سلام ازو قتی آنتی ویروس شما رو نصب کردم دو تا پوشه و یک فایل روی دسک تاپم ایجاد شده و لپ تاپ به حالت نمایش فایلهای مخفی میره و وقتی آونو غیر فعای میکنم مجددا حالت نمایش فایل های مخفی بعد چند روز فعال میشه.
پوشه های و فایل های ایجاد شده هم داری صفت مخفی هستن
ایمی پوشه ها و فایل ها
KOZfGMJFMww
MxJkWPIGDRja
vSMJHvSmcQw.txt
پوشه های و فایل جدید روی دسک تاپ
Re: پوشه های و فایل جدید روی دسک تاپ
سلام.saadabad نوشته شده: ↑پنجشنبه ژانویه 10, 2019 12:32 am سلام ازو قتی آنتی ویروس شما رو نصب کردم دو تا پوشه و یک فایل روی دسک تاپم ایجاد شده و لپ تاپ به حالت نمایش فایلهای مخفی میره و وقتی آونو غیر فعای میکنم مجددا حالت نمایش فایل های مخفی بعد چند روز فعال میشه.
پوشه های و فایل های ایجاد شده هم داری صفت مخفی هستن
ایمی پوشه ها و فایل ها
KOZfGMJFMww
MxJkWPIGDRja
vSMJHvSmcQw.txt
به نظر می رسه شما دارید فایل هایی مربوط به آنتی ویروس پادویش رو می بینید که مربوط به لایه طعمه گذاری پادویش هست و هیچ خطری که نداره هیچ، برای سیستم شما مفید هم هست.
این مقاله در سایت پادویش هست و دقیقا راجع به همین ها هست. ببینید و این مطلب خیلی کوتاه رو بخونید و ببینید مسئله همینه؟
آدرس مطلبش اینجاست
https://kb.amnpardaz.com/2018/273/
-
سلام
منم این پوشه ها و فایل هارو داشتم ولی پاکشون کردم!
مشکلی پیش نمیاد!؟
مشکلی پیش نمیاد!؟
آخرین ويرايش توسط 1 on siavash82irr, ويرايش شده در 0.
نه مشکلی پیش نمیاد. چون اینا پاک نمیشن و پاک بشن دوباره ساخته میشن!siavash82irr نوشته شده: ↑پنجشنبه ژانویه 10, 2019 4:49 pm سلام
مشکلی پیش نمیاد!؟
البته ممکنه مربوط به ورژن های قدیمی بوده که پاک کردید.
مشکلی نیست. در نسخه های جدید با اسم رندم میان رو سیستم. مثل چیزی که استارتر تاپیک گفتن.
کلا مشکلی نیست و اگر مقاله ای که آدرسش رو گذاشتم ببینید متوجه میشید که مربوط به خود پادویش هستن و یک تکنیک طعمه گذاری برای باج افزارها