سیستمم ویروسی شده

امکان ارسال فایل‌های مشکوک یا ویروسی که پادویش آنها را شناسایی نمی‌کند و نیز فایل‌های سالمی که پادویش آنها را به اشتباه شناسایی می‌کند از طریق قسمت بارگذاری فایل مشکوک از قسمت پشتیبانی در سایت پادویش ممکن است. اگر علاوه بر ارسال فایل، نیازمند بحث و گفتگو در مورد فایل‌های ارسالی هستید آنها را در این قسمت ارسال نموده و سوال خود را نیز مطرح نمایید.
قفل شده
نمایه کاربر
mohammadktabriz

سیستمم ویروسی شده

پست توسط mohammadktabriz » دوشنبه مارس 17, 2014 5:57 pm

با سلام سیستمم فکر کنم ویروسی شده توی همه درایور ها فایلی است به نام Autorun وقتی که باز می کنم این صفحه میاد (دیدن عکس) البته با پادویش کل سیستم را اسکن کامل کردم چهار تا ویروس شناسایی کرد اینم از قرنطینه پادویش (دیدن عکس) البته بعد از اینکه با پادویش سیستمم را اسکن کردم و ویروس های را پاکسازی کرد ولی هنوز فایل Autorun تو همه درایور ها وجود داره و پاک نشده اینا هم تو دیرایو c بودند (دیدن عکس)

البته واسم چند ساعت پیش یه نفر از تو یاهو مسنجر فایل فرستاده بود که منم اجرا کردم فکر کنم مشکل همون فایل باشه من فایل را واستون میزارم ( زمانی که من فایل را اجرا می کردم آنتی ویروس تو سیستمم نبود)

لینک دانلود فایل : دانلود با لینک غیر مستقیم

رمز : 123

اینم لینک virustotal برای فایل های Autorun : کلیک کنید

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » دوشنبه مارس 17, 2014 7:41 pm

سلام
از تصاویری که فرستادید مشخص است که پادویش ویروس را شناخته و پاکسازی کرده؛ اما اثر آن که همین فایل‌های autorun بوده باقیمانده است.
این فایل به تنهایی ویروس نبوده و خطرناک نیست، با این حال به عنوان اثر جانبی ویروس، باید پاک می‌شده است. مساله را پیگیری خواهم کرد.

نمایه کاربر
mohammadktabriz

پست توسط mohammadktabriz » دوشنبه مارس 17, 2014 7:55 pm

ممنون از پیگیریتون

قفل شده

بازگشت به “گفتگو درباره فایل‌های مشکوک”