اخطار اشتباه

قفل شده
رضا

اخطار اشتباه

پست توسط رضا » شنبه ژانویه 14, 2017 10:14 am

سلام
نسخه امنیت پیشرفته پادویش من در زمانی که حتی سیستم را به تازگی پویش کردم باز هم اخطار (مدتی از زمان پویش گذشته است را می دهد)
بیشتر مواقع با روشن روشن سیستم(تاریخ و زمان سیستم درست است)
تنظیمات پویش کامل خودکار هم هفتگی است و سر موقع انجام می شود
نسخه آخر امنیت پیشرفته
windoas 7،32bit
سوالاتی دیگه ای داشتم
نسخه جدید پادویش اندروید اومده ولی در خبرهای سایت چرا نیست و فقط در گوگل پلی است و در بازار نذاشتید؟
چرا محصولات پادویش ثبات قیمت نداره و نسخه اندروید گرون شد؟همچنین نسخه اندروید مصرف باتری زیادی داره لطفا بررسی کنید؟
نسخه خانگی هم جذب کاربر زیادی دارد ،کی نسخه جدید آن می آید؟
در تالار بخش نسخه رایگان را به امنیت پیشرفته تغییر بدید.
من سال گذشته پیشنهاداتی برای امحای فایل امن پرداز دادم ولی تا به حال نسخه جدید آن نیامده
ببخشید سوالات زیاد شد
ممنون از پاسخگوییتان

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » شنبه ژانویه 14, 2017 1:09 pm

[quote="رضا"]سلام
نسخه امنیت پیشرفته پادویش من در زمانی که حتی سیستم را به تازگی پویش کردم باز هم اخطار (مدتی از زمان پویش گذشته است را می دهد)
بیشتر مواقع با روشن روشن سیستم(تاریخ و زمان سیستم درست است)
تنظیمات پویش کامل خودکار هم هفتگی است و سر موقع انجام می شود
نسخه آخر امنیت پیشرفته
windoas 7،32bit
سوالاتی دیگه ای داشتم
نسخه جدید پادویش اندروید اومده ولی در خبرهای سایت چرا نیست و فقط در گوگل پلی است و در بازار نذاشتید؟
چرا محصولات پادویش ثبات قیمت نداره و نسخه اندروید گرون شد؟همچنین نسخه اندروید مصرف باتری زیادی داره لطفا بررسی کنید؟
نسخه خانگی هم جذب کاربر زیادی دارد ،کی نسخه جدید آن می آید؟
در تالار بخش نسخه رایگان را به امنیت پیشرفته تغییر بدید.
من سال گذشته پیشنهاداتی برای امحای فایل امن پرداز دادم ولی تا به حال نسخه جدید آن نیامده
ببخشید سوالات زیاد شد
ممنون از پاسخگوییتان[/QUOTE]

[quote]نسخه امنیت پیشرفته پادویش من در زمانی که حتی سیستم را به تازگی پویش کردم باز هم اخطار (مدتی از زمان پویش گذشته است را می دهد) [/QUOTE]

در بخش تنظیمات - در سربرگ اعلانات و گزارش ها- درقسمت اعلانات یه گزینه داره با عنوان نمایش اخطار در صورت عدم پویش کامل بیش از ..... روز
تو آنتی ویروس شما این گزینه روی چند روز تنظیم شده؟

اسکن کامل انجام دادید و باز هم این پیغام می آید یا اسکن سریع؟

رضا

پست توسط رضا » شنبه ژانویه 14, 2017 3:35 pm

هفت روز
حتی بعد از پویش کامل گاهی اوقات بعد از روشن شدن سیستم پیغام می دهد.

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » شنبه ژانویه 14, 2017 4:55 pm

سلام

از وقتی که گذاشتید متشکریم.

در مورد نمایش هشدار پویش:
۱- لطفا بررسی کنید که زمان هشدار در تنظیمات ضدویروس شما برای چند روز تنظیم شده است.
۲- آیا آخرین پویش تکمیل شده است؟ گاهی پویش به دلیلی به اتمام نرسیده و متوقف می‌شود. لطفا به لیست سوابق پویش مراجعه کنید و تصویری از آن صفحه برای ما ارسال کنید. (ارسال تصویر)

نسخه اندروید فعلی ۱.۴.۱۲۶.۲۲۹ با نسخه ۱.۴.۱۱۶.۲۱۹ که خبر آن منتشر شده بود از لحاظ کارایی تفاوتی ندارد و فقط تغییر کوچکی مربوط به انتشار گوگل پلی در آن انجام شده است.
ما همان موقع این نسخه را برای انتشار در کافه بازار نیز ارسال کرده‌ایم؛ اما مشابه مباحثی که با سایر بازارهای ایرانی وجود داشت، کافه بازار نیز به علت وجود امکان فعال‌سازی با سریال، نسخه جدید را به روز نکرده است. فعلا پرونده نحوه ادامه همکاری روی میز است. :)

در مورد قیمت محصولات تغییراتی داشته‌ایم و حق با شماست. علت نیز جایابی و ارزیابی قیمت محصول است که در دست انجام است و باعث این تغییرات شده است.
در نسخه ۱.۴.۱۲۶.۲۲۹ تلاش شده مصرف باتری بهبود قابل ملاحظه‌ای داشته باشد و معقول باشد.
۳- آیا شما با همین نسخه مشکل مصرف باتری دارید؟ (ارسال تصویر به ما کمک می‌کند)
۴- همچنین لطفا بفرمایید چه امکاناتی از پادویش را استفاده می‌کنید؟ (پویش، ضدسرقت، مکان‌یابی، نگهبان و ...)

ما به شدت مشغول توسعه نسخه‌های جدید پادویش هستیم و به محض مشخص شدن زمان انتشار، آن را اعلام خواهیم کرد.
پیشنهاد شما در مورد راه‌اندازی تالار ضدباجگیر انجام شد.

امحای فایل به صورت یک محصول مستقل فعلا نسخه جدیدی در برنامه نداشته و توسعه فعالی روی آن انجام نمی‌شود. امیدواریم در سال آتی با ادغام با سایر محصولات بتوانیم توسعه آنها را نیز انجام دهیم.

بازهم از پیشنهادها و نظرات شما متشکریم.
موفق باشید

رضا

پست توسط رضا » شنبه ژانویه 14, 2017 5:29 pm

سلام مجدد
هشدار روی هفت روز است و پویش به طور کامل انجام شده است
نسخه اندروید من پیشرفته و ضد سرقت فعال و گاهی از آن استفاده میکنم ولی یکبار پادویش رو حذف کنید متوجه تاثیر روی باتری می شوید
در ضمن ای کاش برای مکان یابی با ارسال پیام اینترنت و جی پی اس فعال می شد نه حتما خود کاربر این ها را روشن کند
elanat.JPG
elanat.JPG
پیوست ها
pouyesh.JPG

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » دوشنبه ژانویه 16, 2017 6:08 pm

سلام
فکر می‌کنم لازم است سیستم شما به صورت ریموت بررسی شود.
لطفا با شماره ۴۳۹۱۲۰۰۰ (تهران) تماس بگیرید یا نام و شماره تماس خود را به ایمیل support@amnpardaz.com ارسال کنید تا کارشناسان ما با شما تماس بگیرند.

موفق باشید

قفل شده

بازگشت به “ضدویروس پادویش”