محافظت و پویش همزمان

قفل شده
saebkhanzadeh

محافظت و پویش همزمان

پست توسط saebkhanzadeh » چهارشنبه آپریل 21, 2021 4:02 pm

با سلام
ضمن خسته نباشید به توسعه دهندگان ضدویروس پادویش و آرزوی قبولی طاعات و عبادات متاسفانه طی دو روز کار با آنتی ویروس شید با مشکلی در بخش محافظت و پویش های زمانبندی مواجه شدم. و پیشنهاد میکنم ویژگی مدیریت پویش های همزمان رو اضافه کنید
طی روز های گذشته که پادویش را نصب کردم به همین دلیل سیستم من بسیار کند شد و اگر قرار باشد به اینگونه پیش برود و با توجه به اینکه بنا به حرفه خودم که سرعت عملکرد برنامه ها بسیار مهم است باعث می شود صرف نظر کنم.
یک گزینه اضافه فرمایید که پویش های این آنتی ویروس در یک صف اجرا شوند و هر پویشی که قرار بر اجرا بود در این صف قرار بگیرد.
با توجه به کار های خودم حتما باید از گزینه زمانبندی استفاده کنم و امیدوارم در نسخه آینده در الویت قرار بگیرد.
با سپاس.

saman
ناظم انجمن

Re: محافظت و پویش همزمان

پست توسط saman » شنبه می 01, 2021 5:30 pm

saebkhanzadeh نوشته شده: چهارشنبه آپریل 21, 2021 4:02 pm با سلام
ضمن خسته نباشید به توسعه دهندگان ضدویروس پادویش و آرزوی قبولی طاعات و عبادات متاسفانه طی دو روز کار با آنتی ویروس شید با مشکلی در بخش محافظت و پویش های زمانبندی مواجه شدم. و پیشنهاد میکنم ویژگی مدیریت پویش های همزمان رو اضافه کنید
طی روز های گذشته که پادویش را نصب کردم به همین دلیل سیستم من بسیار کند شد و اگر قرار باشد به اینگونه پیش برود و با توجه به اینکه بنا به حرفه خودم که سرعت عملکرد برنامه ها بسیار مهم است باعث می شود صرف نظر کنم.
یک گزینه اضافه فرمایید که پویش های این آنتی ویروس در یک صف اجرا شوند و هر پویشی که قرار بر اجرا بود در این صف قرار بگیرد.
با توجه به کار های خودم حتما باید از گزینه زمانبندی استفاده کنم و امیدوارم در نسخه آینده در الویت قرار بگیرد.
با سپاس.
سلام دوست گرامی
و عبادات متاسفانه طی دو روز کار با آنتی ویروس شید با مشکلی در
البته آنتی ویروس شید مربوط به شرکت دیگری می باشد و ارتباطی با پادویش ندارد.
طی روز های گذشته که پادویش را نصب کردم به همین دلیل سیستم من بسیار کند شد و اگر قرار باشد به اینگونه پیش برود
اگر ممکن هست برای بررسی مشکل با پشتیبانی شرکت امن پرداز(سازنده ی آنتی ویروس پادویش) تماس حاصل فرمایید تا موضوع بررسی شود.
پشتیبانی شرکت نرم افزاری امن پرداز: 43912121-021

saebkhanzadeh

پست توسط saebkhanzadeh » دوشنبه می 03, 2021 3:51 am

سلام
بخش اول اشتباه لفظی بود
بخش دوم در اولین فرصت

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » دوشنبه می 03, 2021 7:26 pm

saebkhanzadeh نوشته شده: دوشنبه می 03, 2021 3:51 am سلام