آبرو ریزی پادویش

ShimAsoom

آبرو ریزی پادویش

پست توسط ShimAsoom » دوشنبه آگوست 05, 2019 4:02 am

لطفا" یکی توضیح بده این آبرو ریزی چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

https://www.aparat.com/v/DPAkR

saman
ناظم انجمن

Re: آبرو ریزی پادویش

پست توسط saman » دوشنبه آگوست 05, 2019 11:01 pm

جالبه این محقق اسراییلی!!!! چه زود aparat رو هم پیدا کرده!!! و چقدر تلاش داره با ستاره شش پر وسط دسکتاپ بگه من اسراییلی هستم!!!!!
اسراییل اگر محقق داشت که تنها آنتی ویروسش (zone alarm) نمی رفت موتور آنتی ویروس کسپرسکی رو بخره!!!! ایران با 40 سال تحریم موتور آنتی ویروس طراحی کرده.
سند این مطلب که گفته شد.
https://www.av-comparatives.org/list-of ... endors-pc/

نکته کنکوری دوم اینکه من متوجه نمیشم. محقق اسراییلی!!!! روی دسکتاپش فایلی داره به نام hello که به زبان فارسی نوشته شده و بالاش هم نوشته هوالقادر!!!؟؟؟

یعنی یه وقت کسی فکر نکنه این فردی که با نهایت بی مسئولیتی کسب و کار 200 نفر آدم رو داره خراب میکنه(اون هم با فیلمی که هیچ سند و مدرک امنیتی بحساب نمیاد و در این شرایط تحریم و فشار اقتصادی) آدم بی دین و ایمانی هست ها :)) نخییییییییییر ایشون بسیار هم معتقد و عاشق ایران زمین هستن!!!! :))

1- سازنده میخواد القا کنه که مثلا پادویش آسیب پذیری داره و ممکنه اسراییلی ها به ما حمله کنن و پادویش رو از کار بندازن و...... (سازنده فیلم اسناد ویکی لیکس رو نخونده تا بدونه با چه آنتی ویروسی و کلا با چه قدرتی طرف هست- خوندن اسناد ویکی لیکس رو به این دوست!!! ساکن در سرزمین های اشغالی که با ستاره 6 پر، پافشاری داره که بییننده باورش کنه پیشنهاد میدم)

2- سازنده با کمک واژه ی آبروریزی داره کاملا غیر مسئولانه(تازه اگر واقعا باگ در کار باشه و فیلم ساختگی نباشه) به یک شرکت داخلی صدمه میزنه اما خیال میکنه اگر اون بالا بنویسه هو القادر دیگه کسی کاریش نداره!!!!!!!!!!!!! :)) . نه داداش. شما یک قاتل یا آدم کش رو نمیتونی به جهت 3000 بار نماز شب خوندن و صلوات فرستادن های پی در پی از دادگاهی شدن نجات بدی. (این نکته کنکوری رو هیچ وقت فراموش نکن)
3- از طرف من به این محقق اسراییلی بگو تو هنوز نمیتونی تاریخ سیستمت رو درست کنی که آپدیت درست بگیره!!! رفتی آنتی ویروس از کار میندازی برای من؟!!!! خودش رو کشت باز میزد 14 روزه آپدیت ندارم =))

Soroosh

پست توسط Soroosh » سه‌شنبه آگوست 06, 2019 9:18 am

سلام ، اصلا معلوم هست این به اصطلاح کد مخرب چی هست و چطور میتونه این کار رو انجام بده ؟

مگر بارها ضد ویروس های معروف رو بعضی کدها از کار نینداختن ؟

خوب الان بسیاری از آسیب پذیری ها برطرف شده و باز هم متخصصان پادویش میتوانند اشکالات آن را برطرف کنند و قدرتمند تر از گذشته فعالیت کنند.

انشالله قوی ترین آنتی ویروس جهان شوید.

Black Hat

پست توسط Black Hat » سه‌شنبه آگوست 06, 2019 9:58 am

با سلام هوالقادر
خیلی جالبه اسراییلی ها نمیدونن دسترسی ادمین داشته باشه کسی نیازی نداره آنتی ویروس رو دیگه بخوابونه که......نمیدونستم آپارات هم به اسراییلی ها معرفی شده.....ما فرض میکنیم تو هک کردی سیستم رو، بعد دسترسی ریست کردن هم داشتی،میگیم بازم بعد دسترسی دوباره هک کردیش، آخه چرا برنامه ای که خودت نوشتی رو میزنی اسکن کنه آخه، خداییش هرکی این فیلم رو ببینه متوجه میشه سازنده فیلم خیلی بارش نمیشه،

Soroosh

پست توسط Soroosh » سه‌شنبه آگوست 06, 2019 10:08 am

پیشنهاد می کنم نظر فنی خودنون رو در آپارت زیر همون کلیپ هم بگذارید تا دیگران استفاده کنند.

Soroosh

پست توسط Soroosh » سه‌شنبه آگوست 06, 2019 10:10 am

Black Hat نوشته شده: سه‌شنبه آگوست 06, 2019 9:58 am با سلام هوالقادر
خیلی جالبه اسراییلی ها نمیدونن دسترسی ادمین داشته باشه کسی نیازی نداره آنتی ویروس رو دیگه بخوابونه که......نمیدونستم آپارات هم به اسراییلی ها معرفی شده.....ما فرض میکنیم تو هک کردی سیستم رو، بعد دسترسی ریست کردن هم داشتی،میگیم بازم بعد دسترسی دوباره هک کردیش، آخه چرا برنامه ای که خودت نوشتی رو میزنی اسکن کنه آخه، خداییش هرکی این فیلم رو ببینه متوجه میشه سازنده فیلم خیلی بارش نمیشه،
پیشنهاد می کنم نظر فنی خودنون رو در آپارت زیر همون کلیپ هم بگذارید تا دیگران استفاده کنند.

ShimAsoom

پست توسط ShimAsoom » جمعه آگوست 09, 2019 12:33 am

آره فیلم سوتی زیاد داره ولی جواب فنی خواستم ک یکی بده که ندادین
اینجا هم یه مقاله بود اینا واقعا" صحت داره ؟ اگه دروغن چرا راحت در مورد پادویش دروغ نوشته میشه و شماهم هیچگاری نمیکنین نه اطلاعه میدین نه چیز دیگه

http://vrgl.ir/amLr3

این جور حرف و حدیث ها اگه راست باشن که هیچ
اگه دروغ هستن خب شماهم یه موضع بگیرین اینطوری خیلیها باورشون میشه
ما خودمون تو ادارمون برای دمو پادویش اومده بودن رئیس حجراست آی تی اومد گفت من نمیتونم به این ابزار دره پیت اعتماد کنم که ردشون کرد خودمونم از مکافی استفاده میکنیم
نه یه تومن به جیبم میره و نه از جیبم کم میشه فقط خواستم منطقی جواب بدین که تاچه حد میشه به اینجور چیزا اعتماد کرد

مرسی

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » جمعه آگوست 09, 2019 8:06 am

ShimAsoom نوشته شده: جمعه آگوست 09, 2019 12:33 am آره فیلم سوتی زیاد داره ولی جواب فنی خواستم ک یکی بده که ندادین
اینجا هم یه مقاله بود اینا واقعا" صحت داره ؟ اگه دروغن چرا راحت در مورد پادویش دروغ نوشته میشه و شماهم هیچگاری نمیکنین نه اطلاعه میدین نه چیز دیگه

http://vrgl.ir/amLr3

این جور حرف و حدیث ها اگه راست باشن که هیچ
اگه دروغ هستن خب شماهم یه موضع بگیرین اینطوری خیلیها باورشون میشه
ما خودمون تو ادارمون برای دمو پادویش اومده بودن رئیس حجراست آی تی اومد گفت من نمیتونم به این ابزار دره پیت اعتماد کنم که ردشون کرد خودمونم از مکافی استفاده میکنیم
نه یه تومن به جیبم میره و نه از جیبم کم میشه فقط خواستم منطقی جواب بدین که تاچه حد میشه به اینجور چیزا اعتماد کرد

مرسی
سلام
قطعا من سازنده ی پادویش نیستم اما بارها و بارها پاسخ مدیرکل سایتشان را در همین فروم به چنین فیلم ها و سخنانی خوانده ام. اما در مجموع بد ندیدم که چند خطی در این رابطه به بحث کمک کنم.
1- جواب فنی به یک فیلم؟ مگه میشه؟ مگه داریم اصلا همچین چیزی؟!!
جواب فنی رو میشه روی یک فایل داد و نه روی یک فیلم که اصلا مشخص نیست چه شرایطی وجود داره

اثبات حرف من در این لینک هست. اگر دقیق و تا انتها و با دقت کافی این کلیپ رو نگاه کنید متوجه می شوید که در هیچ کجای دنیا فیلم و کلیپ چند دقیقه ای سندی امنیتی بحساب نمی آید که این بار دومش باشد.

https://www.aparat.com/v/GhxOe

وقتی با دقت کافی کلیپ بالا را تماشا فرمودید به مدیر حراست سازمان خودتان بفرمایید که بعد از تماشای کلیپ فوق الذکر، نگاهی هم به اسناد لو رفته ی جهانی در ویکی لیکس(انتشار توسط جولیان آسانژ) بیاندازند که سازمان جاسوسی آمریکا cia در اسناد لو رفته از آن سازمان مبنی بر نفوذ ناپذیری پادویش در برابر حملات(vault7) چه مطالبی آورده که متوجه شوند این آنتی ویروس به گفته ی خودشان درپیت!!!! برای کارمندان سایبری سازمان cia هم دردسر ایجاد کرده است.
مگر اینکه سازمان جاسوسی آمریکا و کارمندان سایبری اش خیلی درپیت باشند!!
................................................................................

در آخر و پس از تماشای فیلم بالا، به مدیر حراست خود رو کرده و این چند پرسش اساسا بنیادین و البته ساده را از مدیر حراست خود بپرسید.

1- مدیر حراست گرامی. شما چطور توانستید امنیت سیستم ها و اطلاعات خود را به آنتی ویروس کشوری بسپاریدکه از تبادل مالی برای فروش داروی کودک سرطانی 9 ساله کشور شما هم جلوگیری می کند؟(آمریکا و البته مکافی آمریکایی است)
2- آیا کشوری که از فرستاده شدن داروی ضد سرطان به کشور شما جلوگیری می کند سیستم های کارمندان سازمان شما را محرمانه می داند؟ یا به من و شما و اطلاعات سازمانمان رحم خواهد کرد؟
این خیلی مهم هست که مدیر حراست سازمان شما به 2 مورد بالا پاسخ دهد و البته پاسخ هایی منطقی و عقلانی داشته باشد.
اگر پاسخ دادند من را هم در این فروم مطلع سازید.

3- موارد زیادی در پاسخ به ادعاهای اینچنین مطرح شده از جمله اینکه سازندگان این فیلم ها و سریال ها باید بیاموزند که شناسایی نشدن یک فایل به عنوان بدافزار معنایش آسیب پذیری امنیتی نیست به دلیل واضحی که هیچ سازنده ی آنتی ویروسی نیمتواند مدعی باشد همه ی بدافزارهای جهان را می شناسد و یا اینکه ادعا کنندگان در نهایت می خواهند یک anydesk بسازند که تعجبی هم ندارد که اعتراف کرده اند آنتی ویروس های دیگر هم از شناسایی اش ناتوان هستند!!!

نکته ی کنکوری
ضمنا تا فراموش نکردم، از مدیر حراست سازمانتان(در صورتی که رفیق هستید و از او خجالت نمی کشید) بپرسید چطور محصولی که همین امروز برای دموی آن به اینجا آمده اند، هنوز استفاده نشده!! متوجه شدند که درپیت است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظر من اگر راحت می توانید با مدیر حراستتان صحبت کنید، او را به چالش بکشید که دیگر جرات نداشته باشد هر چیزی دوست دارد به زبان آورد حتی اگر کاملا خالی از منطق باشد. نگذارید با بی دانشی امنیت این سرزمین را به بازی بگیرند.(مگر می شود محصولی که همین امروز برای دمو آمده است را در 3 ثانیه بررسی کرد و فهمید درپیت است؟!!!!!)

ShimAsoom

پست توسط ShimAsoom » جمعه آگوست 09, 2019 11:54 pm

نمیدونم چی بگم ولی نه داداش مدیر حراست رفیق اینا حالیش نمیشه از نون خوردن می اوفتیم
مدارکی که شما گفتی (والت 7 ) رو نگاه کردم اونجا نگفته نفوذ ناپذیره فقط مث اینکه تونسته باج افزارشون رو گیر بندازه

نمیدونم نظرم چقد براتون مهم باشه یا نه ولی بد نیست تو این آزمایشایی که همه ساله برگزار میکنن شرکت کنین یا بدید این مجله های خارجی براتون تست کنن عقل مردم به چشمشون هست

Black Hat

پست توسط Black Hat » شنبه آگوست 10, 2019 9:59 am

انقدی اطلاعات نداری که ببینی خیلی از سایت ها IPهای مارو بلاک کردن نمیتونیم وارد شیم اصلا چه برسه بخوان یک محصول ایرانی رو تست کنن و تو مجله هاشون بزنن، این رو من بهت میگم که دوساله میخوام سه تا محصول رو بدم تست کنن و بهم گواهی بدن،شما هم لطف کن در مورد چیزی اطلاع نداری نظر نده.
با تشکر Black Hat شون هستم

قفل شده

بازگشت به “ضدویروس پادویش”