فایل مشکل امنیتی پادویش
-
فایل مشکل امنیتی پادویش
سلام ؛ فکر کنم همه دوستان من رو تو این فروم میشناسن
گفتم قبل از اینکه برم برای نهار این فایل رو به چند دلیل قرار بدم...
دلایل
1.نشون بدم که تا الان دروغی در ویدیو ها در کار نبوده و مسخره بازی هایی که بعضی ها درآوردن واقعا" نبوغشون رو نشون داده !
2.امن پرداز تا الان هیچ گونه ، تکرار میکنم ؛ هیچ گونه عکس العملی در مورد حل مشکل انجام نداده ، فقط سکوت و در مواردی دروغگو خطاب کردن من یا اینکه مثلا" وقتی رسیدم فرودگاه امام بریزن روی سرم و بازداشتم کنن !!!
3.کسایی که دوست دارن خودشون تست کنن و ببینن که واقعا" کار میکنه یا نه دیگه راحت باشن
4.این برنامه فقط روی هسته اصلی آنتی ویروس عمل میکنه و به باجگیر ربطی نداره
چند نکته
1.فایل محافظت شده ؛ احتمال داره که به عنوان ویروس شناسایی بشه
2.اگر به فایل شک دارین میتونین توی VM اجرا کنین
3.فایل به شرکت امن پرداز هم ارسال شده ، از ارائه هرگونه جزئیات معذورم
4.فایل عمدا" محافظت شده تا سوء استفاده احتمالی توسط افراد ثالث از بین بره
فایل تا 24 ساعت قابل دریافت هست ؛ خودتون میرور گیری کنید
لینک دریافت
https://dropfile.to/NbNKgFh
گفتم قبل از اینکه برم برای نهار این فایل رو به چند دلیل قرار بدم...
دلایل
1.نشون بدم که تا الان دروغی در ویدیو ها در کار نبوده و مسخره بازی هایی که بعضی ها درآوردن واقعا" نبوغشون رو نشون داده !
2.امن پرداز تا الان هیچ گونه ، تکرار میکنم ؛ هیچ گونه عکس العملی در مورد حل مشکل انجام نداده ، فقط سکوت و در مواردی دروغگو خطاب کردن من یا اینکه مثلا" وقتی رسیدم فرودگاه امام بریزن روی سرم و بازداشتم کنن !!!
3.کسایی که دوست دارن خودشون تست کنن و ببینن که واقعا" کار میکنه یا نه دیگه راحت باشن
4.این برنامه فقط روی هسته اصلی آنتی ویروس عمل میکنه و به باجگیر ربطی نداره
چند نکته
1.فایل محافظت شده ؛ احتمال داره که به عنوان ویروس شناسایی بشه
2.اگر به فایل شک دارین میتونین توی VM اجرا کنین
3.فایل به شرکت امن پرداز هم ارسال شده ، از ارائه هرگونه جزئیات معذورم
4.فایل عمدا" محافظت شده تا سوء استفاده احتمالی توسط افراد ثالث از بین بره
فایل تا 24 ساعت قابل دریافت هست ؛ خودتون میرور گیری کنید
لینک دریافت
https://dropfile.to/NbNKgFh
-
- کارشناس پشتیبانی
Re: فایل مشکل امنیتی پادویش
سلام من روی ویندوز 2008 تست کردم ولی اگر پسورود داشته باشه کاری نمیتونه انجام بده و تو حالت عادی هم یک لحظه پروسس غیر فعال میشه نه به طور کلی غیر فعال بشه
سلام
امیدوارم سرانجام فایل درست را ارسال کرده باشید.
هر چند بهتر بود گزارش باگ را از طریق ایمیل bug@amnpardaz.com ارسال کنید، ولی همین انتشار به صورت غیرمسئولانه (عمومی) را هم که انتخاب کردید بهتر از چندین ماه گذشته است که صرفا مشغول انتشار فیلم و سیاهنمایی هستید، چرا که اکنون هم ما میتوانیم مشکل را پیدا کرده و برطرف کنیم، و هم کاربران و متخصصان عیار و میزان خطر آسیبپذیری شما را میفهمند.
امیدوارم سرانجام فایل درست را ارسال کرده باشید.
هر چند بهتر بود گزارش باگ را از طریق ایمیل bug@amnpardaz.com ارسال کنید، ولی همین انتشار به صورت غیرمسئولانه (عمومی) را هم که انتخاب کردید بهتر از چندین ماه گذشته است که صرفا مشغول انتشار فیلم و سیاهنمایی هستید، چرا که اکنون هم ما میتوانیم مشکل را پیدا کرده و برطرف کنیم، و هم کاربران و متخصصان عیار و میزان خطر آسیبپذیری شما را میفهمند.
شما که در ویدیوی آخرتان گفته بودید اعتراف میکنم که مشکلات قبلی حل شده!!!!!!.امن پرداز تا الان هیچ گونه ، تکرار میکنم ؛ هیچ گونه عکس العملی در مورد حل مشکل انجام نداده
معنای این ضد و نقیض گویی چیست؟
-
دقیق خاطرم نیست شاید گفتم شایدم نگفتم نمیدونم
اگر گفتم مشکلات قبلی حل شده، مربوطه میشه به مشکلات قبلی نه مشکلی که در موردش صحب میکنیم
شما اصل ماجرا رو ول کردین چسبیدین به حاشیه ، فایل خواسته بودین منم قرار دادم ، به قول نفیسی عزیز به صورت غیرمسئولانه فایل منتشر شده ؛ حالا میتونین داخل یک VM برنامه رو اجرا و آنالیز کنین
اگر گفتم مشکلات قبلی حل شده، مربوطه میشه به مشکلات قبلی نه مشکلی که در موردش صحب میکنیم
شما اصل ماجرا رو ول کردین چسبیدین به حاشیه ، فایل خواسته بودین منم قرار دادم ، به قول نفیسی عزیز به صورت غیرمسئولانه فایل منتشر شده ؛ حالا میتونین داخل یک VM برنامه رو اجرا و آنالیز کنین
-
ویدیو نحوه اجرای فایل و Feedback مورد انتظار از پادویش
https://www.aparat.com/v/p3shE
لینک 30 روزه فایل :
https://www.sendspace.com/file/blwjdz
https://turbobit.net/2bakfo0ui3po.html
https://www.aparat.com/v/p3shE
لینک 30 روزه فایل :
https://www.sendspace.com/file/blwjdz
https://turbobit.net/2bakfo0ui3po.html
-
امضاء فایل نمونه وارد پایگاه داده ضدویروس پادویش شده ولی ...
من بی صبرانه منتظر پاسخ تحلیلی امن پرداز نسبت به عملکرد فایل هستیم
یک سال علیه اینها تبلیغ کردی و فایل رو نفرستادی!I_am_Razavi نوشته شده: ↑سهشنبه ژانویه 30, 2018 10:17 pm امضاء فایل نمونه وارد پایگاه داده ضدویروس پادویش شده ولی ...
حالا 24 ساعته فایلو فرستادی نشستی تخمه میشکنی و منتظر پاسخی؟!!!!! (به قول خودت بی صبرانه!!!)
شما که اینقدر عجله داشتی چرا 1 سال طول دادی تا فایل رو فرستادی؟
عجله داشتی و بی صبرانه منتظر بودی 1 سال طول دادی!!!! اگر عجله نداشتی چقدر طول میکشید فایل رو براشون ارسال کنی؟!!!
سوال خوبیه نه؟
-
بله البته سوال خوبیه !!! شما کلا" همه سوال هات خوب هست
فرض کنین همین الان یه حمله سایبری وسیع رخ بده ، اولین اتفاقی که می افته تشکیل تیم واکنش سریع هست ( امیدوارم درست ترجمه کرده باشم ) که سریعا" تهدید رو تحلیل و خنثی کنن ( نه اینکه فقط امضاء تهدید رو در بانک اطلاعاتی قرار بدن ) بنابراین هر چقدر این زمان بیشتر طول بکشه خسارت های بیشتری به زیرساخت وارد میشه ولی اگر سریعتر متوجه بشن هدف حمله چی بوده خیلی زودتر اهداف بعدی هم شناسایی میشن و نیت اصلی حمله خنثی میشه فرض کن اگر استاکس نت بعد از 6 ماه کشف میشد احتمالا" الان بوشهر به چرنوبیل دوم تبدیل شده بود برای همینه که هر چقدر زودتر بتونین یه حمله رو در همه ابعاد خنثی کنید بیشتر در امان خواهید بود.
دلیل اینکه گفتم بی صبرانه منتظر گزارش تحلیلی هستم همین بود عزیز
نکته : عزیز ؛ به تاریخ ها یه بار دیگه دقت کن ، 24 ساعت نیست که فایل رو ارسال کردم --- طبق تاریخ انجمن فایل شنبه ارسال شده و الان چهارشنبه هست
فرض کنین همین الان یه حمله سایبری وسیع رخ بده ، اولین اتفاقی که می افته تشکیل تیم واکنش سریع هست ( امیدوارم درست ترجمه کرده باشم ) که سریعا" تهدید رو تحلیل و خنثی کنن ( نه اینکه فقط امضاء تهدید رو در بانک اطلاعاتی قرار بدن ) بنابراین هر چقدر این زمان بیشتر طول بکشه خسارت های بیشتری به زیرساخت وارد میشه ولی اگر سریعتر متوجه بشن هدف حمله چی بوده خیلی زودتر اهداف بعدی هم شناسایی میشن و نیت اصلی حمله خنثی میشه فرض کن اگر استاکس نت بعد از 6 ماه کشف میشد احتمالا" الان بوشهر به چرنوبیل دوم تبدیل شده بود برای همینه که هر چقدر زودتر بتونین یه حمله رو در همه ابعاد خنثی کنید بیشتر در امان خواهید بود.
نکته : عزیز ؛ به تاریخ ها یه بار دیگه دقت کن ، 24 ساعت نیست که فایل رو ارسال کردم --- طبق تاریخ انجمن فایل شنبه ارسال شده و الان چهارشنبه هست
خب اگر همه سوال های من خوبه چرا پاسخ سوالای خوب منو نمیدی؟I_am_Razavi نوشته شده: ↑چهارشنبه ژانویه 31, 2018 12:08 am بله البته سوال خوبیه !!! شما کلا" همه سوال هات خوب هست
پاسخ همین یدونه سوال خوب منو بدی راضی هستم!!!
اینکه اگر اینقدر عجله داشتی چرا 1 سال طول دادی تا فایل رو فرستادی؟