بدافزار Workno . ru

قفل شده
2x2e4

بدافزار Workno . ru

پست توسط 2x2e4 » جمعه ژانویه 19, 2018 2:32 am

سلام به تیم پشتیبانی آنتی ویروس پاویش :-B
دوستان بنده از نسخه ی امنیت کامل استفاده میکنم و کاملا هم آپدیت هست B-) نسخه ی نرم افزار هم 2/4/130/2967 هست، اخیرا یک بد افزار معروف به Workno . ru :ymdevil: به دلیل دریافت فایل آلوده در سیستم بنده قرار گرفت و باعث ایجاد اختلال، افزایش دما، نمایش تبلیغات مزاحم و مواردی از این دست شد :(( ، پادویش هم به خوبی جلوی فعالیت این بد افزار رو گرفت :ymcowboy: اما مشکل اینجاست که بد افزار بطور کامل حذف نشد، بلکه به محض فعالیت جلوش گرفته میشد، آنتی ویروس نمیتونست Source بدافززار رو پیدا بکنه {البته از دید بنده}. لطفا دوستان پشتیبانی روی این موضوع کار بفرمایید، چون بنده مجبور به استفاده از HITMAN PRO برای حذف این بد افزار شدم. :((
ممنونم. :ymparty:

dashtizadeh
کارشناس پشتیبانی

Re: بدافزار Workno . ru

پست توسط dashtizadeh » جمعه ژانویه 19, 2018 6:55 am

با سلام
برای رفع مشکل روز شنبه با شماره تلفن پشتیبانی شرکت تماس بگیرید احتمال زیاد احتیاج به ریموت زدن داره تا مشکلتون رفع بشه با سپاس.

021-43912121

saman
ناظم انجمن

Re: بدافزار Workno . ru

پست توسط saman » جمعه ژانویه 19, 2018 11:58 am

سلام
همونطور که کاربر dashtizadeh گفتن، ریموت بزنن به سیستمت منبعش رو پیدا میکنن و درستش میکنن برات. یکی از دوستام یه کرک ویندوز اجرا کرده بود و همین بلا اومده بود سرش!!!

رفیق hitman pro بخش قرنطینه نداره؟

تصویر

اگر داره ببین میتونی فایل ها رو از داخلش(فایل هایی که پاک کرده) restore کنی و بفرستی براشون؟
این خیلی کمکشون میکنه فکر کنم
ایمیل ارسال بدافزارشون هم این هست
virus@amnpardaz.com

قفل شده

بازگشت به “ضدویروس پادویش”