من نسخه کلاینت سازمانی رو بر روی تمامی سیستم های اداره نصب کردم همه رو هم آپدیت کردم ولی بجز یک سیستم روی مابقی سیستم ها آیکن قلعه مانند پادویش در قسمت show hidden icon تاسک بار واقع در کنار ساعت ویندوز نمایش داده نمیشود ؟

سلام. 1- در حالت معمول شما میتوانید با برداشتن تیک show padvish in windows notification area در بخش notification کنسول مدیریتی پادویش در بخش change client settings آیکون پادویش را بردارید. پس ممکن است همه سیستم های شما جز آن 1 سیستم در گروهی هستند که تیک آن برداشت شده.rasti578 نوشته شده: ↑چهارشنبه اکتبر 10, 2018 4:42 pm درود
من نسخه کلاینت سازمانی رو بر روی تمامی سیستم های اداره نصب کردم همه رو هم آپدیت کردم ولی بجز یک سیستم روی مابقی سیستم ها آیکن قلعه مانند پادویش در قسمت show hidden icon تاسک بار واقع در کنار ساعت ویندوز نمایش داده نمیشود ؟راهنمایی بفرمایید ؟
سلام با انجام مراحل فوق مشکل برطرف گردید. سپاس از بابت راهنمایی حضرتعالی1- در حالت معمول شما میتوانید با برداشتن تیک show padvish in windows notification area در بخش notification کنسول مدیریتی پادویش در بخش change client settings آیکون پادویش را بردارید. پس ممکن است همه سیستم های شما جز آن 1 سیستم در گروهی هستند که تیک آن برداشت شده.