اشتباهی شناسایی کرده

امکان ارسال فایل‌های مشکوک یا ویروسی که پادویش آنها را شناسایی نمی‌کند و نیز فایل‌های سالمی که پادویش آنها را به اشتباه شناسایی می‌کند از طریق قسمت بارگذاری فایل مشکوک از قسمت پشتیبانی در سایت پادویش ممکن است. اگر علاوه بر ارسال فایل، نیازمند بحث و گفتگو در مورد فایل‌های ارسالی هستید آنها را در این قسمت ارسال نموده و سوال خود را نیز مطرح نمایید.
قفل شده
نمایه کاربر
mohammadktabriz

اشتباهی شناسایی کرده

پست توسط mohammadktabriz » سه‌شنبه ژانویه 07, 2014 11:33 pm

با سلام این دو تا فایل را پادویش از سیستم من به عنوان ویروس شناسایی کرده من هم این دو تا فایل را در وبسایت ویروس تو تال اسکن کردم هیچی آنتی ویروسی این فایل ها را ویروس شناسایی نکرد من هم فکر کردم شاید پادویش اشتباهی شناسایی کرده من این فایل ها را اینجا میزارم تا شما ببینید درسته یا نه

لینک ویروس توتال : کلیک کنید

لینک دانلود : کلیک کنید

پسورد : فکر نکنم پسورد داشته باشه ولی اگه پسورد خواست 123 را وارد کنید

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » چهارشنبه ژانویه 08, 2014 6:10 pm

سلام
یه سوال: این فایل‌ها به عنوان بدافزار قطعی تشخیص داده شده‌اند، یا اینکه شما هوش مصنوعی را فعال کردید و از اون طریق فایل‌ها ویروس تشخیص داده شده‌اند؟

نمایه کاربر
mohammadktabriz

پست توسط mohammadktabriz » چهارشنبه ژانویه 08, 2014 6:30 pm

نه هوش مصنوعی که فعال به هر حال هوش مصنوعی آنتی ویروس مهمه هم هوش مصنوعی نگهبان رایانه و هم هوش مصنوعی پویشگر روشن هستند

اینم نمونه ای از اخطار
http://s5.picofile.com/file/8107932592/1.png

فکر کنم هوش مصنوعی شناسایی کرده

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » چهارشنبه ژانویه 08, 2014 11:04 pm

بله. هشدارهایی که با عنوان «فایل مشکوک» داده می‌شوند مربوط به هوش مصنوعی هستند.
در تلاشیم هر چه زودتر بتونیم یه نسخه با هوش مصنوعی رام‌تر ارائه بدهیم. این فایل‌ها هم انشالله تا شنبه به لیست سفیدمان اضافه خواهند شد.

قفل شده

بازگشت به “گفتگو درباره فایل‌های مشکوک”