سوال از پادویش سازمانی

قفل شده
Nazi_gh

سوال از پادویش سازمانی

پست توسط Nazi_gh » جمعه می 20, 2022 9:17 am

با سلام
در شرکت ما بروی همه سیستم ها پادویش نصب شده و عملا هیچ کنترلی بروی کامپیوتر خود نداریم و برای انجام کوچکترین کاری باید از واحد انفورماتیک درخواست کنیم تا کار رو برای ما انجام بدهند. چون از ما برای هر کاری یوزر و پسورد می خواهد.
خود پادویش هم نمی توانیم غیرفعال کنیم چون از ما پسورد می خواهد.

به تازگی متوجه شده ام که پادویش از اطلاعات بک آپ می گیرد، خواستم بپرسم من چندین بار هارد شخصی خودم رو به کامپیوتر شرکت زدم. آیا از اطلاعات هارد من هم بک آپ گرفته شده؟ :-?
یا اگر با سیستم شرکت، وارد واتساپم بشوم از همه چت های من بکاپ گرفته می شود؟

ممنونم

saman
ناظم انجمن

Re: سوال از پادویش سازمانی

پست توسط saman » شنبه می 21, 2022 9:02 am

Nazi_gh نوشته شده: جمعه می 20, 2022 9:17 am با سلام
در شرکت ما بروی همه سیستم ها پادویش نصب شده و عملا هیچ کنترلی بروی کامپیوتر خود نداریم و برای انجام کوچکترین کاری باید از واحد انفورماتیک درخواست کنیم تا کار رو برای ما انجام بدهند. چون از ما برای هر کاری یوزر و پسورد می خواهد.
خود پادویش هم نمی توانیم غیرفعال کنیم چون از ما پسورد می خواهد.

به تازگی متوجه شده ام که پادویش از اطلاعات بک آپ می گیرد، خواستم بپرسم من چندین بار هارد شخصی خودم رو به کامپیوتر شرکت زدم. آیا از اطلاعات هارد من هم بک آپ گرفته شده؟ :-?
یا اگر با سیستم شرکت، وارد واتساپم بشوم از همه چت های من بکاپ گرفته می شود؟

ممنونم
سلام.
اینکه پادویش در سازمان رمز تنظیمات دارد طبیعی است و هر آنتی ویروس دیگری غیر از پادویش بود هم باید اینگونه می بود.
در مورد بکاپ هم در صورتی که بکاپ از اطلاعات شما تهیه شود در همان درایو ذخیره می شود. بنابراین درصورتی که بکاپی گرفته باشد روی همان هارد خودتان ذخیره شده.

قفل شده

بازگشت به “پادویش نسخه سازمانی”