نسخه جدید اندرویدی

قفل شده
نمایه کاربر
mohammadktabriz

نسخه جدید اندرویدی

پست توسط mohammadktabriz » پنج‌شنبه مارس 01, 2018 10:16 pm

با سلام ایا مصرف باتری در هنگام روشن بودن فایروال بیشتر میشه یا نه پیشنهاد می شود امکانات دیگری هم به ضده سرقت اضافه کنید مثل گرفتن عکس یا گوش دادن به صدای محیط اطراف گوشی خود از راه دور و یا حالت مخفی که بشه انتی ویروس را کلا مخفی کرد به طوری که سارق از وجود انتی ویروس مطلع نگردد و یک رابط وب به طور مثال به این نشانی my.padvish.com که بشه به جای پیامک از اونجا هم ضده سرقت را کنترل کرد نمی دانم چرا ولی فکر کنم از تو گوگل پلی برداشتین

MohammadAemmi

Re: نسخه جدید اندرویدی

پست توسط MohammadAemmi » شنبه مارس 03, 2018 5:23 pm

سلام.
چطوری می شه تو نسخه ی جدید، دیواره ی آتش رو فعال کنیم؟
هر کار می کنم، نمی شه و از اپلیکیشن می یاد بیرون و دوباره که می رم داخل، همچنان آفه.

نسخه ی اندروید من: 7.0
گوشی: سامسونگ اس 6
نسخه ی پادویش: لایسنس دار و قانونی

ممنون.

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » یک‌شنبه مارس 04, 2018 9:14 am

mohammadktabriz نوشته شده: پنج‌شنبه مارس 01, 2018 10:16 pm با سلام ایا مصرف باتری در هنگام روشن بودن فایروال بیشتر میشه یا نه پیشنهاد می شود امکانات دیگری هم به ضده سرقت اضافه کنید مثل گرفتن عکس یا گوش دادن به صدای محیط اطراف گوشی خود از راه دور و یا حالت مخفی که بشه انتی ویروس را کلا مخفی کرد به طوری که سارق از وجود انتی ویروس مطلع نگردد و یک رابط وب به طور مثال به این نشانی my.padvish.com که بشه به جای پیامک از اونجا هم ضده سرقت را کنترل کرد نمی دانم چرا ولی فکر کنم از تو گوگل پلی برداشتین
سلام

من پیگیری کردم و پاسخ دادند
مصرف باتری هنگام روشن بودن فایروال با گوشی و اپلیکیشن های مختلف تست شده و مصرف بیش از اندازه و غیرمعمول دیده نشده ... راجب عکس گرفتن الان این ویژگی وجود داره که در صورت اشتباه وارد شدن رمز، عکس گرفته میشه و اضافه شدنش و ویژگی های دیگه در ضدسرقت هم باید بررسی بشه.... در گوگل پلی هم انشالله بزودی درست میشه

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » یک‌شنبه مارس 04, 2018 10:30 am

MohammadAemmi نوشته شده: شنبه مارس 03, 2018 5:23 pm سلام.
چطوری می شه تو نسخه ی جدید، دیواره ی آتش رو فعال کنیم؟
هر کار می کنم، نمی شه و از اپلیکیشن می یاد بیرون و دوباره که می رم داخل، همچنان آفه.

نسخه ی اندروید من: 7.0
گوشی: سامسونگ اس 6
نسخه ی پادویش: لایسنس دار و قانونی

ممنون.

وقتی وارد فایروال میشین یه دکمه سوییچ هست برای روشن شدنش وقتی روشن میشه دوتا پیغام براتون میاد که مطالعه کنید و باید تایید کنید اگر این کارو نکنید فعال نمیشه
این روال روشن شدن فایروال هستش

MohammadAemmi

پست توسط MohammadAemmi » یک‌شنبه مارس 04, 2018 7:13 pm

سلام.
آخه مشکل اینه که به محض ورود به بخش "فایروال"، از برنامه می یاد بیرون.
هیچ توافقنامه ای باز نمی شه که بخواییم کار دیگه ای انجام بدیم.

MohammadAemmi

پست توسط MohammadAemmi » سه‌شنبه مارس 13, 2018 6:18 pm

سلام مجدد.
در نسخه ی اخیر "پادویش" اندرویدی هم - که دیروز زحمتشو کشیدید - (1.4.941.1044) باز هم مشکل فوق وجود داره. چند بار تست شد. حتا عپ رو پیاده و مجدد سوار کردم و باز هم نشد.

قفل شده

بازگشت به “ضدویروس پادویش نسخه اندروید”