با سلام و احترام
در مورد ثبت لایسنس ها اگر بشه نام و نام خانوادگی وارد کرد خیلی خوبه
چون ما فروشنده ها نیاز به همچین قسمتی داریم
ممکن مشتریامون لایسنسشون رو فراموش کنند یا ...
با تشکر
پیشنهاد در مورد ثبت آنتی ویروس
Re: پیشنهاد در مورد ثبت آنتی ویروس
دوست گرامی سلام
سامانه فروش محصولات غیرسازمانی پادویش به آدرس https://shop.padvish.com برای همکاران فروش به تازگی راه اندازی شده است
در این سامانه امکان خرید و مدیریت لایسنس توسط همکاران فروش فراهم می باشد. اختصاص مشخصات مشتری به لایسنس ها در نسخه های بعدی پیاده سازی خواهد شد.
با تشکر از شما
سامانه فروش محصولات غیرسازمانی پادویش به آدرس https://shop.padvish.com برای همکاران فروش به تازگی راه اندازی شده است
در این سامانه امکان خرید و مدیریت لایسنس توسط همکاران فروش فراهم می باشد. اختصاص مشخصات مشتری به لایسنس ها در نسخه های بعدی پیاده سازی خواهد شد.
با تشکر از شما
سلام
بله با این سیستم آشنا هستم اما نمیشه لااقل اسم و فامیل مشتری یا کاربر رو لااقل جلوی لایسنش بنویسیم که بفهمیم کدا لایسنس ماله کدام مشترک است
در ضمن طی تماس تلفنی که با شرکت داشته ام قرار شد شرکت آنتی ویروس رو به صورت پکیج ارائه بده
با این وجود چطور میشه مشخصات کاربر رو ثبت کرد ؟
بله با این سیستم آشنا هستم اما نمیشه لااقل اسم و فامیل مشتری یا کاربر رو لااقل جلوی لایسنش بنویسیم که بفهمیم کدا لایسنس ماله کدام مشترک است
در ضمن طی تماس تلفنی که با شرکت داشته ام قرار شد شرکت آنتی ویروس رو به صورت پکیج ارائه بده
با این وجود چطور میشه مشخصات کاربر رو ثبت کرد ؟
دوست گرامی سلام
همانطور که خدمتتان عرض کردم امکان تخصیص مشخصات (نام و نام خانوادگی) در نسخه های آتی به سامانه افزوده خواهد شد
در مورد پکیج ها بعدا اطلاع رسانی خواهد شد
با تشکر
همانطور که خدمتتان عرض کردم امکان تخصیص مشخصات (نام و نام خانوادگی) در نسخه های آتی به سامانه افزوده خواهد شد
در مورد پکیج ها بعدا اطلاع رسانی خواهد شد
با تشکر
راهنمایی درباره فعال سازی لایسنس
سلام وقت بخیر خسته نباشید
من لایسنس انتی ویروس پادویش رو خریداری کردم
وبعد از ثبت در برنامه بدون مشکل اجرا شد
ولی الان بعد از نصب ویندوز جدید نمی تونم از لایسنسم
استفاده کنم ارور حداکثر استفاده رو میده
میشه راهنماییم کنید چطور درستش کنم
من لایسنس انتی ویروس پادویش رو خریداری کردم
وبعد از ثبت در برنامه بدون مشکل اجرا شد
ولی الان بعد از نصب ویندوز جدید نمی تونم از لایسنسم
استفاده کنم ارور حداکثر استفاده رو میده
میشه راهنماییم کنید چطور درستش کنم
برای این منظور ابتدا باید لایسنس را از روی محصول قبلی غیر فعال نمایید. پس از آزاد شدن لایسنس می توانید آن را بر روی سیستم یا ویندوز جدید فعالسازی نمایید.
در صورتی که فراموش کردید غیرفعالسازی را انجام دهید، باید به منظور آزادسازی لایسنس، به وب سایت شرکت امن پرداز مراجعه نموده و یک حساب کاربری ایجاد نمایید. در ادامه لایسنس خود را در قسمت "ثبت محصول" اضافه نموده و در قسمت محصولات ثبت شده روی دکمه "جزئیات" لایسنس مربوطه کلیک نمایید. در این بخش امکان غیر فعالسازی لایسنس مذکور وجود دارد.
در صورتی که فراموش کردید غیرفعالسازی را انجام دهید، باید به منظور آزادسازی لایسنس، به وب سایت شرکت امن پرداز مراجعه نموده و یک حساب کاربری ایجاد نمایید. در ادامه لایسنس خود را در قسمت "ثبت محصول" اضافه نموده و در قسمت محصولات ثبت شده روی دکمه "جزئیات" لایسنس مربوطه کلیک نمایید. در این بخش امکان غیر فعالسازی لایسنس مذکور وجود دارد.