نحوه ی بازگردانی اطلاعات سیستمی که باجگیری شده است، به چه نخو است؟

قفل شده
MohammadAemmi

نحوه ی بازگردانی اطلاعات سیستمی که باجگیری شده است، به چه نخو است؟

پست توسط MohammadAemmi » جمعه سپتامبر 28, 2018 1:36 pm

سلام به همه ی دوستان.
من تو این دو سالی که کاربر ضدباجگیر "پادویش" هستم، خوشبختانه برام اتفاقی نیفتاده و از زحمات و محصولتون بی نهایت سپاسگزارم.
اما، برام همیشه سؤاله که اگه روزی سیستم بنده یا سایر افراد آلوده و دچار باجگیر شد، چجوری می شه اطلاعات رو برگردوند؟ این بازگردونی راحته و خود ما می تونیم یا حتماً باید توسط مهندسای شما انجام بشه؟ و سؤال سوم و آخر این که آیا پس از بازگردونی اطلاعات، باجگیر هم حذف می شه یا هنوز رو سیستم باقی مونده؟ در صورت مثبت بودن، چه تمهیدی برای مبارزه با اون دارید؟

و هر مطلب تکمیلی دیگه ای که لازمه بدونیم.

راستش قبل از این سؤال کمی جستجو کردم که مبحثی با این عنوان پیدا کنم، اما ندیدم. اگه تکراریه، می تونید این پست منو اونجا کات و الصاق کنید.

پیشاپیش ممنونم ازتون.

saman
ناظم انجمن

Re: نحوه ی بازگردانی اطلاعات سیستمی که باجگیری شده است، به چه نخو است؟

پست توسط saman » شنبه سپتامبر 29, 2018 8:25 pm

MohammadAemmi نوشته شده: جمعه سپتامبر 28, 2018 1:36 pm سلام به همه ی دوستان.
من تو این دو سالی که کاربر ضدباجگیر "پادویش" هستم، خوشبختانه برام اتفاقی نیفتاده و از زحمات و محصولتون بی نهایت سپاسگزارم.
اما، برام همیشه سؤاله که اگه روزی سیستم بنده یا سایر افراد آلوده و دچار باجگیر شد، چجوری می شه اطلاعات رو برگردوند؟ این بازگردونی راحته و خود ما می تونیم یا حتماً باید توسط مهندسای شما انجام بشه؟ و سؤال سوم و آخر این که آیا پس از بازگردونی اطلاعات، باجگیر هم حذف می شه یا هنوز رو سیستم باقی مونده؟ در صورت مثبت بودن، چه تمهیدی برای مبارزه با اون دارید؟

راستش قبل از این سؤال کمی جستجو کردم که مبحثی با این عنوان پیدا کنم، اما ندیدم. اگه تکراریه، می تونید این پست منو اونجا کات و الصاق کنید.

پیشاپیش ممنونم ازتون.
سلام

خیلی ساده هست. اگر ویندوز 7 به بالا دارید فقط کافی هست روی درایو مورد نظر کلیک راست و properties و سپس previous versions بزنید و همه ی فایل هاتونو توی تاریخ مورد نظر اونجا میبینید و میتونید با باز کردن درایو در اون تاریخ و یک copy-paste ساده فایل هارو به یک مثلا هارد اکسترنال منتقل کنید.

نکته اینجا این هست که اگر 1 درصد شک دارید که اون بدافزار هنوز فعال باشه، باید با پشتیبانیشون تماس بگیرید تا اطمینان پیدا کنید در حال حاضر بدافزار فعال نیست و بعد فایل هاتونو برگردونید که دوباره صدمه نبینه.

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » یک‌شنبه سپتامبر 30, 2018 4:51 pm

MohammadAemmi نوشته شده: جمعه سپتامبر 28, 2018 1:36 pm سلام به همه ی دوستان.

پیشاپیش ممنونم ازتون.
سلام و رحمه الله
از پرسش خوبتان متشکرم.
روش دسترسی و بازگردانی اطلاعاتی که توسط داده‌بان ضدباج‌گیر پادویش بکاپ گرفته می‌شوند در لینک زیر توضیح داده شده است:
https://kb.amnpardaz.com/2018/166/
شما این بکاپ‌ها را حتی زمانی که بحث باج‌افزار نیست و مثلا می‌خواهید نسخه قبلی فایل پاورپوینتتان را برگردانید یا فایلی که اشتباها حذف کرده‌اید را پیدا کنید می‌توانید استفاده کنید. در مورد حمله باج‌افزاری نیز تفاوت ماهوی وجود ندارد، اما اگر روزی با حمله باج‌افزاری مواجه شدید که نیاز به بازگردانی اطلاعات داشتید حتما و قبل از هر اقدامی با پشتیبانی پادویش تماس بگیرید تا خدای ناکرده مشکلی براتون پیش نیاد.

موفق باشید و متشکریم

MohammadAemmi

پست توسط MohammadAemmi » یک‌شنبه سپتامبر 30, 2018 9:59 pm

بی نهایت ممنونم از پاسخ مفید هر دو مهندس بزرگوار.
جناب "نفیسی" کوتاهی بنده رو در دیدن لینکی - که زحمتشو کشیده بودید - ببخشید.

بسیار ارزنده بود.

قفل شده

بازگشت به “ضدباجگیر پادویش (Padvish AntiCrypto)”