حذف پادویش از روی فلش

قفل شده
amiratri

حذف پادویش از روی فلش

پست توسط amiratri » جمعه ژانویه 29, 2021 10:40 pm

با سلام به تمای عزیزان بنده یه فلش رو به دیسک نجات پادویش تبدیل کردم ...فلش چون برای یکی از دوستانم است الان میخوام فلش ایشونو بدمش هرکاری میکنم نمیتونم فلش رو فرمت کنم و اطلاعات خودشونو کپی کنم و بهشون بدم ، ضمنا کمی سوء تفاهمم پیش اومده فک میکنن که فلش ایشون اییراد پیدا کرده توسط بنده. لطف بفرمایید بگید چجوری میشه فلش رو فرمت کنم و به حالت اولیه برگرده؟

saman
ناظم انجمن

Re: حذف پادویش از روی فلش

پست توسط saman » یک‌شنبه ژانویه 31, 2021 11:39 am

amiratri نوشته شده: جمعه ژانویه 29, 2021 10:40 pm با سلام به تمای عزیزان بنده یه فلش رو به دیسک نجات پادویش تبدیل کردم ...فلش چون برای یکی از دوستانم است الان میخوام فلش ایشونو بدمش هرکاری میکنم نمیتونم فلش رو فرمت کنم و اطلاعات خودشونو کپی کنم و بهشون بدم ، ضمنا کمی سوء تفاهمم پیش اومده فک میکنن که فلش ایشون اییراد پیدا کرده توسط بنده. لطف بفرمایید بگید چجوری میشه فلش رو فرمت کنم و به حالت اولیه برگرده؟
سلام
عجیب است که نتوانید آن را فرمت کنید. از چه نرم افزاری برای تنظیم این فلش دیسک استفاده کردید؟
نرم افزار rufus ؟؟؟؟؟
در زمان فرمت با چه خطایی روبرو می شوید؟

amiratri

پست توسط amiratri » یک‌شنبه ژانویه 31, 2021 2:29 pm

هر کاری میکنم فلش فرمت نمیشود فایل ها فقط خواندنی شده اند هر کاریم میکنم تبدیل نمیشود به غیر خواندنیthe disk is protected

amiratri

پست توسط amiratri » یک‌شنبه ژانویه 31, 2021 2:31 pm

فایل ها فقط خواندنی شدن و اونقدرم بلد هستم که روشهای مختلف رو امتحان کنم ولی از هر راهی رفتم فرمت نشد که نشد....اومدم مثلا بوت پادویش درست کنم واسه ویروس کشی سیستم و یا لب تاب یا هر چیزی که دوستان میارن و بعلت های مختلف ویروسی شدن

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » یک‌شنبه ژانویه 31, 2021 7:26 pm

amiratri نوشته شده: یک‌شنبه ژانویه 31, 2021 2:31 pm فایل ها فقط خواندنی شدن و اونقدرم بلد هستم که روشهای مختلف رو امتحان کنم ولی از هر راهی رفتم فرمت نشد که نشد....اومدم مثلا بوت پادویش درست کنم واسه ویروس کشی سیستم و یا لب تاب یا هر چیزی که دوستان میارن و بعلت های مختلف ویروسی شدن
سلام
به نظر من حتما با پشتیبانی پادویش تماس بگیرید تا بررسی کنن.
43912121
.............................................
بهترین روش رفع مشکل سیستم آلوده نصب آنتی ویروس هست. گیریم سیستم با دیسک نجات پاکسازی شد. با نداشتن آنتی ویروس می تواند دوباره و سه باره!!! و.... آلوده شود.
روی سیستمی که قادر به فرمت فلش نیستید پادویش نصب هست اصلا؟
اگر نصب هست یه ایده ای دارم که فقط خواندنی شده باشن.
در نهایت به نظرم بهترین کار تماس با پشتیبانی هست.

قفل شده

بازگشت به “پاسخ به سوالات عمومی”