درخواست شرکت کردن پادویش در تست های معتبر
- mohammadktabriz
[quote="akbar"]خب عزیزم آنتی ویروس یعنی موتورش دیگه،اگه موتورش بومی نباشه به چه دردی میخوره؟حتما پوسته آنتی ویروس رو خودشون طراحی کردن؟اصلا آنتی ویروس یعنی موتورش دیگه!!!!!
مثل شرکت های خودرو سازی ما که موتور خودرو رو از فرانسه آلمان ژاپن و کره وچین میگیرن بدنه ماشین رو خودشون درست میکنن و این شده وضع مضخرف صنعت خودروی ما!
آره اصلی ترین جای آنتی ویروس موتور اونه وگرنه طراحی پوسته که کاری نداره!![/QUOTE]
نه شما منظور منو نفهمیدید
من گفتم الان ب پادویش موتور اویرا و بیت و ایست هم اضافه کنی این چند تا شرکت با هم هم نمیتونن تا وقتی ک تحریم هست اسم پادویشو ثبت کنن
مگر اینکه شرکت ها خودشون بخوان ک پادویش شرکت داده بشه
ب نظر من پادویش شروع خوبی داشته و اگر بتونه خودشو مطرح کنه خیلی خوب میشه
مثل شرکت های خودرو سازی ما که موتور خودرو رو از فرانسه آلمان ژاپن و کره وچین میگیرن بدنه ماشین رو خودشون درست میکنن و این شده وضع مضخرف صنعت خودروی ما!
آره اصلی ترین جای آنتی ویروس موتور اونه وگرنه طراحی پوسته که کاری نداره!![/QUOTE]
نه شما منظور منو نفهمیدید
من گفتم الان ب پادویش موتور اویرا و بیت و ایست هم اضافه کنی این چند تا شرکت با هم هم نمیتونن تا وقتی ک تحریم هست اسم پادویشو ثبت کنن
مگر اینکه شرکت ها خودشون بخوان ک پادویش شرکت داده بشه
ب نظر من پادویش شروع خوبی داشته و اگر بتونه خودشو مطرح کنه خیلی خوب میشه
[quote="Meysam"]درخواست میکنم ک تاپیکی چیزی در این مورد بزنید و پیشفرت هادر این مورد رو در اختیار ما قرار بدین
چون بیشترا فکر میکنن ببهونه تحریم دیگه ول کردین و مذاکره نمیکنین:|[/QUOTE]
سلام
ببخشید دیر پاسخ میدهم.
علت اصلی هم این است که پیشنهاد شما به نظرم پیشنهاد خوبی است، ولی متاسفانه مورد خاصی نیست که بتوانیم بیان کنیم. مثلا داریم روی قیمت و نوع تست و ... با هم مذاکره میکنیم. بعد باید ببینیم انتقال پول و ... چگونه انجام شود.
فقط یک نکته را میخواهم اضافه کنم که با توجه به اینکه الآن تیم توسعه به شدت مشغول توسعه یک نسخه جدید است، احتمالا با آن نسخه در تستها شرکت میکنیم که از این فرصت تست نهایت نتیجه را بگیریم. (حدود یک ماه دیگر)
چون بیشترا فکر میکنن ببهونه تحریم دیگه ول کردین و مذاکره نمیکنین:|[/QUOTE]
سلام
ببخشید دیر پاسخ میدهم.
علت اصلی هم این است که پیشنهاد شما به نظرم پیشنهاد خوبی است، ولی متاسفانه مورد خاصی نیست که بتوانیم بیان کنیم. مثلا داریم روی قیمت و نوع تست و ... با هم مذاکره میکنیم. بعد باید ببینیم انتقال پول و ... چگونه انجام شود.
فقط یک نکته را میخواهم اضافه کنم که با توجه به اینکه الآن تیم توسعه به شدت مشغول توسعه یک نسخه جدید است، احتمالا با آن نسخه در تستها شرکت میکنیم که از این فرصت تست نهایت نتیجه را بگیریم. (حدود یک ماه دیگر)
- mohammadktabriz
[quote]فقط یک نکته را میخواهم اضافه کنم که با توجه به اینکه الآن تیم توسعه به شدت مشغول توسعه یک نسخه جدید است، احتمالا با آن نسخه در تستها شرکت میکنیم که از این فرصت تست نهایت نتیجه را بگیریم. (حدود یک ماه دیگر)
[/QUOTE]
دمتون گرم فقط یه سوال تا ماه دیگه که نسخه جدید میاد پادویش ارزان تر میشه چون اعتبار داره تمام میشه واسه همین گفتم
[/QUOTE]
دمتون گرم فقط یه سوال تا ماه دیگه که نسخه جدید میاد پادویش ارزان تر میشه چون اعتبار داره تمام میشه واسه همین گفتم
[quote="Naficy"]سلام
ببخشید دیر پاسخ میدهم.
فقط یک نکته را میخواهم اضافه کنم که با توجه به اینکه الآن تیم توسعه به شدت مشغول توسعه یک نسخه جدید است، احتمالا با آن نسخه در تستها شرکت میکنیم که از این فرصت تست نهایت نتیجه را بگیریم. (حدود یک ماه دیگر)[/QUOTE]
http://www.padvish-antivirus.com/conten ... 9%88%D8%B1
نسخه جدید منتشر شد ولی همچنان منتظر شرکت در تست ها موندیم:|
تروخدا شرکت کنین دیگه
حداقال جوابمو بدین
ببخشید دیر پاسخ میدهم.
فقط یک نکته را میخواهم اضافه کنم که با توجه به اینکه الآن تیم توسعه به شدت مشغول توسعه یک نسخه جدید است، احتمالا با آن نسخه در تستها شرکت میکنیم که از این فرصت تست نهایت نتیجه را بگیریم. (حدود یک ماه دیگر)[/QUOTE]
http://www.padvish-antivirus.com/conten ... 9%88%D8%B1
نسخه جدید منتشر شد ولی همچنان منتظر شرکت در تست ها موندیم:|
تروخدا شرکت کنین دیگه
حداقال جوابمو بدین
- mohammadktabriz