آنتی اکسپلویت

Pesar

Re: ضعف امنیتی پادویش

پست توسط Pesar » پنج‌شنبه دسامبر 14, 2017 10:17 am

saman نوشته شده: یک‌شنبه دسامبر 10, 2017 8:33 am 1- من دیدم پادویش بدافزار اکسپلویت رو شناسایی و حذف میکنه
2- من دیدم پادویش تو شبکه با قابلیت جلوگیری از حملات ویروسی اکسپلویت ها رو مسدود میکنه
3- دوست دارم این دوستمون بیاد همینجا و بگه آنتی اکسپلویت آوست و آویرای رایگان کجاش هست؟ یا آنتی اکسپلویت بیت دفندر کجاس
این ک شما دیدی رو من و امثال من ک علاقه مند به این موضوع هستیم قبول نداره! منم میتونم خیلی چیزا بگم کی باور میکنه. من در مورد اویرا اصلا صحبتی کردم جز انتی ویروس حسباش نمیکنم شخصا
ولی اواست ک رایگانم هست:
https://www.avast.com/de-ch/exploit-protection.php
اصن اگرم نباشه همچین چیزی مشکلش چیه؟ رایگانه محصول اگرم نداشته باشه اهمیتی نداره!
شما چون اطلاعاتت فقط تو اخبار ایران جمع شده این حرفارو میزنی یا به خاطر اینکه از بدو تولدت جز پادویش با چیزی کارنکردی یا چون فن بوی هستی اینارو میگی!
چون میگی کجاش هست این انتی اکسپلویت! ؟ شما وقتی نصب کنی میتونی بری ببینی کجاش هست! بیشترشون تو تنظیمات نشون میده به صورت مجزا (مثال کسپر اسکای یا نود 32 ) اوناییم ک تو تنظمیات نیست مثلا مثل اواست بیهیور بلاکرش اینکارو میکنه! این قابلیت انتی اکسپولیت یا اکسپلویت رو عموما همشون دارن. داکیومنت دارن واسه تکنولوژیشون! بیشترشون وایت پیپر دارن واسه حرفاشون! یا تست معتبر شده ای تایید کرده صحبتاشون رو!
https://www.bitdefender.com/business/us ... -days.html
https://www.bitdefender.com/files/Main/ ... nology.pdf
پس دوستمون الان بهت گفت ک کجاشه درسته؟
این فقط واسه بیت دینفدر! فقط دو تا لینک بازم بخوام بدم فقط در مورد بیت دینفدر هست ! وایت پیپر داره کلا بیت دیفندر!!اینکه فن بوی بیت دنفدر بیاد به من بگه بیت دیفندر فلان کارو میکنه ک من قبول نمیکنم ازش! شما به من وایت پیپر بده؟ در مورد این انتی اکسپولیت یه لینک بده از پادویش! داکیومنت بده! کو؟ انگلیسی هم باشه ها! چون وقتی انگلیسی نباشه یعنی این موضوع قابل قبول نیست واسم. من تعجب میکنم پادویش حتی توضیحات انگلیسی در مورد تکنولوزی ک استفاده میکنه نداره روسایتش(اگرم هست من ندیدم)

من بلد نیستم چ طوری اینجا مولتی quote کنم جواب کامنتات رو پشت سر هم میدم.

مگه من گفتم ملیاردی خرج کنن ؟ک میگی ندارن! اصن یه سوال شرکت امنیتی ک پول نداشته باشه چ طوری میخواد پیشرفت کنه؟ ی شرکت امنیتی باید میلیاردی پول داشته باشه! این موضوع پول میخواد. پول باید باشه باید ازمایشگاه داشته باشه این ور اون ور دنیا تا بشه روش تکیه کرد! عموما شرکتای مطرح همشون لب دارن تو کشورای مختلف! همه چیو رصد میکنن این کارا پول میخواد !

اما منم نگفتم بیان 50 هزار دلار بدن 500 هزار تومن بگن میدیم به هر کسی ک باگ تو محصول ما پیدا کنه! مسلما هم جنبه تبلیغاتی داره واسشون هم اگه کسی تونس کاری انجام بده نمیره نشر کنه ویدئو رو اینطوری! بعدشم اعتبار خود اون شرکت بیشتر بیاد پایین! البته تو کشورای خارجی هیچ مشکلی نداره شما میتونی هر چیو دلت بخواد بایپس کنی کسیم کارت نداره قانونا تا وقتی ک سوئ استفاده نکنی اون شرکت بهت جایزه میده واسه اینکار! ولی اگه منتشر کردی اون جایزه رو بهت نمیدن!
البته میگی اون طرف باج خواهی کرده و نمیدونم اطلاعات نداده خب اون بحثش جداس اونطوریم ک من خوندم (تو سافت 98) نوشته بود پادویش جوابشو نداده سرسری گرفتن دیگه راست دروغش با خودش.

https://www.amnpardaz.com/gallery.php/fa/14
الان نظری ندارم واسه چی این لینکو دادی من صحبتم این بود این جا حریم شخصی توش وجود نداره شما لینک گالریی تصاویر میدی من؟و میگی پاسخش اینجاس؟ من میگم نرم افزار ایرانی هیچی روش ننوشته ! من پادویش نصب کنم وقتی وب گردی میکنم مسلما پادویش تلمتری میفرسه با سرورای پادویش! اصن چ طوری اعتماد کنم من؟ من ک مجرم رایانه ای نیستم ولی موضوع حریم شخصی هست!! اینجا همه چی باید تحت کنترل خود دولت باشه! بایدیه دست من شما پادویش نیست جایی ک توش تموم سایتا مسدوده و... مشخصا من نمیتونم به نرم افزاری ک تحت قوانین اینجا جواز گرفته اعتماد کنم.

همه چیوباید بدونه دولت و ای اس پی در مورد فعالیت اینترنتی شما. انتی ویروس به تمام بعد نرم افزاری سیستم دسترسی داره تموم فایلهای منو دسترسی داره بهش! من نمیتونم به ی شرکت ایرانی اعتماد کنم ک حتی گواهینامه از چند جای معتبر هم نداره بحث اعتماده! بعدشم من نگفتم تحت قانون ج .ا هست یا نه؟ ک شما میگی :
اول اینکه شما از یک طرف میگید تحت قوانین جمهوری اسلامی هست یا نه؟ و از یه طرف میگید طبق قانون اطلاعات منو به مراجع قضایی ندن :-o
بالاخره تکلیف رو روشن کنید.
اتفاقا منم مشکل همین بود گفتم چیزی ک تو ایرانه تحت قوانین اینجا اداره میشه! جایی ک توش همه چیمسدود هست مشخصا حریم شخصی ای توش وجود نداره ! این نرم افزاری ک اینجا بهش جواز دادن مسلما هر وقتم ازش چیزی بخوان باید ج پس بده چون دست خودش نیست! اینجا ک اروپا نیست ک واسه یه نقص حریم شخصی پوست شرکت و طرف بکنن ک!اینجا ایرانه.

ثانیا من مشکلی ندارم اگه روس اسلواکی اطلاعات منو بفرشون اگه همچین چیزی باشه البته! دوما شما اینارو از کجا میگی؟ سندت کجاس اون روزم گفتم سند بده! اگه ک روس اسلواکی دارن جاسوسی منو میکنن؟ چرا خود دولت نمیاد فیلتر کنه سایتشون رو؟ چرا تو میحط های تجاری از ابزار کسپر اسکای دارن استفاده میکنن؟ چون شما گفتی جاسوسی میکنن منم باور کنم؟

سوما اینا حفاظت حریم شخصی قوی ای دارن الکی ک نیست ک! جواب باید پس بدن اگه خلافی کردن. اگرم بکنن بهتر از اینکه ی نرم افزار ایرانی مث موبوگرام اینکارو بکنه! من بیشتر تو خطرم با این مورد تا اون مورد!

اینی ک شما میگی دیگه برمگیرده به امنیت ملی... اگه همچین چیزی هم باشه ک نیست ولی اگرم باشه دغدغه من نیست خود دولت باید قانون بده ممنوع کنه! فعلا ک خبری نیست پس ملومه خطری نیست!

من شخصا تا شده از گوگل چند تا نرم افزار امریکایی اسراییلی خودم استفاده نمیکنم و دوربرشم نمیرم دیگه اون بر میگرده به سلیقه و طرز فکری شخص من.

ب تلاش برای شاغل شدن جوان های چین اسلواکی ادامه بدم؟ اینا خودشون اینقدر مشتری دارن ک من نوعی واسشون اهمیت نداره من از اون ادماییم ک از بد تولدم از warez استفاده کردم خجالتم نمیکشم بگم! یک ریالم پول به هیچ شرکتی ندادم تا حالا!پس پول تو جیب کسی نکردم!

کل ایرانم ک استفاده نکنن از محصولاتشون اهمیتی واسشون نداره حتی همون نود 32 یا توتال سکوریتی 360 چینی زبان فارسی رو هم پشتیبانیی نمیکنن! فروشنده رسمی حتی نداره تو ایران نود 32 و اگه ازشون سوال بکنی ادرس سایت عربی بهت میدن!پس مشخصا واسش اهمیتیم نداره ک من استفاده بکنم از نرم افزارش یا نه.من نکنم بازارش جای دیگه هست!

اینکه پول از کجا اوردن من نمیدونم فقط همنقدر میدونم از اول سرمایه های هنگفت داشتن بیشترشون عموما! چرا یه جا باشه مثل امسی سافت مثل پادویش از صفر شروع کرده!من با پیشرفت ایرانی ک مخالف نیستم من میگم محصولی ک نمونه خارجیش هست با صددرجه کیفیت بهتر مثل کسپر اسکای چرا بخوام هزینه کنم واسه ی محصول ایرانی؟ وقتی حاضرم هزینه کنم ک این بشه هم سطح اون! البته اون اقا میگن و خوندم تو ی تایپک دیگه ک گفتن محصول ما از خارجیش تو ی لحاظ جلو تره من میخوام بدونم تو چ لحاظی پادویش از کسپر اسکای روسی ک 3500 نفر کارمند داره و ی سری از خبره ترین محقق های امنیتی رو داره سرترن؟! و اگه واقعا جلو تره؟ کجا ثابت کردن؟

منم سلام میکنم خدمت شما اقای نفیسی.
مرسی واسه توضیحات! خب ولی نمیگید اینجا مراجع قانونیش با تموم دنیا فرق داره ! اون تموم دنیا ک میگید حفاظت حریم شخصی دارن تو کشورشون فیل=ترینگ ندارن و... هزار چیز دیگه!
شما لینکی ک میدی در مورد موسسه های ایرانی من شخصا اصن اسمشون رو هم نشنیدم! ی انتی ویروس باید در سطح جهانی حرف بزنه نه منطقه ای تابشه روش حساب باز کرد! شما به هر کی بدی این لینک رو مسلما قبول نمیکنه ی کاربر خارجی یا حتی ایرانی ک خود منم نمیدونه این موسسه کجا هست؟ اصن کین اینا! منظورم اینه صلاحیت ندارن این ها باید معتبر باشه این گواهینامه هارو فقط خود موسسه های ایرانی ازتون قبول دارن!
الان شما میگی محصولات خارجی به تازگی بخشی از امکانات پادویشو رو ارئه میکنن!البته بدون سند! یعنی شما منظورت اینه شرکتی مثل کسپر اسکای با 3500 نفر کارمند سر مقاله تمام روزنامه های تکنولوژی دنیا با اون انتی ویروس فوق العاده پیشرفته تکنولوژیش از ی شرکت ایرانی کمتره؟! یا شرکت سوپوس ک فایروال نکست جنریشن ارائه میده و ی محصول داره به نام intercept x ک هم باجگیر مسدود میکنه هم اکسپلویت و هم تهدیدها پیشرفته از ایران کمتره؟ من پیشنهاد میکنم برید ی نسخه تریال این نرم افزار روتست کنید و بعد این حرفارو بگید!! من ک باورش واسم سخته! میلیون ها دلار سرمایه گذاری کردن تا به این intercept x رسیدن!فقط در همین حد میدونم دو تا شرکت رو خرید بعد از چند وقت این محصول رو ارائه داد!
یا appcheck! نرم افزار کره ای هست!
در مورد باگ بانتی هم ک میگید قیمت ها اینطوری نیست: این لینک رو خودم شخصا پیدا کردمم تو سایتای چینی گشت گذار میکردم :
https://security.360.cn/en/
میتونید برید اون50 هزار دلار ببینید! پس اینطوری هست!

چرا نمیرید تو تستایی مثل اینجا شرکت کنید؟ : https://avlab.pl/
این موسسه لهستانی معتبره من شخصا یکی از فاکتورام هست این وبسایت ادمایی میشناسم شخصا متخصصن حرفه این بعضی هاشون واسه شرکتای بزرگ امنیتی کار میکنن! ولی تستای این موسسه واسشون خیلی مهمه!! اگه نمیتونید یا نمیخواید ک تستای اونجا شرکت کنید حداقل اینو برید شرکت کنید! چرا تا حالا نرفتید؟ اگه خیلی پول ازتون میگرن من فک کنم این خیلی کمتر کمسیون بگیره واسه تست گرفتن ازتون!! مسلما هم قبول میکنه ازتون! حتی دکتر وب ک تو هی جا نیس اینجا هست.این موسسه واسه شرکتای نوپا خوبه!
ب هر حال سر بلند موفق باشید!من هم با شخصی دشمنی ندارم فقط هم فقط ی کاربر معمولیم و همین و بس! ولی جواب اقای سامان رو میخواسم بدم اقای سامان پیشنهاد میکنم دایره اطلاعات زیاد کنی چون یه جایی میری میگی این انتی ویروس انتی اکسپلویتش کجاست؟ وقتی ندونسه میگی ی موضوعی رو مسلما ابروی پادویشم ک به نمیاندگی ازش میای صحبت میکنی رو هم میبری!موفق باشی!

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » پنج‌شنبه دسامبر 14, 2017 10:30 pm

این ک شما دیدی رو من و امثال من ک علاقه مند به این موضوع هستیم قبول نداره! منم میتونم خیلی چیزا بگم کی باور میکنه.
خب اینکه کاری نداره

الان بررسی میکنیم ببینیم حرف شما قابل قبول تر هست یا من؟

1- اول گفته های شما رو بررسی میکنیم

در پست اولی که از شما در این فروم نقل قول شده گفتید>>>
تموم انتی ویروس های پولی این قابلیت رو دارن حتی رایگان هاشون!
هنوز نقل قول اون کاربر از سخنان شما خشک نشده!!!! آمده اید و میگویید>>>>
من در مورد اویرا اصلا صحبتی کردم جز انتی ویروس حسباش نمیکنم شخصا
من این جا مجبورم به شما یه آموزش منطق بدم.

یه چیزی تو منطق ریاضی داریم بهش میگن سور عمومی

یعنی چی؟

یعنی>>> (به ازای هر)

باز یعنی چی؟

یعنی وقتی شما میگید به ازای هر آنتی ویروسی، آنتی اکسپلویتی براش وجود داره!
این معنیش این هست که آنتی ویروسی نداریم که آنتی اکسپلویت نداشته باشه

اما شما در یک شاهکار اعجاب انگیز، ناگهان آویرا را که داخل آدم حساب نمی کنید

برای avast گزارشی می آورید که نشان دهنده شناسایی شدن اکسپلویت است(بدون پاسخ به پرسش من که از جای این قابلیت در آنتی ویروس ها پرسیده بودم و از این کار هدفی داشتم که به شما اثبات کنم، هر چیزی را نمی بینید دلیل بر نبودنش نیست!!! و ممکن است باشد!)

و این جمله حیرت انگیز که
اصن اگرم نباشه همچین چیزی مشکلش چیه؟ رایگانه محصول اگرم نداشته باشه اهمیتی نداره!
بالاخره با توجه به مطالب بالا
و جملات شما که ناقض یکدیگر هستند مثل این 2 تا:
تموم انتی ویروس های پولی این قابلیت رو دارن حتی رایگان هاشون!
و بعد با کمال تعجب میگویید
:))

1- همه آنتی ویروس ها آنتی اکسپلویت دارند یا خیر؟

2- آنتی ویروس های رایگان هم آنتی اکسپلویت دارند یا فقط پولی ها؟

3- همه ی آنها این قابلیت را دارند یا بعضی از آنها (آویرا هم داخل آدم است!!! یا جز همه نیست؟!!!! )

..............................................................

بعد از بیت دفندر معرفی قابلیت ها و تکنولوژی هایش را گذاشته اید که البته باز هم جای آنتی اکسپلویت را در آن نگفتید!!!!

اما من بر خلاف شما، اصلا از خود سیستم خودم برای شما دلیل و برهانی بر شناسایی و حذف اکسپلویت توسط پادویش می آورم که حرف و حدیثی باقی نماند

تصویر

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » پنج‌شنبه دسامبر 14, 2017 10:39 pm

شما چون اطلاعاتت فقط تو اخبار ایران جمع شده این حرفارو میزنی یا به خاطر اینکه از بدو تولدت جز پادویش با چیزی کارنکردی یا چون فن بوی هستی اینارو میگی!
سفسطه از نوع حمله شخصی

در مغلطهٔ حملهٔ شخصی، به‌جای حمله به استدلال یک شخص، به شخصیت او اعتراض می‌شود.

....................................
چون میگی کجاش هست این انتی اکسپلویت! ؟ شما وقتی نصب کنی میتونی بری ببینی کجاش هست!
مشهور است که به ملانصرالدین گفتند مرکز زمین کجاست؟ ملانصرالدين میخی در زمين فرو كرد و گفت اين‌جا مركز زمين است. اعتراض كردند كه اين چه حرفی ست؟ گفت اگر شک دارید، گز کنید! (ذرع کردن)

نمایه کاربر
mohammadktabriz

پست توسط mohammadktabriz » جمعه دسامبر 15, 2017 12:18 am

عجب تایپیکی ایجاد کردم :D :p :D :D بهتره مدیران ببندن این تایپیک را

Pesar

پست توسط Pesar » جمعه دسامبر 15, 2017 6:44 am

ب نام خدا. سلام.
اصن فرض کنیم ک انتی ویروس های رایگان ندارن این قابلیت رو چ دخلی به پادویش ک پولیه داره؟ من گفتم انتی ویروس های پولی دارن حتی رایگان هام دارن! حالا همشو دارن یا چند تاشون اهمیت نداره.بعدشم یادت رفت ک اون رایگان های مجانین کاملا؟! فرضا ک من دروغ گفتم ندارن خب ک چی؟ پول دادم بالاش؟ مفتیه :)
الان شما سوال میپرسی رایگان ها دارن یا ندارن؟ خب ندارن ک چی؟ب کجا رسیدیم من هم دروغ گفتم خوبه؟
تموم انتی ویروس های پولی دارن ! حالا ممکنه قوی ضعیف باشن! ممکنه یکیشون اکسپلویت ETERNALBLUE ک واسه واناکرای استفاده شد رو مسدود کنه یکیشون هم نکنه! یکیشون ممکنه این رو نکنه ی دونه دیگرو بکنه! تضمینی نیست! 100 درصد ولی مهم اینه دارن. بالاخره کم بیش زورشون رو میزنن! گفتم وایت پیپر به من بده لینک به من بده از تکنولوژی پادویش تو سایت خودشون هم مدعی نشدن ک انتی اکسپلویت داره

ابله با انواع بدافزارها (ویروس ها-تروجان ها-کرم ها و...)
محافظت قدرتمند در برابر هر نوع فلش ویروسی با امکان UMP ویژه پادویش
تکنولوژی شبکه پردازش ابری (Cloud) جهت شناسایی تهدیدهای به روز، خطرناک و ناشناس
ضد روتکیت (شناسایی روت کیت های پنهان در سیستم)
فایروال تخصصی (دیوار آتش)
سیستم تشخیص و مقابله با نفوذ از طریق شبکه (IPS)
بهره‌مندی از امکان کنترل ابزار
https://padvish.com/fa-ir/main
حتی اشاره ای ب رفتار شناسی هم نشده. فقط در موردباجگیر شده نه عموما مخرب های دیگه(Anticrypto
Behavioral Anti-Ransomware) اون وقت شما میای میگی داره!
همون اوست ک میگی نداره رو تو همون صفحه ک بری نوشته:
The most important part of our exploit protection approach is our CommunityIQ with its sensors monitoring suspicious actions and generic exploit detection system داره میگه مهمترین فاکتور انتی اکسپلویت ما اون اطلاعاتی ک از کاربرامون جمع وری میشه( بیهیور بلاکر هم اوست مقدار زیادیش تکیه بر همین اطلاعات داره و تجزیه تحلیل این اطلاعات)و زیر نظر گرفتن فعالیت های مشکوک و جنریک! بازم پست بزار! سفسطه چی میکنم؟برو بخون و متوجه بشو بعد بیا پست بزار پشت سر هم برو ببین جنریک چیه! جنریک یعنی به صور ت فارسیش اینه شباهت به مخرب داشته باشه.ب مخرب هایی ک قبلا وجود داشته خیلی فاکتور داره مثلا هاش و خیلی چیزای دیگه.. پس داره میگه ک ما میتونیم شناسایی کنیم اگه شباهات داشته باشه به کد مخرب!
اینی ک شما گذاشتی حفاظت پرو اکتیو نیست! اضافه شده به لیست دیتابیس انتی ویروس یا پچ واسش دادن واقعا فرق اینو شما نمیفمی؟ مارو گرفتی یا خودت نمیدونی چی میگی؟ خود اقای نفیسی میتونه واست بگه این چیه! توضیحاتش خودت نگا کن نوشته ETERNALBLUE ! پس مشخصا بعد از این موضوع بوده و اضافه شده به حفاظت برنامه! ک به صورت اسم خاص واسش شناسایی معین کردن. اگه نمیدونی بدون اکسپلویت ها اونهاییش ک از قبل خبر دارن و شناسایی شدن قبلا واسشون اسم تعیین شده مثل همین مورد! اصن وقتی بخواد بلاک کنه اسم واست نمینویسه ممکنه بنویسه جنریک یا چیزی شبیه این چون خبر نداره اسم این شناسایی چیه! با اسم مشخصی فقط در صورتی شناسایی میکنه ک از قبل واسش تایین کرده باشن والا خبر نداره ک اسم این اکسپولیت چی هست.

متاسفانه اینو متوجه نمیشی تقصیریم نداری. نمیدونی.البته تموم انتی ویروس هام نتونستن اینو شناسایی کنن روز حمله! بعضی هاشون تونستن.ولی مطمعنم پادویش نمیتونسه اینکارو بکنه!من اعقتادم بر اینه ک پادویش نمیتونسه بلاک کنه واناکرای رو روز حمله!اگرم بوده سند میخواد خب؟ سند ک نیست! البته من هم توقعی از پادویش ندارم اینو شناسایی بکنه و همنطور ک چند تای دیگم نتونستن مثل اویرا و..! ولی مهم اینه گفتم دارن این مازول رو! پادویش کلا نداره اگه داره کو؟ نشون من بده وایت پیپر؟ تو تنظیمات؟ بالاخره تو خود سایتشون هم نگفتن چیزی چون ندارن شما فقط میخوای بزرگ کنی ی چی رو.
شما هر انتی ویروسی الان نصب کنی اون فایل بت رو اجرا کنی این پیام رو بهت میده چون اضافه شده به لیستش دیبتابیسشون یا اینکه پچ شده انتی ویروس ک این حمله رو متوقف کنه! پرو اکتیو(Proactive) یعنی اینکه قبل از اینکه واناکرای خبرش پخش بشه میتونسه بلاک کنه کسپر اسکای میتونس و چند تای دیگه.

البته من خیلی بحث مطرح کردم شما جوابشو گزینه ای میدی نه همشو.
همون بیت دیفندر ک میگی رو بگردی داخل متن قشنگ میتونی پیدا بکنی توضیحاتی ک داده در مورد انتی اکسپلویت الان دیگه کارت به جایی رسید ک بیت دینفدر رو هم شما جرات میکنی زیر سوال ببری و بگی نداره! شرکتی با اون ابهت و تکنولوژی خاص خودش.جای انتی اکسپلویت رو نگفتید یعنی چی؟
گفتم عموما یا تو تنظیمات دارن نشون میده یا تو بیهیور بلاکر خود انتی ویروس داره این قابلیت رو. مثال زدم کسپر اسکای نود 32 دارن من بیت دیفندر تاحالا نصب نکردم شاید داشته باشه تو تنظمیاتش به صورت کجزا مثل کسپر اسکای . این قابلیت تو بیهیور بلاکرش وجود داره همینطور ک تو لینک زیر میتونی بخونی:
https://www.bitdefender.com/business/us ... -days.html

Bitdefender’s new anti-exploit protection is designed to tackle evasive exploits, to help reduce the APT attack surface and minimize the risk of being targeted. The technology works by zooming in on potentially vulnerable software and running a structural analysis during key execution points. If an anomaly is detected, admins can choose to automatically block the execution or to simply be notified. With this additional feature, advanced attacks are stopped before the payload actually reaches the infrastructure, thus greatly increasing the costs of attacks for targeted threat actors.
لینک تکراری رو دوباره میدم برو بخون داخل متن نوشته! نمیدونم چرا این حرفارو میزنی کم کم فردا فک کنم بگی پادویش رتبه یک تو دنیا! و محصولاتش از شرکتی فورتی گیت ک فایروئال سخت افزاری درس میکنه با 5500 نفر کارمند شرکت اسراییلی و چک پوینت ک ی سری نخبه تو حوضه امنیت دارن هم جلو زده!
اینم اخرین پست من اینجا و کلا صحبتام با شمام تموم شد دیگه هم ترجیح میدم حرف نزنم به احترم اون اقای نفیسی ک مودبانه با من صحبت کرد. البته شما باعث میشی من هی جواب بدم. ضعف اطلاعاتتم باعث میشه ابروی پادویشم ببری! دوتا پست منو قشنگ بخونی هر شک شبه ای داری برطرف میشه :)
من کلا با فن بوی هیچ وقت دهن به دهن نمیشم تو هر موضوعی میخواد باشه! چون ی شخصی ک فن بوی هست برهان منطق نداره! موضوعی رو بهش ثابت کنی میگه نه!شبیه کسیه ک طرفدار ی تیم محبوب ایرانی و میگه تیم ما بهتر از رئال مادرید اسپانیاس! این قیاس شما بین پادویش و محصولات خارجی اینطوریه!
شما به خودت جرات میدی مثل اون رو تو پی سی ورلد بگی پادویش تکنولوژیش از بقیه پیشرفته تره! این حرفا جای شک شبهه داره! و باعث میشه ی ادم مث من بخواد ج بده! هر جا خواسی حرف بزنی اول قبول کن ما عقبیم و از بقیه خیلی پایین ترم! بعد حرف بزن مسلما کسیم بهت خورده نمیگیره اینکه بیای همه جا بگی ما اولیم ما فلانیم فلان واناکرای روقبل اینکه خبرش پخش بشه بلاک میکردیم قابل قبول نیست! بدون مدرک کدوم مرکز معتبر تو دنیا یا روزنامه معتبر انگلیسی منتشر کرده این خبرو؟! اخه من تعجب میکنم اف سکئور با اون عظمت شرکتی ک چوب لا چرخ ان اس ای امریکا میکنه نمیتونس این اکسپولیت رو بلاک کنه! اون وقت شما میگی انتی کریپتوی باجگیر میتونس! این چ تکنولوژی ای هست ک تو فنلاند پیشرفته و شرکت محبوب و نامی اف سکئور نیست ولی اینجا هست! اینو من نمیفمم! ما چ موقعی از اینا جلو افتادیم؟دوستان خودشون میخونن و میفهمند! عاقل هستند همه!
روز شبت خوش.

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » جمعه دسامبر 15, 2017 7:48 am

چون وقتی انگلیسی نباشه یعنی این موضوع قابل قبول نیست واسم.
چشم چشم

الان ایمیل پشتیبانی شونو میترکونم که باید به 25 زبان زنده ی دنیا برای شما داکیومنت! بذارن!!!!

زیر مطلب هم توضیح میدم که کاربر pesar فقط زبان انگلیسی رو قبول داره

;;)

من تعجب میکنم پادویش حتی توضیحات انگلیسی در مورد تکنولوزی ک استفاده میکنه نداره روسایتش(اگرم هست من ندیدم)
خداوکیلی اینجوری نمیشه صحبت کرد!

لفطا یک بار دیگه جمله خودتو بخونید
من تعجب میکنم پادویش حتی توضیحات انگلیسی در مورد تکنولوزی ک استفاده میکنه نداره روسایتش

(اگرم هست من ندیدم)
آخه اینجوری که نمیشه بحث کرد که

1- بیت دفندر فایروال نداره! اگرم داره من ندیدم!!!!!!!!!

2- ناد 32 آنتی ویروس نیست! اگرم هست من ندیدم!!!!!!!!!!!

3- روی کره زمین آدمی زندگی نمیکنه!! اگرم زندگی میکنه من ندیدم!!!!!!!!

من فکر می کنم نمیشه اینطور بحث کرد که چیزی رو که اطمینانی بهش نداریم بگیم!!! (با اطمینان هم بگیم) و بعد یه جمله اضافه کنیم که اگرم اینطور نیست که نیست دیگه!!!!!!!!!!!!

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » جمعه دسامبر 15, 2017 7:59 am

مگه من گفتم ملیاردی خرج کنن ؟ک میگی ندارن! اصن یه سوال شرکت امنیتی ک پول نداشته باشه چ طوری میخواد پیشرفت کنه؟ ی شرکت امنیتی باید میلیاردی پول داشته باشه! این موضوع پول میخواد. پول باید باشه باید ازمایشگاه داشته باشه این ور اون ور دنیا تا بشه روش تکیه کرد! عموما شرکتای مطرح همشون لب دارن تو کشورای مختلف! همه چیو رصد میکنن این کارا پول میخواد !
امن پرداز آزمایشگاه تحلیل بدافزار داره (روی اینترنت تصاویر و فیلم ها رو هم میتونی پیدا کنی)

اما اینکه چرا اونقدر پولدار نیست یکیش برمیگرده به کاربرهایی که میگن هر وقت ایران سفینه فضایی ساخت ما سوارش میشیم!!!! تا وقتی میتونه دوچرخه و فرغون بسازه ما استفاده نمی کنیم!!!!!!!!!! خب این معنیش اینه که هیچ وقت دوچرخه و فرغون فروش نمیره که بشه متخصص استخدام کرد برای رسیدن به سفینه فضایی. گرفتید چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟

تصویر

+

تصویر

اینا اگر خرید نشن، پولی نیست که بری دنبال اکتشاف و اختراع و در نهایت برسی به این

تصویر

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » جمعه دسامبر 15, 2017 8:05 am

البته میگی اون طرف باج خواهی کرده و نمیدونم اطلاعات نداده خب اون بحثش جداس اونطوریم ک من خوندم (تو سافت 98) نوشته بود پادویش جوابشو نداده سرسری گرفتن دیگه راست دروغش با خودش.
والا من فکر نمی کنم اون فرد فرد صادقی باشه. برای حرفم هم دلیل دارم

این همه بهش گفتیم تو بیا تو فروم امن پرداز با جزییات بگو چی شده(اگر دنبال باج خواهی و خراب کردن یک محصول با دروغ وفریب نیستی) و دیگه اینجا فروم خودشون هست و راهی برای فرار از پاسخگویی ندارن.

اما نمیدونم چرا میترسه اینجا مطلب رو مطرح کنه اما تو تمام وب، پادویش رو تخریب کرده با ویدیویی که معلوم نیست جزییاتش درست و از لحاظ فنی مورد قبول باشه. همین جا هم در همین تاپیک، مدیر سایت پاسخی به این رفتار اون فرد داده. مطالعه کنید.(صفحه 2 همین تاپیک)

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » جمعه دسامبر 15, 2017 8:13 am

من میگم نرم افزار ایرانی هیچی روش ننوشته ! من پادویش نصب کنم وقتی وب گردی میکنم مسلما پادویش تلمتری میفرسه با سرورای پادویش! اصن چ طوری اعتماد کنم من؟ من ک مجرم رایانه ای نیستم ولی موضوع حریم شخصی هست!! اینجا همه چی باید تحت کنترل خود دولت باشه! بایدیه دست من شما پادویش نیست جایی ک توش تموم سایتا مسدوده و... مشخصا من نمیتونم به نرم افزاری ک تحت قوانین اینجا جواز گرفته اعتماد کنم.

همه چیوباید بدونه دولت و ای اس پی در مورد فعالیت اینترنتی شما. انتی ویروس به تمام بعد نرم افزاری سیستم دسترسی داره تموم فایلهای منو دسترسی داره بهش! من نمیتونم به ی شرکت ایرانی اعتماد کنم ک حتی گواهینامه از چند جای معتبر هم نداره بحث اعتماده! بعدشم من نگفتم تحت قانون ج .ا هست یا نه؟ ک شما میگی :
اول اینکه شما از یک طرف میگید تحت قوانین جمهوری اسلامی هست یا نه؟ و از یه طرف میگید طبق قانون اطلاعات منو به مراجع قضایی ندن :-o
بالاخره تکلیف رو روشن کنید.
اتفاقا منم مشکل همین بود گفتم چیزی ک تو ایرانه تحت قوانین اینجا اداره میشه! جایی ک توش همه چیمسدود هست مشخصا حریم شخصی ای توش وجود نداره ! این نرم افزاری ک اینجا بهش جواز دادن مسلما هر وقتم ازش چیزی بخوان باید ج پس بده چون دست خودش نیست! اینجا ک اروپا نیست ک واسه یه نقص حریم شخصی پوست شرکت و طرف بکنن ک!اینجا ایرانه.
این مورد هم در صفحه 2 توسط مدیر سایت پاسخ داده شده

اما این که شما مجرم رایانه ای نیستی و باز ترسی برای استفاده از محصول ایرانی هست میتونه یک فریب خارجی باشه برای اینکه مردم ایران همیشه از استفاده و خرید محصول ایرانی دست بکشن و در نهایت کشور نتونه از نظر اقتصادی قوی بشه

من فکر میکنم این بیشتر به یک حمله ی برنامه ریزی شده ی فرهنگی موجوده تا واقعیتی که میگه قطعا امن پردازی که نمیتونه با اعداد و ارقام مورد نظر شما تبلیغ کنه یا جایزه بده، تجهیزات و سخت افزار هایی در حد و اندازه اداره امنیت ملی آمریکا و سازمان سیا نداره!

منطقا هم استفاده از یک نرم افزار برای جاسوسی از مردم غیر هم وطن ارزشمند هست(چون جاسوس فرستادن هزینه داره) تا مردم داخل کشور که هزاران بانک اطلاعاتی در موردشون میتونه وجود داشته باشه که دیگه نیازی نباشه 15 سال 200 نفر برنامه نویس و تحلیل گر و غیره... رو معطل ساخت نرم افزاری کنیم که دست آخر هم معلوم نیست چند نفر افتخار بدن ازش استفاده کنن.

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » جمعه دسامبر 15, 2017 8:33 am

ثانیا من مشکلی ندارم اگه روس اسلواکی اطلاعات منو بفرشون اگه همچین چیزی باشه البته!
اتفاقا من برعکس شما خیلی با این داستان مشکل دارم

1- من خیلی مشکل دارم با اینکه اطلاعات فیس بوک من بیافته دست پنتاگون. یا اطلاعات وایبر و واتس اپ من

چرا؟

دلیلش واضحه

وقتی اطلاعات من دست اون باشه به راحتی میتونه تخصص و دانشگاه من(مثلا فیزیک هسته ای). علاقمندی های من(مثلا روش های شیمایی و جدید غنی سازی اورانیوم) یا گروه دوستان من و موقعیت جغرافیایی من و و..... رو برای زمان حمله فرضی استفاده کنه. سرباز آمریکایی میدونه تو کدوم کوچه و پس کوچه ی تهران دنبال متخصص نیروگاه اتمی بگرده و گروه دوستانش رو میشناسه.

2- فکر کن کشور ما که مشکل اقتصادی داره بتونه به فرآیند تولید یه ماده شیمیایی خاص برسه که فقط 2 تا کشور در جهان به اون رسیدن و تصور کن کشور تاجیکستان از ایران درخواست کنه که خط تولید این محصول در کشور اونها براه بیافته. قطعا مهندس ایرانی بدونه قرارداد و دریافت مبلغ قابل توجه علاقه ای به این نداره که فایل و اطلاعات و محاسبات مربوطه رو به مشتری نشون بده و فقط میخواد بدون انتقال تکنولوژی، محصول رو در اون کشور(تاجیکستان) تولید کنه و هم اونجا شغل برای مردمش ایجاد میشه و هم دانشمند و شرکت ایرانی پولدار

اگر مثلا کشور روسیه با کشور تاجیکستان ارتباط امنیتی داشته باشه(یا پیمان امنیتی) مثل هند و آمریکا که الان همچین پیمانی دارن
و اگر روی سیستم مهندس شرکت مهندسی ایرانی ابزار روسی نصب باشه(اطلاعات شرکت مهندسی برای دریافت لایسنس توسط نمایندگی ایرانی میتونه بدون هیچ قصدی و طبق روال عمومی دریافت و به دست فروشنده اصلی آنتی ویروس روسی رسیده باشه)
فکر میکنی نمیتونه یک فروش اطلاعات فوق العاده پر سود از سمت شرکت روسی به شرکت صنایع شیمایی تاجیک صورت بگیره؟

حتی با موقعیت مکانی سیستم، وقتی مهندس ما به اون شرکت تاجیک دعوت شده، میتونه امکان رو برای نرم افزار روسی برای فیلتر و جمع آوری اطلاعات استفاده از اون سیستم در روزها و ماه های آینده هم فراهم کنه

کاری که من شنیدم آمریکایی ها با فرانسوی ها در معاملات تجاری و صنعتی انجام دادن(طبق اخباری که حدود 2 سال قبل خوندم)
اینجا ک اروپا نیست ک واسه یه نقص حریم شخصی پوست شرکت و طرف بکنن ک!اینجا ایرانه.
من قبول ندارم

همون اروپاش هم نمونه آلمان هست که وقتی معلوم شد از تلفن آنگلامرکل صدراعظم آلمان توسط سفارت آمریکا و عواملش شنود میشده، تنها یه واکنش ضعیف و مسخره که خیلی کار بدی کردین!!!!! به گوش رسید.
یعنی بیگانه از صدراعظم آلمان جاسوسی کرد و حریم شخصی و اطلاعات کشور آلمان تنها با این جمله که
آنگلا مرکل در واکنش به افشای جاسوسی آمریکا از خود اعلام کرده است که جاسوسی دوستان از یکدیگر قابل قبول نیست! به عبارت بهتر، صدر اعظم آلمان از کشوری که دستور شنود تلفن همراهش را داده است به عنوان یک دوست یاد کرده و بدون اینکه چنین اقدامی را به صورتی قاطعانه محکوم و نسبت به عواقب و تبعات آن هشدار دهد،

حالا به نظر شما برای آلمان و آنتی ویروس هاش میتونه حفظ حریم شخصی مردم خودش و مردم جهان مهم باشه؟؟

من که بعید میدونم

قفل شده

بازگشت به “ضدویروس پادویش”