عدم وجود انتی ویروس رایگان

قفل شده
bahman211

عدم وجود انتی ویروس رایگان

پست توسط bahman211 » یک‌شنبه می 21, 2017 8:09 pm

با سلام و خسته نباشید گله ای بکنم ازشما :
چرا نسخه خانگی روبرداشتید
مگه ساخت و توسعه انتی ویروس خانگی سخت تراز امنیت پیشرفته و باجگیر و ... هستش چرا مردم با جملات زیبا و روانشناسانه گول میزنید
من خودم برنامه نویسم و این قدر بارم هست که دارید از مهندسی اجتماعی برای رد گم کردن استفاده میکنید
اقایون مهندسین بگید معروع شدید میخواید توبازار شلوغ پول جمع کنید والله آدم تکلیفش معلومه
حداقل 45 روزه یا 60 روزش کنید تا هنرنمایی شما معلوم بشه مثل اکثر انتی ویروس ها
واقعا چرا ؟؟؟؟
خودتون جای کسایی بذارید که احتیاج دارن
من احتیاج ندارم بخدا : من خودم همراه پروپاقرص شما بودم شک دارید تاپیک منو نگاه کنید
من حتی داشتم نقاط ضعف و قوت شمارو میگفتم شاید بعضی موقع ها تند برخورد بودم
اونم بخاطر بهتر شدن و جای پیشرفت هم داشت
ولی این قدر جملات قشنگ نگید در حال طراحی و مهندسین ما در ازمایش و نقاط ضعف داره و............. به
قول شاعر : عطار هفت شهر عشق را گشت ما هنوز اندرخم یک کوچه ایم
به امید برنامه هایی بهتر

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » دوشنبه می 22, 2017 9:06 am

سلام
از اینکه وقت گذاشتید و نظرتون را با ما در میان گذاشتید متشکرم.
من صحبت شما را با مدیریت شرکت نیز در میان خواهم گذاشت.

اما در مورد نسخه رایگان؛ نکاتی هست که باید خدمت شما عرض کنم:

اول اینکه درسته که عرضه نسخه رایگان به تنهایی نسبت به عرضه ضدباج‌گیر و امنیت پیشرفته سختتر نیست و اساسا به خاطر امکانات کمتری که دارد ساده‌تر هم هست.
اما عرضه همزمان نسخه رایگان + امنیت پیشرفته + ضدباج‌گیر کاریست که سختتر از عرضه نسخه رایگان است.
بخش عمده‌ای از این مساله نیز مربوط به برنامه‌نویسی قضیه نمی‌شود؛ بلکه مربوط به مباحث تست و انتشار محصول است:
بعد از اینکه نسخه‌ای از پادویش تهیه می‌شود، انتشار این نسخه از ضدویروس مستلزم تست بر روی تقریبا ۲۰ سیستم عامل مختلف (از xp/vista/7/8/8.1/10 و نسخه‌های سروری 2003/2008/2008R2/2012/2012R2/2016 و هر یک نسخه‌های ۳۲ و ۶۴ بیتی!) و نیز در کنار محصولات و نرم‌افزارها و کانفیگ‌های مختلف است. این کار حدود یک تا دو ماه نیاز به زمان برای تکمیل تست‌ها دارد که بسته به خطاهای کشف شده و راه‌حل آنها ممکن است بخشی از تست نیاز به تکرار و ... داشته باشد که فرایند را طولانی‌تر کند.
این حجم کاریست که در پادویش برای اطمینان از صحت عملکرد هر نسخه از ضدویروس و اینکه کمترین تداخل با سیستم عامل و برنامه‌های نصب شده وجود داشته باشد انجام می‌شود.

اما مساله‌ای که باعث عدم انتشار نسخه جدیدی برای پادویش رایگان شده است، این بوده که حجم کار و درخواست بسیار زیادی در نسخه‌های امنیت پیشرفته و ضدباج‌گیر وجود داشته است و این ما را ناچار به اولویت‌بندی بین پیاده‌سازی کارهای مختلف کرده است. و جلوگیری از تهدیدهای روز مانند باجگیرها به طور منطقی اولویت بالاتری پیدا کرده است.

البته ما علاقمند بودیم که بتوانیم این محصولات را به صورت رایگان در اختیار هموطنان قرار دهیم، اما طراحی، تولید و بهبود مستمر این محصولات هزینه‌های بالایی دارد که فقط با مشارکت کاربران علاقمند به پادویش قابل تامین است.

ضمنا هم نسخه امنیت پیشرفته و هم ضدباجگیر پادویش دارای دوره تست رایگان هستند.

bahman211

پست توسط bahman211 » پنج‌شنبه می 25, 2017 5:38 pm

سلام اقای نفیسی خسته نباشید
با اینکه با لهن تند نظراتمو میگم ولی شما صبورانه به نظراتم جواب میدید واین برای من خیلی خیلی با ارزشه تشکر میکنم
امیدوارم همیشه در راه پر پیچ وخم این زمونه موفق باشید
ولی چرا اینقدر برنامه امنیت پیشرفته شما حتی از بعضی از برنامه های امنیت پیشرفته شرکت های دیگه سنگین تره ؟؟
مثلا مکافی کاسپراسکای نورتون و... این برام جای سوال داره ؟؟؟
منتظر پیشرفت روز افزون شما هستیم

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » جمعه می 26, 2017 8:10 pm

سلام
از لطف شما متشکرم.
راستش در تست‌هایی که معمولا انجام می‌شود پادویش در حد میانه ضدویروس‌ها قرار می‌گیرد و نه به سبکی و سرعت برترین‌ها و نه به کندی کندترین‌ها است.
اما افزایش کارایی مرتبا در برنامه ما هست و جزو مهمترین مسائل از نظر ماست.

قفل شده

بازگشت به “پادویش نسخه خانگی رایگان”