-
saman
- ناظم انجمن
توسط saman » جمعه ژانویه 26, 2018 7:48 pm
iran نوشته شده: ↑جمعه ژانویه 26, 2018 4:48 pm
سلام
من مطمئن هستم آقای رضوی و داود و جمالیان و.. همه یک نفر هستند چون همشون ناشیانه اصرار دارند که امن پرداز به ادعایی که دروغ بودنش برای همه ما مثل روز روشنه تمکین کنه و این آقا باجشو بگیره
از آقای نفیسی خواهش میکنم لاگ آی پی همه این افراد رو منتشر کنند تا کسانی که با مخفی کردن خودشان در پی فریب افکار کاربران هستند مشخص بشوند.
خودش را به اسامی مختلف معرفی میکنه و الانم توی تخیلات خودش فکر میکنه رفته آمریکا و توی ایران هم مصونیت قضایی (غذایی) بهش دادند..
مطمئن باشید که فقط با وی پی ان و تور و.. اینا میاد، چون میترسم هویتش فاش بشه
بابا خسته شدیم از این چرندیات رضوی و داوود و جمالیان و.. تمومش کنید لطفاً
با شما موافق هستم که احتمالا همه ی این افراد یکی هستند اما
1- لطفا از توهین به کاربران دیگر خودداری کنید( آن بخش کوتاه نوشته شما منظورم بود)
2- بعید میدانم مدیریت سایت در صورت دسترسی بخواهد آی پی ها را اینجا قرار دهد چون این خودش کمکی به رضوی یا جمالیان و... خواهد بود.
-
Jamalian
توسط Jamalian » جمعه ژانویه 26, 2018 11:20 pm
اول از همه مواظب کلماتی که به کار میبری باش، توهین رو همه بلدیم و چه بسا بهتر هم بلد باشیم - چرند گویی در حوزه اختیارات شما هستش که هر از گاهی ظهور کنی و چندتا جمله که لایق خودت و خانوادت هست رو به دیگران بند کنی
دوم اینکه والا من نمیدونم چرا هر کسی اینجا میخواد یه انتقادی بکنه سریع اتصال پیدا میکنه به ایادی استکبار ! و رژیم صهیونیستی ... - این آقای رضوی یا حالا هر چیزی که هست حرف هاش هم دروغ یا راست من دیگه کاری ندارم، کاربران سایت مثل همین آقای سامان از خود آقای نفیسی که مدیر باشن بحث رو بهتر مدیریت میکنن (آقای نفیسی پوزش ولی واقعیت هست) واسه همین من جوابم رو گرفتم و ادامه نمیدم
یه پیشنهاد
اون تست آنتی ویروس رو فراموش نکنین !!! اگر نمیشه خب مردونه بیاین بگین نمیشه ملت رو سرکار نذارین وقتی اینجور برخورد از شما میبینم در مورد این مامور 007 (آقای رضوی ) هم نه میتونم حق رو به شما بدم نه حق رو به ایشون
اگرم کسی آی پی منو میخواد آقای نفیسی رو اذیت نکنین ، بگین خودم اینجا قرار بدم
آی پی آسیاتک تهران، از منطقه تهران نو هست
-
saman
- ناظم انجمن
توسط saman » شنبه ژانویه 27, 2018 9:12 am
Jamalian نوشته شده: ↑جمعه ژانویه 26, 2018 11:20 pm
اول از همه مواظب کلماتی که به کار میبری باش، توهین رو همه بلدیم و چه بسا بهتر هم بلد باشیم - چرند گویی در حوزه اختیارات شما هستش که هر از گاهی ظهور کنی و چندتا جمله که لایق خودت و خانوادت هست رو به دیگران بند کنی
دوم اینکه والا من نمیدونم چرا هر کسی اینجا میخواد یه انتقادی بکنه سریع اتصال پیدا میکنه به ایادی استکبار ! و رژیم صهیونیستی ... - این آقای رضوی یا حالا هر چیزی که هست حرف هاش هم دروغ یا راست من دیگه کاری ندارم، کاربران سایت مثل همین آقای سامان از خود آقای نفیسی که مدیر باشن بحث رو بهتر مدیریت میکنن (آقای نفیسی پوزش ولی واقعیت هست) واسه همین من جوابم رو گرفتم و ادامه نمیدم
یه پیشنهاد
اون تست آنتی ویروس رو فراموش نکنین !!! اگر نمیشه خب مردونه بیاین بگین نمیشه ملت رو سرکار نذارین وقتی اینجور برخورد از شما میبینم در مورد این مامور 007 (آقای رضوی ) هم نه میتونم حق رو به شما بدم نه حق رو به ایشون
اگرم کسی آی پی منو میخواد آقای نفیسی رو اذیت نکنین ، بگین خودم اینجا قرار بدم
آی پی آسیاتک تهران، از منطقه تهران نو هست
کاربران سایت مثل همین آقای سامان از خود آقای نفیسی که مدیر باشن بحث رو بهتر مدیریت میکنن (آقای نفیسی پوزش ولی واقعیت هست) واسه همین من جوابم رو گرفتم و ادامه نمیدم
سلام
با این کار شما موافق نیستم. این درست نیست که یک ناظم فروم را به جان مدیریت فروم بیاندازید و اختلاف ایجاد کنید.
تکلیف آن عشق 007 و مصونیت قضایی!!! و غیره هم کاملا مشخص است. چطور ممکن است فردی خیرخواه برای مردم و کشورش، یک جا بنشیند و به ملت ریموت دهد تا نمایش هالیوودی را تماشا کنند اما حاضر نیست فایل اکسپلویت ادعایی را ارسال کند تا مشکل را حل کنند؟؟؟
شما بگویید چطور ممکن است؟