با سلام و خسته نباشد
من الان حدود یک هفته هست که از محصولات پادویش استفاده میکنم و اکانت 3 کاربره این محصول رو خریداری کردم. 2 تا از سیستم هام رو که به اینترنت هم دسترسی داشتند به راحتی و با اینترنت فعال سازی کردم اما یک سیستم من که به اینترنت دسترسی نداره رو اومدم با فعال سازی غیر بر خط فعال کنم و برای این کار از روش فعالسازی بدون ارسال فایل استفاده کردم فایل فعال ساز رو دریافت کردم تمام مراحل رو اجرا کردم ولی در آخر نوشت عدم دسترسی به سرور و فعال نشد.
خوب من اگه سیستمم اینترنت داشت یا امکانش بود که از همون روش اینترنتی استفاده میکردم. این چه جور فعالسازی غیر بر خط هستش
لطفا من رو راهنمایی کنید. (چون وقتی به اینترنت وصل نیست نه نسخه آزمایشی فعال میشه و نه اکانتی که گرفتم)
اشکال در فعال سازی غیر بر خط
Re: اشکال در فعال سازی غیر بر خط
سلام
به احتمال بالا هنگام فعالسازی، شناسه سیستم را به اشتباه در سایت وارد کردهاید.
در فعالسازی بدون فایل، شما شناسه سیستم را در سایت وارد کرده و یک فایل فعالسازی دریافت میکنید. سیستم راهی برای تشخیص اینکه شناسه سیستم وارد شده صحیح است یا خیر ندارد و به شما کلید فعالسازی برای آن شناسه را خواهد داد. اگر این شناسه اشتباه وارد شده باشد، هنگام وارد کردن کلید فعالسازی در پادویش، این مساله مشخص شده و با پیام «عدم دسترسی به سرور» مواجه میشوید، چرا که پادویش نمیتواند کلید فعالسازی را بازگشایی کند.
برای این کار لطفا:
۱- سریال خود را در سایت رجیستر کنید (https://www.amnpardaz.com/RegisterProduct.php/fa)
۲- پس از آن میتوانید شناسه سیستم که وارد کردهاید را مشاهده و مقایسه کنید. اگر حدس بنده صحیح باشد و این شناسه سیستم اشتباه بود، آن را غیرفعال کنید. (دقت کنید غیرفعالسازی با این روش تنها دو بار امکانپذیر است)
۳- مجددا فعالسازی را با شناسه سیستم صحیح فعال نمایید. (برای اطمینان میتوانید از فعالسازی با فایل استفاده نمایید)
موفق باشید
به احتمال بالا هنگام فعالسازی، شناسه سیستم را به اشتباه در سایت وارد کردهاید.
در فعالسازی بدون فایل، شما شناسه سیستم را در سایت وارد کرده و یک فایل فعالسازی دریافت میکنید. سیستم راهی برای تشخیص اینکه شناسه سیستم وارد شده صحیح است یا خیر ندارد و به شما کلید فعالسازی برای آن شناسه را خواهد داد. اگر این شناسه اشتباه وارد شده باشد، هنگام وارد کردن کلید فعالسازی در پادویش، این مساله مشخص شده و با پیام «عدم دسترسی به سرور» مواجه میشوید، چرا که پادویش نمیتواند کلید فعالسازی را بازگشایی کند.
برای این کار لطفا:
۱- سریال خود را در سایت رجیستر کنید (https://www.amnpardaz.com/RegisterProduct.php/fa)
۲- پس از آن میتوانید شناسه سیستم که وارد کردهاید را مشاهده و مقایسه کنید. اگر حدس بنده صحیح باشد و این شناسه سیستم اشتباه بود، آن را غیرفعال کنید. (دقت کنید غیرفعالسازی با این روش تنها دو بار امکانپذیر است)
۳- مجددا فعالسازی را با شناسه سیستم صحیح فعال نمایید. (برای اطمینان میتوانید از فعالسازی با فایل استفاده نمایید)
موفق باشید
شناسه سیستم را چک کردم صحیح وارد شده
اما هنوز این پیغام میاد
خطا در برقراری با سرور فعالسازی رخ داد. لطفا ارتباط خود را کنترل کرده و مجددا تلاش کنید.
اما هنوز این پیغام میاد
خطا در برقراری با سرور فعالسازی رخ داد. لطفا ارتباط خود را کنترل کرده و مجددا تلاش کنید.
سلام
یه پیشنهاد دارم. چون پادویش 2 روش فعال سازی غیرآنلاین دارد.
چرا با روش دیگر یعنی ساخت فایل arf و انتقال به سایت و دریافت akf فعال نمی کنید که دیگر داستان شناسه سیستم هم در میان نباشد؟
اگر شناسه سیستم دقیق وارد شده، شاید فایل کلید خراب شده است. میتوانید یکبار دیگر سریال را با شناسه سیستم خود فعال کرده و فایل کلید را مجددا از سایت دریافت کنید. (برای اینکار نیازی نیست که سریال را غیرفعال کنید)