Davood_kh نوشته شده: ↑پنجشنبه دسامبر 21, 2017 4:24 pm
لطفا" مودب باشین و با لودگی و مسخره بازی به دیگران توهین نکنین ، اگر شخصیت شما اینطوری هست میتونید تو خلوت خودتون هرگونه که خواستین رفتار کنین ولی در جای عمومی و تو برخورد با دیگران مودب باشین من به شما توهینی نکردم
اینترنت من TD-LTE ایرانسل هست و البته حجمی ؛ لطفا" دست از مسخره بازی و لودگی بردارین
فکر میکنین اینطوری دارین به نفع امن پرداز عمل میکنین ؟ نه عزیز جان وقتی من تو فروم شرکت با افرادی مثل شما برخورد میکنم که هر جوری میخوان به دیگران توهین میکنن و مدیران هم که .... شده ان بیشتر از کل مجموعه متفر میشم
بنده 41 سال سن دارم و به اندازه کافی تو کار خودم تجربه دارم و از نحوه صحبت شما اینطور برداشت میکنم که هنوز خیلی مونده تا به پختگی اجتماعی برسید. ( توصیه میکنم کتاب قراردادهای اجتماعی اثر ژان ژاک روسو رو مطالعه کن )
باز هم میگم من به عنوان یک فرد ناراضی از محصولی که خریده بودم پست دادم و طرف حسابم شما نبودید و نیستید ولی نمیدونم چرا خودتون رو نخود هر آش میکنید ( کسی بزرگتر از شما اینجا نبود که پاسخگوی همه باشه ؟ )
بنده 41 سال سن دارم و به اندازه کافی تو کار خودم تجربه دارم و از نحوه صحبت شما اینطور برداشت میکنم که هنوز خیلی مونده تا به پختگی اجتماعی برسید. ( توصیه میکنم کتاب قراردادهای اجتماعی اثر ژان ژاک روسو رو مطالعه کن )
سفسطه از نوع حمله شخصی به دلیل نداشتن دلیل و برهان
که نمیدونم برید مطالعاتتون رو بیشتر کنید و از این جور حرفا !!!!
..............
شما که گفتید دیگر نمیخواهید حجم اینترنتتان را از دست بدهید!!!
پس چرا باز خشمگین شدید و پست جدید فرستادید؟
بله من کودکی 12 ساله بیش نیستم!!! اما در عجبم از مردی 41 ساله که نمیتواند به پرسش های فردی 12 ساله پاسخ دهد.
تازه من 3000 سال برای پاسخ به آن پرسشم به شما فرصت دادم که بنگر زمان خوبی میرسد!!!
وقتی فردی خودش با بیان خودش! مدعی است فردی خیرخواه نیست و اندکی غیرخیرخواه است!!!! چطور میشود به صحت ویدیو های ساخته شده توسط او اطمینان داشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما برای پاسخ به این پرسش من 3000 سال فرصت دارید
مثل اینکه شما به من بگویید آیا تابحال سیبی از مغازه من دزدیده اید؟ و من پاسخ دهم>>> عموما نه!!! اگر اغراق نباشد گاهی شاید چنین کرده باشم!!!!!!!!!!!!!!!
این نشانه ی فروتنی من است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلی هیجان انگیز است که ببینیم یک فرد 41 ساله به یک نوجوان 12 ساله چه پاسخ منطقی دارد که رو کند؟؟؟؟