به نظر شما بهترین آنتی ویرویس چیه و شما از کدام انتی ویروس استفاده می کنید
به نظر شما بهترین آنتی ویرویس چیه و شما از کدام انتی ویروس استفاده می کنید
سلام من مدت زیادی هست که از آنتی ویروس نود 32 استفاده می کنم . شما از کدوم انتی ویروس استفاده می کنید و به نظرتون کدومش بهترینه ؟
من چندین سال از نود32 استفاده می کردم و ازش راضی هم بودم بنظرم توی خارجی ها انتی ویروس خوبیه سبک،سریع،و با اطمینان ولی دقت کنین که نسخه های بازار یا کلا غیر قانونیه یا کرک شده که در هر دو حالت امن نیست و نسخه اصلیش هم چون مدت ها ایران رو تحریم داشته هم قابل اعتماد نیست من الان حدود دو ساله از پادویش استفاده میکنم و بشدت راضی هستم پشتیبانی بسیار عالی داره و نسخه جدیدش از نود32 چیزی کم نمیاره و قابل رقابت با نسخه های خارجی هست
[quote="mehr-dad"]سلام من مدت زیادی هست که از آنتی ویروس نود 32 استفاده می کنم . شما از کدوم انتی ویروس استفاده می کنید و به نظرتون کدومش بهترینه ؟[/QUOTE]
هیچ کس در جهان نگران امنیت من و شما نخواهد بود. نه در چین و نه در روسیه و نه در آلمان و رومانی. اگر داستان حمله کرم استاکس نت به مراکز هسته ای ایران را مطالعه کنید، دلیلی بر صحت ادعای من خواهید یافت.
اگر نگران امنیت شغلی خودتان و فرزندانتان هستید ، باید بدانید که راهی جز حمایت از نخبگان و دانشمندان خودمان نداریم.
من چند سالی است از پادویش استفاده میکنم و از اولین نسخه که بدترین نسخه بود تا نسخه جدید 2017 ، پیشرفت حیرت انگیز پادویش را که نتیجه اتصال دانشگاه و صنعت است به شکلی دقیق شاهد بودم.
این پادویش بهترین تولید ایرانی و نشان دهنده این است که ما هم اگر بخواهیم، میتوانیم پیچ پراید که هیچ!!! بلکه آنتی ویروسی پیچیده و مدعی در جهان بسازیم.
استفاده من و شما از پادویش، ضمانتی برای رشد اقتصادی و توسعه ایران زمین است.
همیشه عده ای هستند که تلاش کنند شما تحقیق و توسعه را رها کنید و محصول روسی و آمریکایی و... را بخرید. اما این شما هستید که باید در برابر این جریان ها از محصول بومی تولید جوانانتان حمایت کنید.
هیچ کس در جهان نگران امنیت من و شما نخواهد بود. نه در چین و نه در روسیه و نه در آلمان و رومانی. اگر داستان حمله کرم استاکس نت به مراکز هسته ای ایران را مطالعه کنید، دلیلی بر صحت ادعای من خواهید یافت.
اگر نگران امنیت شغلی خودتان و فرزندانتان هستید ، باید بدانید که راهی جز حمایت از نخبگان و دانشمندان خودمان نداریم.
من چند سالی است از پادویش استفاده میکنم و از اولین نسخه که بدترین نسخه بود تا نسخه جدید 2017 ، پیشرفت حیرت انگیز پادویش را که نتیجه اتصال دانشگاه و صنعت است به شکلی دقیق شاهد بودم.
این پادویش بهترین تولید ایرانی و نشان دهنده این است که ما هم اگر بخواهیم، میتوانیم پیچ پراید که هیچ!!! بلکه آنتی ویروسی پیچیده و مدعی در جهان بسازیم.
استفاده من و شما از پادویش، ضمانتی برای رشد اقتصادی و توسعه ایران زمین است.
همیشه عده ای هستند که تلاش کنند شما تحقیق و توسعه را رها کنید و محصول روسی و آمریکایی و... را بخرید. اما این شما هستید که باید در برابر این جریان ها از محصول بومی تولید جوانانتان حمایت کنید.
- arnikafence