با سلام
اگر براتون مقدور " امکان Attrib شدن خودکار فایل هایی که ویروس ها در فلش مموری ها و حافظه های اکسترنال مخفی میکنن رو ایجاد کنید /// متسفانه این امکان رو تو انتی ویروس های دیگه هم ندیدم و خودم باید دستی Attrib کنم
ریکاوری فایل های مخفی شده کارت های مموری
Re: ریکاوری فایل های مخفی شده کارت های مموری
پادویش روی بسیاری از بدافزارها پاکسازی دارد و به نظر من اگر موردی دیدید که این مسئله حل نشده به نظرم باید با پشتیبانی امن پرداز تماس بگیرید تا توسط تیم آزمایشگاهشان بررسی شود.
پاكسازي انجام ميشه / اما چون ويروس هاي اين مدلي ازار ميخوان بدن ميزنن فايل ها رو مخفي مي كنن /// ميخوام ي مدلي باشه اين وضعيت هم خنثي كنه
اگر پادویش فعال باشد پاکسازی می کند و فایل ها را از حالت مخفی در میاورد. مگر اینکه دوباره بروید به سیستم بدون پادویش بزنید و باز مخفی شوند!!!
به نظر من اگر باز هم رخ میدهد(حتی بعد از پاکسازی) باید با پشتیبانی امن پرداز تماس بگیرید.
سلام
از پیشنهاد شما متشکرم.
در صورتیکه پادویش ویروس شما را شناسایی کند فایلهای مخفی شده توسط آن را نیز از حالت hidden در میآورد:
مثلا وقتی بدافزار Gamarue در فلش شناسایی میشود، فایلهایی که توسط این بدافزار به فولدر مخفی منتقل شدهاند بازگردانی میشوند.
اما در این سناریو پاکسازی انجام نمیشود: اگر فلش قبلا توسط ضدویروس دیگری پاکسازی شده باشد که ویروس را حذف کرده، اما فایلها را از حالت مخفی در نیاورده است. در این حالت چون دیگر بدافزاری وجود ندارد و تشخیصی رخ نمیدهد، طبعا فایلهای کاربر هم جابجا نمیشوند.
اگر با ویروسی برخورد دارید که پادویش شناسایی میکند اما بازگردانی فایلهای مخفی به صورت کامل انجام نمیشود خود فایل بدافزار یا نام تشخیص آن را به virus@amnpardaz.com ارسال کنید و دقیقا این مشکل را ذکر کنید که «پادویش ویروس را تشخیص داده ولی فایلهای hidden شده بازگردانی نشدهاند»