جل الخالق!!!

saman
ناظم انجمن

جل الخالق!!!

پست توسط saman » پنج‌شنبه دسامبر 26, 2013 11:03 pm

متاسفانه امروز خیلی ناراحت شدم چون دیدم مشکلی که چند ماه پیش در نسخه آزمایشی موجود بود و من اینجا مطرح کردم هنوز باقی است. که با تصویر و مستند نشان خواهم داد.
در آن زمان در همین فاروم به مسئولان پادویش گفتم گاهی تغییر تنظیمات پادویش اعمال نمی شود و حتی وقتی گفتم چرا برای هر تغییری که در پادویش می دهیم باید سیستم را ری استارت کنیم تا اعمال شود یکی از مسئولان با قطعیت اینجا آمد و گفت: نه همچین چیزی امکان ندارد!!!
این تصویر را ببینید>>>
فایل ضمیمه ajib.jpg دیگر موجود نیست
تعجب نکنید!! این همان سیستمی است که دو روز پیش در زمان فعال بودن موتور تشخیص هوشمند با حساسیت کم 37 مورد را در همین کامپیوتر مشکوک اعلام می کرد و تنها اتفاقی که افتاده این است که امروز پس از بازگشت از سفر 2 روزه و اسکن کامل سیستم بدون فعال کردن موتور هوشمند دیدم وضعیت عادی است چون هیچ بدافزاری مثل تصویر بالا در کامپیوتر من پیدا نشد اما بعد از 2 ساعت که کمی بیکار شدم تصمیم گرفتم ببینم آیا موتور تشخیص هوشمند در این 2-3 روز تغییری کرده؟!! و مثلا 37 مورد به 35 مورد رسیده یا باید مثلا تا آخر سال به برنامه نویسان فرصت داد تا فکری به حال موتور هوشمند بکنند اما بعد از فعال کردن موتور تشخیص هوشمند و تایید آن(تاکید می کنم بعد از زدن گزینه تایید در پایین صفحه) شروع به اسکن کردم و از اتاق خارج شدم و پس از بازگشت و دیدن تصویر بالا شاخ درآوردم!!!!!!!!!! و البته یاد خاطرات چند ماه پیش افتادم که مسئولان پادویش به این اشکال موجود در نرم افزار بی محلی کردند و همانطور که گفتم رخدادن این اتفاق را غیر ممکن دانستند!!!
حالا 4 گزینه بیشتر وچود ندارد
1- مسئولان پادویش در این 3 روز و با این 80 مگ آپدیت(که ظاهرا هیچ ربطی به موتور تشخیصی نداشته) تمام مشکلات موتور تشخیص هوشمند را حل کرده اند(معجزه!!!)
2- مسئولان پادویش در این 3 روز کلا بیخیال موتور تشخیص هوشمند شده اند و آن را حذف کرده و برای دلخوشی کاربر تنظیمات آن را روی پوسته برنامه باقی گذاشته اند!!!!
3- حالت دیگر این است که حق با من باشد و گاهی تنظیمات در نرم افزار اعمال نمی شود.
4- حالت آخر اینکه من یک دیوانه روانی هستم!!! که خوشم می آید وقت خودم و شرکت امن پرداز را هدر دهم!!! و این عکس فتوشاپ است و.....
امیدوارم مسئولان پادویش اینبار حداقل به این اشکال قدیمی بی محلی نکنند(مشابه زمان نسخه آزمایشی)
پیوست ها
ajib.jpg

نمایه کاربر
mohammadktabriz

پست توسط mohammadktabriz » پنج‌شنبه دسامبر 26, 2013 11:31 pm

به طور خلاصه می تونی بهم بگی مشکل چیه البته به طور خلاصه

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » جمعه دسامبر 27, 2013 12:28 am

این هم تصویر اسکن بعد از ری استارت شدن سیستم که نشان میدهد حق با من است>>
فایل ضمیمه ajibe2.jpg دیگر موجود نیست
پیوست ها
ajibe2.jpg

iran

پست توسط iran » جمعه دسامبر 27, 2013 3:30 am

سامان جون
احتمالا همین گزینه چهارم درست است ;)
چون چیزهایی که شما میگی فقط برای شما اتفاق می افتد :rolleyes:

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » جمعه دسامبر 27, 2013 8:27 am

[quote="iran"]سامان جون
احتمالا همین گزینه چهارم درست است ;)
چون چیزهایی که شما میگی فقط برای شما اتفاق می افتد :rolleyes: [/QUOTE]

گزینه 4 دیوانه و روانی بودن من است!!! به نظر شما کسی که روز بعد از نمایشگاه با اینکه میداند پادویش اشکالاتی دارد(مثل اشکال بزرگ موتور تشخیص هوشمند) 25000 تومان میدهد و قبل از اینکه نسخه رایگان 45 روزه تمام شود آن را خریداری می کند دیوانه روانی است یا علاقمند به پیشرفت پادویش و کشورش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پاسخ با خود شماست.
من همین الان نسخه 1 ساله پاندا سکیوریتی اورجینال را دارم اما آن را حذف و پادویش را خریداری و نصب کرده ام.
باز هم پاسخ با خود شماست.

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » جمعه دسامبر 27, 2013 11:51 am

سلام
راستش با تمام توضیحات مفصل شما، من دقیق متوجه مساله نشدم؛ ولی برداشتم از مشکلی که می‌گویید این بود:
۱- یکبار سیستم را بدون فعال کردن موتور هوشمند اسکن کرده‌اید.
۲- سپس موتور هوشمند را فعال کردید و بلافاصله اسکن مجددی انجام دادید. در این اسکن فایل مشکوکی پیدا نشده است.
۳- پس از یک ریستارت مجددا اسکن انجام داده‌اید و این بار فایل مشکوک پیدا شده است.
۴- با توجه به موارد بالا، به این نتیجه رسیده‌اید که علت مساله این است که پادویش تنظیمات را بعد از ریستارت اعمال می‌کند.
برداشتم درسته؟

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » جمعه دسامبر 27, 2013 11:55 am

[quote="Naficy"]سلام
راستش با تمام توضیحات مفصل شما، من دقیق متوجه مساله نشدم؛ ولی برداشتم از مشکلی که می‌گویید این بود:
۱- یکبار سیستم را بدون فعال کردن موتور هوشمند اسکن کرده‌اید.
۲- سپس موتور هوشمند را فعال کردید و بلافاصله اسکن مجددی انجام دادید. در این اسکن فایل مشکوکی پیدا نشده است.
۳- پس از یک ریستارت مجددا اسکن انجام داده‌اید و این بار فایل مشکوک پیدا شده است.
۴- با توجه به موارد بالا، به این نتیجه رسیده‌اید که علت مساله این است که پادویش تنظیمات را بعد از ریستارت اعمال می‌کند.
برداشتم درسته؟[/QUOTE]

بله. درست است. شاید نتیجه گیری من از اینکه ری استارت این مشکل را حل میکند نادرست یا ناقص باشد اما همین اشکال در نسخه بتا هم بود که من گزارش کرده بودم.
مثلا سیستم من در حالت عادی و با موتور تشخیص هوشمند 37 تا 41 مورد(چون جدیدا نرم افزاری نصب کرده ام از 37 به 41 رسیده) را شناسایی می کند اما همانطور که شما گفتید بعد از اعمال تغییرات در تنظیمات پادویش باز هم ظاهرا همان اسکن معمولی(بدون موتور هوشمند) انجام می شود و بعد از ری استارت سیستم مسکل حل می شود و همانطور که دیدید بعد از ری استارت 41 مورد مشکوک شناسایی شد.

نمیدانم چرا تغییرات همان زمان اعمال نمی شود و نیازمند ری استارت سیستم است!

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » جمعه دسامبر 27, 2013 1:18 pm

فکر می‌کنم متوجه مشکل شما شده باشم، و برای علت آن هم حدسی دارم.
اما اجازه بدهید با بچه‌های تیم توسعه نیز مطلب را مطرح کنم و جواب دقیقتری به شما بدهم.

نمایه کاربر
akbar

پست توسط akbar » شنبه دسامبر 28, 2013 8:39 am

آقا یا خانم ایران تو داری بچه ها رو اذیت میکنی و الکی حرص میدی،لطفا ساکت شو و چیزی نگو.
مطمئنم از آنتی ویروس هم چیزی سر در نمیاری،الکی چرت و پرت میگی،لطفا ساکت شو و دیگه پست نزن.
(فکر نمیکنی نباید بعضی از مشکلات رو تو فروم بزنی؟)پس کجا بزنه شما بگو کجا بزنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

iran

پست توسط iran » شنبه دسامبر 28, 2013 10:22 am

اکبر آقا

اولا مودب باش و بفهم که چی میگی... بعدشم شما از طرف خودت صحبت کن

دوما من به اندازه سن شما کار تخصصی برنامه نویسی و امنیت اطلاعات انجام دادم و اگر خواستی در هر موردی سوال داشتی بپرس تا الکی حرف نزنی... و اتفاقا چون یه متخصص هستم از پست های سامان ناراحت شدم و می خوام که باعث نشه که کار بسیار خوب شرکت و محصول پادویش خراب بشه و اونا دلسرد بشن
شما kernel programming می دونی چیه؟ نوشتن درایور برای آنتی ویروس چقدر مشکله؟ شما Self protection توی ویندوزهای ۳۲ و ۶۴ بیت رو می دونی فرقش چیه؟ شما قابلیت Native Mode که پادویش داره رو دیدی؟ می دونی چیه؟ شما می دونی همین قابلیت که توی پادویش هست و میشه جلوی اجرای فایل از فلش رو گرفت چقدر تکنولوژی لازم داره؟ شما می دونی که تمام اینا جزء تکنولوژی های روز دنیاست و باعث افتخار که یه شرکت تو ایران تونسته به این چیزا برسه و خوب البته که مشکلات زیادی هم ممکن باشه که حتما رفع هم میشه.. ولی نه با شلوغ کردن و سیاه نمایی مشکلات کوچیک. باید مشکل رو درست و بی حاشیه بیان کرد و پاسخ خواست. واقعا من به سهم خودم از مسول تالار ممنونم که با متانت پاسخ همه رو می دهند ولی خب این دلیل نمیشه که ما نسبت به هر نوع رفتاری بی تفاوت باشیم.. این حداقل حمایت من از پادویش هست که بخوام مشکلات درست و منصفانه بیان و نقد شود... زدن تاپیک جلل الخالق یعنی چی؟ شما از این عنوان چی می فهمی؟ این سیاه نمایی نیست؟ این اذیت کردنه یا اینکه من میگم مشکلات رو درست و بی غرض بیان کنیم؟ تاپیک "یک بی سلیقگی بزرگ در پادویش".. این مشکله!! شما که سر در میاری به نظرت اینا مشکل هستند؟
البته واقعا فکر نمی کنم که سامان این مطالب رو از روی عمد اینطوری بیان کرده باشه و احتمالا به دلیل بی توجهی به همه ی جهات و گاهی هم احساسی شدن بوده و من هم خواستم با چاشنی طنز این مساله به ایشون یادآوری کنم که متاسفانه شما...

به هر حال اکبر آقا سعی کن از حریم ادب خارج نشی

قفل شده

بازگشت به “گزارش اشکالات”