دهم.
علت اصلی هم این است که پیشنهاد شما به نظرم پیشنهاد خوبی است، ولی متاسفانه مورد خاصی نیست که بتوانیم بیان کنیم. مثلا داریم روی قیمت و نوع تست و ... با هم مذاکره می‌کنیم. بعد باید ببینیم انتقال پول و ... چگونه انجام شود.
فقط یک نکته را می‌خواهم اضافه کنم که با توجه به اینکه الآن تیم توسعه به شدت مشغول توسعه یک نسخه جدید است، احتمالا با آن نسخه در تست‌ها شرکت می‌کنیم که از این فرصت تست نهایت نتیجه را بگیریم. (حدود یک ماه دیگر)

نمایه کاربر
mohammadktabriz

پست توسط mohammadktabriz » یک‌شنبه نوامبر 09, 2014 6:30 pm

[quote]فقط یک نکته را می‌خواهم اضافه کنم که با توجه به اینکه الآن تیم توسعه به شدت مشغول توسعه یک نسخه جدید است، احتمالا با آن نسخه در تست‌ها شرکت می‌کنیم که از این فرصت تست نهایت نتیجه را بگیریم. (حدود یک ماه دیگر)
[/QUOTE]

دمتون گرم فقط یه سوال تا ماه دیگه که نسخه جدید میاد پادویش ارزان تر میشه چون اعتبار داره تمام میشه واسه همین گفتم

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » جمعه نوامبر 14, 2014 12:56 pm

[quote="بابک خرمدین"]دمتون گرم فقط یه سوال تا ماه دیگه که نسخه جدید میاد پادویش ارزان تر میشه چون اعتبار داره تمام میشه واسه همین گفتم[/QUOTE]
برای اینکه سوالتون بی‌پاسخ نماند، و هر چند در تاپیک اطلاع‌رسانی در فروم اعلام شده و خبر هم دارید ( :) ) اینجا هم می‌گم که قیمت‌ها کاهش پیدا کرده است.

نمایه کاربر
mohammadktabriz

پست توسط mohammadktabriz » جمعه نوامبر 14, 2014 6:06 pm

دیدم.........

نمایه کاربر
Meysam

پست توسط Meysam » جمعه دسامبر 12, 2014 2:18 pm

سلام
با توجه ب اینکه مدتی گذشته میخواستم سوال کنم ک آیا شرکت های تست قبول کردند ک پادویش رو در تست ها شرکت بدهند؟و با انتشار نسخه بعدی پادویش هم در تست های بعدی حظور داره؟

نمایه کاربر
Meysam

پست توسط Meysam » دوشنبه ژانویه 12, 2015 9:49 pm

[quote="Naficy"]سلام
ببخشید دیر پاسخ می‌دهم.
علت اصلی هم این است که پیشنهاد شما به نظرم پیشنهاد خوبی است، ولی متاسفانه مورد خاصی نیست که بتوانیم بیان کنیم. مثلا داریم روی قیمت و نوع تست و ... با هم مذاکره می‌کنیم. بعد باید ببینیم انتقال پول و ... چگونه انجام شود.
فقط یک نکته را می‌خواهم اضافه کنم که با توجه به اینکه الآن تیم توسعه به شدت مشغول توسعه یک نسخه جدید است، احتمالا با آن نسخه در تست‌ها شرکت می‌کنیم که از این فرصت تست نهایت نتیجه را بگیریم. (حدود یک ماه دیگر)[/QUOTE]
http://www.padvish-antivirus.com/conten ... 9%88%D8%B1

نسخه جدید منتشر شد ولی همچنان منتظر شرکت در تست ها موندیم:|
تروخدا شرکت کنین دیگه
حداقال جوابمو بدین

نمایه کاربر
mohammadktabriz

پست توسط mohammadktabriz » دوشنبه ژانویه 12, 2015 10:52 pm

با این تحریما چجوری شرکت کنن آخه

قفل شده

بازگشت به “درخواست امکانات جدید”