كندي در اجراي كليك راست موس

قفل شده
mrezap

كندي در اجراي كليك راست موس

پست توسط mrezap » چهارشنبه می 30, 2018 2:41 pm

سلام
چند وقتي است هنگامي روي يك فايل يا فولدر كليك راست ميكنم،زمان زيادي آيكون موس ميچرخد و دستور اجرا نميشود.ورژن برنامه PadvishTS_SE v2.4.203.3058 و كنسول 2156 است .اكثر كاربران شبكه هم همين مشكل را دارند ؟؟؟

saman
ناظم انجمن

Re: كندي در اجراي كليك راست موس

پست توسط saman » چهارشنبه می 30, 2018 9:49 pm

mrezap نوشته شده: چهارشنبه می 30, 2018 2:41 pm سلام
چند وقتي است هنگامي روي يك فايل يا فولدر كليك راست ميكنم،زمان زيادي آيكون موس ميچرخد و دستور اجرا نميشود.ورژن برنامه PadvishTS_SE v2.4.203.3058 و كنسول 2156 است .اكثر كاربران شبكه هم همين مشكل را دارند ؟؟؟
سلام

رفیق جدیدا اینجوری شده یا از همون اولین روزی که پادویش نصب کردی اینطوری شده؟

ورژن ویندوزت میگی چی هست؟

یعنی همه چیز درست بود و یک دفعه تعداد زیادی از کاربرای شبکه اینجوری شدن؟

نرم افزار جدیدی نصب کردن؟

شماره پشتیبانی امن پرداز 43912000

mrezap

پست توسط mrezap » چهارشنبه می 30, 2018 11:04 pm

ويندوز 7
2 هفته اي است كه صداي كاربران در آمده.قبلا هر هفته يك بار شبكه را آفلاين آپديت ميكرديم.نصف روز كامپيوترها كند بود.ولي الان همش كند است.يك بار آقاي نفيسي هم به شركت آمدو ديد كه پوشه داخل درايو c ساخته ميشود. ولي اگر همان پوشه خالي را پاك كنيم 30 ثانيه طول ميكشه

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » پنج‌شنبه می 31, 2018 7:49 pm

mrezap نوشته شده: چهارشنبه می 30, 2018 11:04 pm ويندوز 7
2 هفته اي است كه صداي كاربران در آمده.قبلا هر هفته يك بار شبكه را آفلاين آپديت ميكرديم.نصف روز كامپيوترها كند بود.ولي الان همش كند است.يك بار آقاي نفيسي هم به شركت آمدو ديد كه پوشه داخل درايو c ساخته ميشود. ولي اگر همان پوشه خالي را پاك كنيم 30 ثانيه طول ميكشه
دوست من چند مورد را با هم بررسی کنیم اگر کمکی از دستم براومد خبر بدم.

من متوجه شدم که مشکل چند مورد متفاوت است
(1)- مشکلی که از 2 هفته قبل شروع شده(کندی راست کلیک)

(2) - کندی پس از آپدیت آنتی ویروس ها

(3) - ساخته شدن پوشه خالی در درایو c و پاک شدن کند آن پوشه
........................................................................................................
1- در مورد اول پرسش این است که سیستم ها نرم افزار جدیدی نصب کرده اند که احتمالا در راست کلیک هم وجود داشته باشد؟
آیا سیستم هایی که با این مشکل روبرو شده اند کارت گرافیک خود یا سیستم عامل خود را ارتقا داده اند؟ اصلا اینترنت روی کلاینت ها هست؟ ممکن است بروزرسانی برای کارت گرافیک یا سیستم عامل را دریافت کنند؟

2- اما کندی پس از آپدیت هم سوال برانگیز است. آیا پس از دریافت آپدیت سیستم ها کند کار میکنند یا شبکه کند میشود؟

کندی دقیقا مربوط به چیست؟ کار در شبکه و مثلا share یا باز شدن برنامه ها در ویندوز؟

چون تفاوتی در این نیست که شما آپدیت را دستی و بصورت آفلاین به کلاینت ها بدهید یا آنلاین بگیرد چون در هر صورت همان را برای کلاینت ها پخش میکند.

3- پوشه ای خالی در درایو c !!!
روی همه ی سیستم ها این پوشه خالی ساخته شده یا فقط برای یک سیستم مدام اتفاق می افتد؟
نام پوشه خالی چیست؟

mrezap

پست توسط mrezap » جمعه ژوئن 01, 2018 12:41 pm

سلام
1-سيستمها در يك شبكه داخلي و جدا از شبكه اينترنت است و آپديتي وجود ندارد.كارت گرافيك يا برنامه اي آپديت نشده است
2-ما به صورت هفته اي فايل آپديت را دريافت ميكنيم وقتي كه سيستمها آپديت ميشوند.كندي در رايانه ها ايجاد ميشود كه پس از چند ساعت برطرف ميشود
3-اين كاري ب.د كه آقاي نفيسي انجام داد يك فايل روي درايو C ايجاد كرد.وقتي كه خواست پاك كند زمان زيادي طول كشيد.اين كار را روي چند رايانه انجام داد و همين مشكل بود .برنامه پادويش انگار در مورد پاك شدن فايل حساس است و بررسي انجام ميدهد.همين امر است كه باعث كندي ميشود.چون وقتي شما يك فايلي را باز ميكنيد(مثل word) ،مطمئنا چند فايل tmp براي باز كردن ايجاد ميكن كه دوباره ميخواد پاك كند و به مشكل بر ميخورد

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » جمعه ژوئن 01, 2018 1:55 pm

mrezap نوشته شده: جمعه ژوئن 01, 2018 12:41 pm سلام
1-سيستمها در يك شبكه داخلي و جدا از شبكه اينترنت است و آپديتي وجود ندارد.كارت گرافيك يا برنامه اي آپديت نشده است
2-ما به صورت هفته اي فايل آپديت را دريافت ميكنيم وقتي كه سيستمها آپديت ميشوند.كندي در رايانه ها ايجاد ميشود كه پس از چند ساعت برطرف ميشود
3-اين كاري ب.د كه آقاي نفيسي انجام داد يك فايل روي درايو C ايجاد كرد.وقتي كه خواست پاك كند زمان زيادي طول كشيد.اين كار را روي چند رايانه انجام داد و همين مشكل بود .برنامه پادويش انگار در مورد پاك شدن فايل حساس است و بررسي انجام ميدهد.همين امر است كه باعث كندي ميشود.چون وقتي شما يك فايلي را باز ميكنيد(مثل word) ،مطمئنا چند فايل tmp براي باز كردن ايجاد ميكن كه دوباره ميخواد پاك كند و به مشكل بر ميخورد
هر دو مورد 2و3 بسیار عجیب هستند. من چند سال است که روی 4 سیستم با ویندوزهای متفاوت و سخت افزارهای متفاوت پادویش را دارم و تابحال همچین چیزی ندیدم

2 پیشنهاد دارم

1- اگر امکان دارد در زمان تلاش برای پاک شدن آن پوشه فرضی در درایو c یک لاگ با برنامه procmon بگیرید و برای ایمیل پشتیبانی شان(support@amnpardaz.com) ارسال کنید تا متخصصین خودشان بررسی کنند که موضوع چیست.

2- اگر مورد بالا برایتان امکان پذیر نیست، پادویش را متوقف کنید (در بخش های محافظت مستمر و ضد باجگیر) و ببینید آیا باز هم فایل یا پوشه با تاخیر حذف میشود؟؟؟؟

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » جمعه ژوئن 01, 2018 1:58 pm

هر دو مورد 2و3 بسیار عجیب هستند. من چند سال است که روی 4 سیستم با ویندوزهای متفاوت و سخت افزارهای متفاوت پادویش را دارم و تابحال همچین چیزی ندیدم

2 پیشنهاد دارم

1- اگر امکان دارد در زمان تلاش برای پاک شدن آن پوشه فرضی در درایو c یک لاگ با برنامه procmon بگیرید و برای ایمیل پشتیبانی شان(support@amnpardaz.com) ارسال کنید تا متخصصین خودشان بررسی کنند که موضوع چیست.

2- اگر مورد بالا برایتان امکان پذیر نیست، پادویش را متوقف کنید (در بخش های محافظت مستمر و ضد باجگیر) و ببینید آیا باز هم فایل یا پوشه با تاخیر حذف میشود؟؟؟؟

یک تصوری هم باید از این موضوع داشت که سخت افزارهای داخل یک سازمان در بسیاری موارد مشابه هستند و ممکن است درایور مناسب و مربوط به یک سخت افزار روی این سیستم ها نصب نشده یا با سیستم عامل مورد نظر همخوانی ندارد.

mrezap

پست توسط mrezap » یک‌شنبه ژوئن 24, 2018 7:22 am

با سلام
با غير فعال كردن قسمتهاي بالا،مشكل حل نميشود.چون برخي قسمتهاي پادويش غير فعال نميشود.مثل پيدا كردن سخت افزار .اگر كل پادويش غير فعال شود و يك فلش به رايانه وصل شود ،لاگ گرفته ميشود پس پادويش غير فعال كامل نيست.در ضمن در 99% مواقع با ريستارت رايانه مشكل حل ميشود.اين مشكل در 10 شركت همكار اين سازمان وجود دارد كه از پادويش استفاده ميكنند و من با آنها ارتباط دارم.در خصوص برنامه لاگ گير هم به صورت تلفني از شما ميپرسم كه روش كار چيست باتشكر

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » یک‌شنبه ژوئن 24, 2018 9:50 pm

mrezap نوشته شده: یک‌شنبه ژوئن 24, 2018 7:22 am با سلام
با غير فعال كردن قسمتهاي بالا،مشكل حل نميشود.چون برخي قسمتهاي پادويش غير فعال نميشود.مثل پيدا كردن سخت افزار .اگر كل پادويش غير فعال شود و يك فلش به رايانه وصل شود ،لاگ گرفته ميشود پس پادويش غير فعال كامل نيست.در ضمن در 99% مواقع با ريستارت رايانه مشكل حل ميشود.اين مشكل در 10 شركت همكار اين سازمان وجود دارد كه از پادويش استفاده ميكنند و من با آنها ارتباط دارم.در خصوص برنامه لاگ گير هم به صورت تلفني از شما ميپرسم كه روش كار چيست باتشكر
1- همه قسمت های پادویش قابل خاموش شدن هستند و علتی که نتوانستید این کار را انجام دهید احتمالا وجود تیک lock سمت سرور بوده است.

2- لاگ های کنترل ابزار هم قابل خاموش شدن است. تنظیمات - کنترل ابزار -تنظیم قواعد -گزارش درایو ها امکان خاموش روشن شدن دارد که لاگ نگیرد.
در بخظ تنظیمات گزارش ها هم باید تیکش برداشته شود.

3- اگر ری استارت مشکل را حل میکند امکان اینکه مشکل ارتباطی با پادویش نداشته باشد بسیار بسیار زیاد است و باز هم پیشنهاد ارتباط با پشتیبانی را برای شما دارم.

ara1371

پست توسط ara1371 » چهارشنبه ژوئن 27, 2018 12:47 pm

mrezap نوشته شده: یک‌شنبه ژوئن 24, 2018 7:22 am با سلام
سلام دوست عزیز آیا پادویش رو حذف کن کلا از رو سیستم و مجدد امتحان کن

قفل شده

بازگشت به “پادویش نسخه سازمانی”