تشکر لازم است
چون در بین ضد ویروسهای رایگان سرآمد هستید
تشکر لازم است
چون آموزشهای مربوطه واقعا کارآمد هستند
تشکر لازم است
چون ادعا نمی کنید ولی واقعا جای فخر دارید
ولی اگر
نرم ابزار را طوری برنامه می دادید که بعد از اسکن دارای گزینه ریستار-و... خاموش شدن سیستم داشت
اگر
گزینه غیرفعال داشت برای خروج موقت 10 دقیقه - 20 دقیقه یک ساعت و...
ولی دستت درد نکند
تشکر لازم است ولی اگر ......
سلام دوست گرامی
از محبت شما بینهایت متشکریم و امیدواریم بتوانیم پاسخگوی این محبت شما باشیم.
گزینههای ریستارت و خاموش کردن سیستم پس از پویش، در نسخ جدید پادویش اضافه شدهاند و انشالله تا اواسط اردیبهشت منتشر خواهد شد.
اگر مقصود شما از خروج موقت، خاموش کردن موقت نگهبان است این مورد به تیم توسعه ارجاع داده خواهد شد.
از محبت شما بینهایت متشکریم و امیدواریم بتوانیم پاسخگوی این محبت شما باشیم.
گزینههای ریستارت و خاموش کردن سیستم پس از پویش، در نسخ جدید پادویش اضافه شدهاند و انشالله تا اواسط اردیبهشت منتشر خواهد شد.
اگر مقصود شما از خروج موقت، خاموش کردن موقت نگهبان است این مورد به تیم توسعه ارجاع داده خواهد شد.
- mohammadktabriz
سلام
بله. متاسفانه باید اعلام کنم که علیرغم تمام تلاشها و با توجه به نتایج تستهای انجام شده، انتشار نسخه جدید پادویش در انتهای سال ۹۲ امکانپذیر نشد.
انشالله نسخه جدید امنیت پیشرفته در نیمه دوم اردیبهشت ۹۳ منتشر خواهد شد.
از طرف تیم توسعه پادویش از تمامی کاربران به خاطر مشکلاتی که این تاخیر برایشان ایجاد میکند عذرخواهی میکنم.
بله. متاسفانه باید اعلام کنم که علیرغم تمام تلاشها و با توجه به نتایج تستهای انجام شده، انتشار نسخه جدید پادویش در انتهای سال ۹۲ امکانپذیر نشد.
انشالله نسخه جدید امنیت پیشرفته در نیمه دوم اردیبهشت ۹۳ منتشر خواهد شد.
از طرف تیم توسعه پادویش از تمامی کاربران به خاطر مشکلاتی که این تاخیر برایشان ایجاد میکند عذرخواهی میکنم.