پیام دسترسی به پشتیبان ها

قفل شده
sina

پیام دسترسی به پشتیبان ها

پست توسط sina » یک‌شنبه ژولای 30, 2017 8:08 pm

با سلام
امروز نسخه رایگان رو دانلود کردم تا درصوتی که از برنامه راضی بودم اشتراک تهیه کنم.
ولی اولین برنامه ای که پس از نصب آنتی ویروس اجرا کردم با ارور منع دسترسی به پشتیبان مواجه شدم. بعد از اینکه برنامه رو پاک کردم و دوباره نصب کردم ، موقع نصب هم همین ارور رو داد و پس از نصب برنامه ناقص اجرا شد. برنامه ی مورد نظر یک کتابخونه مجازیه که به خاطر ایجاد منع دسترسی از جانب آنتی ویرس کتاب ها کپی نمیشن و فقط قالب نرم افزار اجرا میشه.
فایل ضمیمه پادویش.JPG دیگر موجود نیست
پیوست ها
پادویش.JPG

dashtizadeh
کارشناس پشتیبانی

پست توسط dashtizadeh » یک‌شنبه ژولای 30, 2017 8:30 pm

با سلام و خسته نباشید
دراین پیغام فایل msiexec.exe جلوی بکاپ را میگیرد یا با گرفتن بکاپ تداخل دارد، در قسمت تنظیمات محصول در تب داده بان این فایل را استثنا کنید.
با سپاس.

sina

پست توسط sina » دوشنبه ژولای 31, 2017 12:09 am

ممنون از راهنمایی
امتحان کردم ولی درست نشد. مجبور شدم داده بان را به طور کامل غیرفعال کنم

dashtizadeh
کارشناس پشتیبانی

پست توسط dashtizadeh » دوشنبه ژولای 31, 2017 6:19 am

میتونید ریموت بدین تا دقیقتربررسی بشه این موضوع باشماره 43912000 پشتیبانی پادویش تماس بگیرید.

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » دوشنبه ژولای 31, 2017 7:02 pm

سلام
توصیه نمی‌کنیم که داده‌بان را به طور کامل غیرفعال کنید.
داده‌بان یک لایه محافظتی بسیار مهم در مقابل باجگیرهاست که با گرفتن روزی دوبار بکاپ از سیستم شما و جلوگیری از حذف آنها توسط ویروس، اطلاعات شما را حفظ می‌کند.

بنابراین اگر آن را جهت نصب نرم‌افزار غیرفعال کرده‌اید، بهتر است مجددا فعالش کنید.
اما اگر حتی بعد از نصب نرم‌افزار باز هم با پیام خطا سروکار دارید تصویری از بخش گزارش، برگه ضدباجگیر، بگذارید تا ببینیم مساله چیست.

موفق باشید

قفل شده

بازگشت به “گزارش اشکالات”