موقعیت پادویش در بین آنتی ویروس های معروف

قفل شده
hosseinu17

موقعیت پادویش در بین آنتی ویروس های معروف

پست توسط hosseinu17 » سه‌شنبه مارس 04, 2014 2:50 pm

با سلام
تست های آنتی ویروس پادویش در چه سطحی و قابل رقابت با کدام آنتی ویروس های جهان هست
آیا پایگاه شناسایی ویروس شما کاملا بومی است

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » سه‌شنبه مارس 04, 2014 2:59 pm

البته من پشتیبانی پادویش نیستم . اما پایگاه شناسایی ویروس پادویش کاملا بومی است.
پادویش کمبودها و مشکلاتی دارد اما برای شروع کاملا امیدوار کننده و احتمالا دارای آینده ای درخشان است.
از نظر من در مقایسه پادویش با آنتی ویروس های جهانی میتوان گفت>>
از نظر قدرت شناسایی: درصورت رفع اشکالات موتور تشخیص هوشمند، کاملا قابل رقابت با نمونه های جهانی است.
از نظر امکانات: در حال تکمیل است و فعلا نمی توان اظهار نظر کرد
از نظر تاثیر گذاری بر سرعت سیستم: در حد متوسط جهانی است و نه میتوان آن را جز سبک ها و نه جز فوق العاده سنگین ها دسته بندی کرد.
از نظر راحتی استفاده: هنوز عالی نیست اما در حد خوب است.
از نظر تشخیص اشتباه: احتمالا بعد از رفع مشکل مربوط به تشخیص هوشمند باز هم تشخیص اشتباه نسبتا بالایی داشته باشد اما قطعا بدترین در بین آنتی ویروس های جهانی نیست و جای پیشرفت دارد.
از نظر فایروال: توانایی اظهار نظر ندارم اما آنتی ویروس های جهانی به بهینه سازی همان فایروال خود ویندوز رو آورده اند و فایروال مجزا را فراموش کرده اند.(مثل آویرا و اف سکیور)
از نظر ایمنی در اینترنت: وقتی همه امکانات پادویش به آن اضافه شود قابل رقابت با بهترین ها خواهد بود.

hosseinu17

پست توسط hosseinu17 » سه‌شنبه مارس 04, 2014 5:50 pm

بله صحیح میفرمائید جناب سامان من خودم خیلی منتظر تولیدات داخل با پایگاه داده بومی بودم همین که پادویش را در خبرها دیدم سریعا دل از ناد 32 کندم و اونو نصب کردم چون به نبوغ ایرانی ها بیشتر از خارجی ها اطمینان دارم الان هم هر کس سراغ از ناد32 ازم میگیره من پادویش رو بهش توصیه میکنم فقط نمیدونم چرا مردم ما خیلی هاشون با وجود نخبه های جوان کشورمون و در مقابل تحریم های این خارجی ها علیه ما هی چششون به ساخته های خارج از کشور هست و باور ندارن بیشتر تولیدات خارج رو اگه تهشو در بیاری جای پای یک نخبه ایرانی رو در بثمر رسیدن آن محصول میبینی ... با این حال عذه ای همیشه تولیدات داخل رو بجای حمایت تخریب میکنن ... به امید روزی که از خارج از کشور درخواست خرید پادویش را بشنویم

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » چهارشنبه مارس 05, 2014 1:45 pm

سلام
از لطف دوستان متشکرم.

برای اینکه پاسخ رسمی‌تر داده شده باشه، باید بگم که بله؛ پایگاه امضا پادویش و موتور تشخیص و خود ضدویروس کاملا بومی است و در شرکت امن‌پرداز تولید شده و می‌شوند.

در مورد تست، در فرهنگ ما معمولا جالب نیست که سازنده محصول از آن تعریف کند، به همین علت اگرچه واحد تست ما در کنار کارهایش، بررسی ضدویروس و مقایسه آن با سایر ضدویروس‌ها را با توجه به معیارهای معروف جهانی انجام می‌دهد، ولی به رسم متعارف این تست‌ها را به صورت عمومی منتشر نمی‌کنیم. در تلاش هستیم در سال جدید میلادی وارد تست‌های آزمایشگاه‌های جهانی بشویم.

همین الان چند درخواست مختلف از کشورهای دیگه برای عرضه پادویش داشته‌ایم؛ ولی به دلایل مختلف هنوز وارد این بازارها نشده‌ایم.
حتی یکی از کاربران نسخه خانگی، بدون آشنایی با زبان فارسی آن را نصب کرده و علی رغم توصیه‌های ما که به ایشان می‌گفتیم بدون دانستن زبان و فهمیدن هشدارهای ضدویروس ممکن است به کامپیوتر خودش صدمه بزند؛ باز هم پادویش را از روی کامپیوترش حذف نکرد!
امیدواریم انشالله در آینده نه چندان دور بتوانیم در این بازارها نیز وارد بشویم.

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » چهارشنبه مارس 05, 2014 4:02 pm

[quote="Naficy"]سلام
از لطف دوستان متشکرم.

برای اینکه پاسخ رسمی‌تر داده شده باشه، باید بگم که بله؛ پایگاه امضا پادویش و موتور تشخیص و خود ضدویروس کاملا بومی است و در شرکت امن‌پرداز تولید شده و می‌شوند.

در مورد تست، در فرهنگ ما معمولا جالب نیست که سازنده محصول از آن تعریف کند، به همین علت اگرچه واحد تست ما در کنار کارهایش، بررسی ضدویروس و مقایسه آن با سایر ضدویروس‌ها را با توجه به معیارهای معروف جهانی انجام می‌دهد، ولی به رسم متعارف این تست‌ها را به صورت عمومی منتشر نمی‌کنیم. در تلاش هستیم در سال جدید میلادی وارد تست‌های آزمایشگاه‌های جهانی بشویم.

همین الان چند درخواست مختلف از کشورهای دیگه برای عرضه پادویش داشته‌ایم؛ ولی به دلایل مختلف هنوز وارد این بازارها نشده‌ایم.
حتی یکی از کاربران نسخه خانگی، بدون آشنایی با زبان فارسی آن را نصب کرده و علی رغم توصیه‌های ما که به ایشان می‌گفتیم بدون دانستن زبان و فهمیدن هشدارهای ضدویروس ممکن است به کامپیوتر خودش صدمه بزند؛ باز هم پادویش را از روی کامپیوترش حذف نکرد!
امیدواریم انشالله در آینده نه چندان دور بتوانیم در این بازارها نیز وارد بشویم.[/QUOTE]

قطعا بدانید اگرمشکل تشخیص اشتباه در پادویش و هوش مصنوعی آن حل شود به راحتی در حد و اندازه جهانی است.
البته برای فروش در خارج از کشور باید مولفه های امنیتی در شبکه و اینترنت تکمیل و بهتر شود. در آنجا امنیت در فیس بوک هم مهم است چه رسد به فیشینگ و ...
و آخر اینکه اختلاف نظری که من با شما دارم تنها و تنها اینست که می گویید پادویش آنتی ویروسی سبک است!!! در حالی که به عنوان کسی که مانند خیلی دوست داران امنیت بیش از 30 نرم افزار امنیتی را تست کرده ام می گویم که پادویش با سبک ترین ها در دنیا بسیار فاصله دارد. اما قطعا سنگین ترین نیست.

قفل شده

بازگشت به “ضدویروس پادویش”