سلام به تیم پشتیبانی آنتی ویروس پاویش
دوستان بنده از نسخه ی امنیت کامل استفاده میکنم و کاملا هم آپدیت هست نسخه ی نرم افزار هم 2/4/130/2967 هست، اخیرا یک بد افزار معروف به Workno . ru به دلیل دریافت فایل آلوده در سیستم بنده قرار گرفت و باعث ایجاد اختلال، افزایش دما، نمایش تبلیغات مزاحم و مواردی از این دست شد ، پادویش هم به خوبی جلوی فعالیت این بد افزار رو گرفت اما مشکل اینجاست که بد افزار بطور کامل حذف نشد، بلکه به محض فعالیت جلوش گرفته میشد، آنتی ویروس نمیتونست Source بدافززار رو پیدا بکنه {البته از دید بنده}. لطفا دوستان پشتیبانی روی این موضوع کار بفرمایید، چون بنده مجبور به استفاده از HITMAN PRO برای حذف این بد افزار شدم.
ممنونم.
بدافزار Workno . ru
-
- کارشناس پشتیبانی
Re: بدافزار Workno . ru
با سلام
برای رفع مشکل روز شنبه با شماره تلفن پشتیبانی شرکت تماس بگیرید احتمال زیاد احتیاج به ریموت زدن داره تا مشکلتون رفع بشه با سپاس.
021-43912121
برای رفع مشکل روز شنبه با شماره تلفن پشتیبانی شرکت تماس بگیرید احتمال زیاد احتیاج به ریموت زدن داره تا مشکلتون رفع بشه با سپاس.
021-43912121
Re: بدافزار Workno . ru
سلام
همونطور که کاربر dashtizadeh گفتن، ریموت بزنن به سیستمت منبعش رو پیدا میکنن و درستش میکنن برات. یکی از دوستام یه کرک ویندوز اجرا کرده بود و همین بلا اومده بود سرش!!!
رفیق hitman pro بخش قرنطینه نداره؟
اگر داره ببین میتونی فایل ها رو از داخلش(فایل هایی که پاک کرده) restore کنی و بفرستی براشون؟
این خیلی کمکشون میکنه فکر کنم
ایمیل ارسال بدافزارشون هم این هست
virus@amnpardaz.com
همونطور که کاربر dashtizadeh گفتن، ریموت بزنن به سیستمت منبعش رو پیدا میکنن و درستش میکنن برات. یکی از دوستام یه کرک ویندوز اجرا کرده بود و همین بلا اومده بود سرش!!!
رفیق hitman pro بخش قرنطینه نداره؟
اگر داره ببین میتونی فایل ها رو از داخلش(فایل هایی که پاک کرده) restore کنی و بفرستی براشون؟
این خیلی کمکشون میکنه فکر کنم
ایمیل ارسال بدافزارشون هم این هست
virus@amnpardaz.com