پیغام padvish در هنگام فلش زدن

ارائه پیشنهادات و بحث و گفتگو در مورد مسائل تالار پشتیبانی امن‌پرداز
قفل شده
soltan

پیغام padvish در هنگام فلش زدن

پست توسط soltan » سه‌شنبه آپریل 30, 2019 10:30 am

با سلام خدمت دوستان پادویش
من موقعی که فلش رو با سیستم میزنم میخوام یک برنامه رو از فلش نصب کنم ، به من پادویش پیغام میده که باید محتویات فلش رو روی دیسک سخت کپی کنم . قبلا اینطوری نبود . دلیلش چی هست . با تشکر

Naficy
مدیر کل

Re: پیغام padvish در هنگام فلش زدن

پست توسط Naficy » چهارشنبه می 01, 2019 9:05 am

سلام
جلوگیری از اجرای نرم‌افزار از روی فلش مربوط به امکان UMP یا USB Malware Protection در پادویش می‌شود. این امکان از اولین نسخه‌های خانگی پادویش در آن وجود داشته و ظاهر موضوع ساده اما بسیار موثر است.
این امکان با جلوگیری پایه‌ای از اجرای نرم‌افزار از روی فلش موجب می‌شود حتی بدافزارهای ناشناخته و پیشرفته نیز نتوانند از روی فلش سیستم شما را آلوده کنند. (این امکان سابقه جلوگیری از حملات روز صفری مشابه استاکس‌نت را داشته است) از آنجاییکه اغلب کاربران از فلش برای انتقال فایل‌ها و مستندات خود استفاده می‌کنند این موضوع مشکلی پیش نمی‌آورد.

اما در مواردی که نیاز به اجرای نرم‌افزار از روی فلش دارید چند راه در پیش رو دارید:
۱- این امکان را از بخش تنظیمات، بخش محافظت مستمر، گزینه «محافظت در برابر بدافزارهای یواس‌بی UMP» غیرفعال نمایید. دقت کنید که این کار تنها یک محافظت تکمیلی ویژه پادویش را غیرفعال می‌کند، و سایر محافظت‌ها منجمله محافظت مستمر، پویشگر حافظه، محافظت رفتاری و ... همچنان فعال بوده و مشکلی ایجاد نمی‌کند.
۲- نرم‌افزار را استثنا کنید. در همان بخش تنظیمات گزینه استثنائات مربوطه وجود دارد. اما باید دقت کنید که برای استثنا کردن لازم است علاوه بر فایل اجرایی نرم‌افزار، اگر فایل‌های کتابخانه‌ای نیز دارد آنها را نیز استثنا کنید.
۳- البته کپی کردن نرم‌افزار روی سیستم هم یک گزینه است که گاهی ساده‌تر است.

موفق باشید

soltan

Re: پیغام padvish در هنگام فلش زدن

پست توسط soltan » چهارشنبه می 01, 2019 11:23 am

خیلی ممنون

قفل شده

بازگشت به “مسائل تالار”