گزینه آپدیت در منوی آیکون

قفل شده
saman
ناظم انجمن

گزینه آپدیت در منوی آیکون

پست توسط saman » جمعه دسامبر 27, 2013 9:48 pm

[quote="Naficy"]سلام

برای جلوگیری از تبلیغات ناخواسته وب، پیشنهاد من استفاده از افزونه‌هایی مانند Ad Block است. (البته بسته به اینکه مرورگر شما چیست این افزونه‌ها متعدد هستند)

ضدویروس میکروسافت هم که پرسیدید ضدویروس خوبی است، هر چند در دو سال اخیر سیر نزولی داشته است. (نتایج av-test و av-comparative را ببینید)
فکر می‌کنم میکروسافت بیشتر در حد یک ضدویروس حداقلی و برای سیستم‌هایی که ضدویروس تجاری روی آن‌ها نصب نیست روی آن حساب باز کرده است. (قبل از عرضه آن، و زمانی که اسم ضدویروس میکروسافت Morro بود، خود میکروسافت چنین چیزی گفته بود)
اگر نظر من را در مورد پادویش می‌خواهید، نمی‌توانم بگویم پادویش بهترین ضدویروس دنیا است :) ، و طبعا همه امکانات همه ضدویروس‌ها را ندارد، ولی برای محافظت از سیستم ضدویروس خوب و قابل قبولی است، و بخصوص در مورد ویروس‌های شایع در ایران عملکرد بسیار خوبی دارد.

در مورد مشکلاتتان با مرکز امنیت ویندوز، بد نیست تعدادی تصویر از خطاها و رفتار آن تهیه کنید. بخصوص:
۱- پیغامی که برای اجرا از شما اجازه می‌گیرد. (و جواب شما به آن و پیغام‌های بعدی)
۲- همچنین پیغامی که وقتی ضدویروس ویندوز خاموش است می‌دهد و با اجرای پادویش هم راضی نمی‌شود.

متشکرم[/QUOTE]

اکثر ضد ویروس ها وقتی رو آیکون آنها راست کلیک می کنید گزینه آپدیت دارند اما پادویش ندارد. و باید حتما صفحه اصلی برنامه را اجرا کرد و بعد آپدیت را اجرا کرد.

نمایه کاربر
mohammadktabriz

پست توسط mohammadktabriz » جمعه دسامبر 27, 2013 11:43 pm

[quote="saman"]اکثر ضد ویروس ها وقتی رو آیکون آنها راست کلیک می کنید گزینه آپدیت دارند اما پادویش ندارد. و باید حتما صفحه اصلی برنامه را اجرا کرد و بعد آپدیت را اجرا کرد.[/QUOTE]

بیخیال اینا که مهم نیستند فعلا پادویش به هوش مصنوعی رسیدگی کنه بعتر از اینه

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » شنبه دسامبر 28, 2013 7:38 am

[quote="mohammadktabriz"]بیخیال اینا که مهم نیستند فعلا پادویش به هوش مصنوعی رسیدگی کنه بعتر از اینه[/QUOTE]

منم معتقدم الان مهمترین گلوگاه توسعه پادویش هوش مصنوعیش هست. اگر مشکل هوش مصنوعی رفع بشه کاربران پادویش به شکل خیره کننده ای افزایش پیدا می کنه

قفل شده

بازگشت به “گزارش اشکالات”