سوال در مورد برنامه شکار باگ پادویش

Nikjoo

Re: سوال در مورد برنامه شکار باگ پادویش

پست توسط Nikjoo » جمعه آگوست 17, 2018 7:18 am

از بابت اراجیف جنابعالی ؛ علیه شما و شرکت امن پرداز هم شکایتی تنظیم شده که انشالله تا حصول نتیجه پیگیر اون خواهم بود.

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » جمعه آگوست 17, 2018 12:33 pm

Nikjoo نوشته شده: جمعه آگوست 17, 2018 7:18 am از بابت اراجیف جنابعالی ؛ علیه شما و شرکت امن پرداز هم شکایتی تنظیم شده که انشالله تا حصول نتیجه پیگیر اون خواهم بود.
اعتراف میکنم تو زندگیم اینقدر قشنگ و تکنیکی مچ کسی رو نگرفته بودم! :))

برای روشن شدن خوانندگان احتمالی بحث

این جمله من هست

ا
لان ایشون اینو میگه من هم تاکید کنم که دوستان یه وقت نکنه به اشتباه تصور کنن ایشون همون مهران رضوی هست
یا این جمله من
ایشون اون گلادیاتور هم نیست که صد جا نام کاربری و آدرس ایمیل گلادیاتور میداد و اسم ارسال کننده فیلم در youtube و aparat رو تغییر میداد.

زبونم لال زبونم لال تصور نکنید که مهران رضوی و الهه و گلادیاتور و غیره.... همون نیما نیکجو هست ها

نه ایشون یکی دیگس.

حالا میرسیم به قشنگ ترین سوال تاریخ بشریت!!!

فرض کنیم من به اشتباه شما رو با فرد یا افرادی اشتباه گرفتم(که البته تاکید دارم خواننده تصور نکنه این اسامی شما هستین و اینو هر قاضی هم میتونه درک کنه!!!)
حالا پرسش اساسی و بنیادین این هست که مگر شما این افراد هستین یا این افراد رو میشناسین و یا از قبل میدونید که این اسامی غیر رسمی آدم کش و جانی و دزد و .... هستن؟؟؟ که با تصور اینکه من میگم شما مثلا نام گلادیاتور دارید برآشفتید؟؟!!!!!!!!

سوال قشنگی بود یا نه؟

لذت بردید یا نه؟

فرض کنیم من شما رو اشتباه گرفتم. مگر این اسامی رو میشناسید؟ یا آدم های بدی هستن؟ که دنبال قاضی و دادگاه میگردید؟؟؟؟؟؟؟

مثال برای روشن شدن خوانندگان گرامی

1- فردی میگوید آقای x همان y نیست ها (آنچه من گفتم)

2- آقای x به اشتباه تصور میکند که با نام y صدا زده شده

3- آقای x باید معنای y را بداند و این شناخت از عنصر y را میخواهد.
یعنی x باید بداند و یقین حاصل کند که مثلا y بودن یک نشان بد و مثلا یک توهین است.

4- وقتی x میگوید نمیدانم مثلا گلادیاتور کیست و چه معنایی دارد، چرا باید با عصبانیت به سمت قاضی و دادگاه برود و تصور کند مورد توهین واقع شده؟

=))

قشنگ بود نه؟

متاسفانه شما گیر آدمی افتادید که از مرگ هم نمیترسد چه رسد به محکوم شدن در فلان دادگاه و پرداخت جریمه آن. خط به خط نفس کشیدن شما در وب را رصد کرده و تازه برادرانه از شما خواسته دست از این رفتار بردارید و خراب کردن محصولی دانش بنیان، آن هم در این شرایط تحریمی را کنار بگذارید.

به هر حال خودت میدانی برادر. بهتر است یکبار یا خود مرور کنی از اینکه مثلا با فلان نام ناشناس که ربطی هم به شما ندارد چرا آشفته شدی؟!!!

مگر آنها را میشناسی؟
هرچند من هم تاکید کردم که کسی تصور نکند شما همان ها هستید!! :ymsmug:

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » جمعه آگوست 17, 2018 6:08 pm

Nikjoo نوشته شده: چهارشنبه آگوست 15, 2018 2:47 pm سلام
بله فیلم رو بنده تهیه کردم ، دقت میکردید اول ویدیو خودم رو معرفی کردم
سلام
شما اون زمان که خودتان را معرفی نمی‌کنید هم برای ما مشخصه مهندس ;)
از این باب پرسیدم که بعدا نگید کاربر Nikjoo همون نیما نیکجو نیست.
Nikjoo نوشته شده: چهارشنبه آگوست 15, 2018 2:47 pm دروغ نیست مهندس جان ، بعد از توافق حاصل شده برای حذف ویدیوها و انتقادهای بنده از سایت های مختلف بنده در چند نوبت به خود شما ایمیل زدم که مشکل همچنان به قوت خود باقی است
پیشنهاد من اینه که شما یکبار دیگه این ایمیل کذایی را بفرستید. چون بنده که چیزی دریافت نکرده‌ام. (آنهم در چند نوبت!)
آخرین مکاتبه ایمیلی ما و شما برمی‌گرده به 2017-11-03 (نه ماه پیش) که در مورد موضوعی است که در نسخه ۲۹۰۹ پادویش حل شده بود و در قرار بود در ویدیوهای شما تصحیح شود و شما به اضافه کردن یک جمله به شرح ویدیو (و نه تغییر خود فیلم) بسنده کردید و در این ایمیل موضوع را اطلاع دادید.

در خصوص بقیه مباحث، باز هم من به شما می‌گویم که وقتی کاربران از برنامه جایزه باگ می‌پرسند، اینکه تعمدا به جای معرفی برنامه‌های جایزه باگ و مقایسه آدرس دیگری به آنها می‌دهید کار درستی نیست. ادعای شما این بوده که برنامه جایزه باگ رقمش نسبت به موارد جهانی کم است. خب، مگر zerodium ربطی به این موضوع داشته؟ اینکه معنی up to را برعکس توضیح می‌دهید هم ادامه همین روند است که شنونده را کم‌سواد فرض کنید. اصلا مقایسه انجام شده «خسن و خسین دختران معاویه» است. اینقدر واضح بی‌ربطه.

همونطور که گفتم، یک مقایسه سردستی با هر آماری که بگویید نشان می‌دهد رقم جایزه باگ پادویش بسیار مناسب است. حتی با کاهش ارزش ریال. فقط اینکه شما دلتان مبلغ بیشتری می‌خواهد که ملاک نیست.

آخرین نکته هم اینکه: خیر جناب مهندس. شما نمی‌توانید بگویید «من میتونم یه سایت راه اندازی کنم و عنوان کنم دسترسی به سرور وزارت کشور رو 2 هزاردلار میخرم ( پاداش میدم ) !!!» این کار طبق بند زیر غیرقانونی و جرم است:
انتشار يا توزيع و در دسترس قرار دادن يا معامله داده ها يا نرم افزارهایي كه صرفاً براي ارتكاب جرايم رايانه اي به كار مي رود. ( ماده 25 قانون جرائم رایانه ای )
http://internet.ir/crime_index.html

باز هم برایتان لینک منبع گذاشتم.
ولی مهندس، این سطح آمار و اطلاعات غلط به کاربران دادن نتیجه خوشایندی نداره.

قفل شده

بازگشت به “ضدویروس پادویش”