به اطلاع کلیه کاربران ضدویروس پادویش میرساند، در تاریخ دوشنبه ۲۵ آذر ۹۲ تغییراتی در الگوریتمهای بروزرسانی پایگاه امضا در راستای افزایش سرعت بروزرسانی و بارگذاری پایگاه امضای جدید انجام میگیرد.
به واسطه این تغییرات، اولین بروزرسانی کاربران پس از این تاریخ به صورت تفاضلی نبوده و کل پایگاه امضا (با حجم تقریبی ۲۰۰ مگابایت) را دریافت خواهند کرد.
بدیهی است پس از یکبار دریافت پایگاه امضای کامل، بروزرسانیهای بعدی مجددا - مطابق روال قبلی - به صورت تفاضلی و با حجم کمتر از یک مگابایت خواهند بود.
پیشاپیش از همراهی تک تک کاربران گرامی با پادویش کمال تشکر را داریم، و امیدواریم این تغییرات که تاثیر چشمگیر آنها در نسخههای جدید قابل مشاهده خواهد بود، مورد رضایت کاربران قرار گیرد.
با تشکر،
شرکت نرمافزاری امنپرداز
اطلاعیه درباره تغییرات قریبالوقوع الگوریتم بروزرسانی پادویش
سلام
به این نتیجه رسیدیم که همزمان با ارائه نسخه جدید ضدویروس، آپدیت با حجم بالا را ارائه کنیم.
علت هم دو نکته است:
۱- مشکل کاربرانی که اینترنتشون محدوده، یا به هر صورت آپدیت حجیم براشون اذیت کننده هست.
۲- تفاوت سرعت بارگزاری فقط برای دوستانی که نسخه جدید را داشته باشند قابل رویت خواهد بود، و بنابراین ارائه بروزرسانی قبل از نسخه جدید فقط باعث زحمت کاربران است.
به این نتیجه رسیدیم که همزمان با ارائه نسخه جدید ضدویروس، آپدیت با حجم بالا را ارائه کنیم.
علت هم دو نکته است:
۱- مشکل کاربرانی که اینترنتشون محدوده، یا به هر صورت آپدیت حجیم براشون اذیت کننده هست.
۲- تفاوت سرعت بارگزاری فقط برای دوستانی که نسخه جدید را داشته باشند قابل رویت خواهد بود، و بنابراین ارائه بروزرسانی قبل از نسخه جدید فقط باعث زحمت کاربران است.
[quote="Naficy"]سلام
علت هم دو نکته است:
۲- تفاوت سرعت بارگزاری فقط برای دوستانی که نسخه جدید را داشته باشند قابل رویت خواهد بود، و بنابراین ارائه بروزرسانی قبل از نسخه جدید فقط باعث زحمت کاربران است.[/QUOTE]
بخاطر علاقه ای که به پیشرفت پادویش دارم میگویم که لطفا اول فکر کنید بعد اعلام کنید که اگر خواستید تغییر دهید با اعتراض روبرو نشوید. بهتر نبود قبل از قطعی شدن اعلام نمی کردید
علت هم دو نکته است:
۲- تفاوت سرعت بارگزاری فقط برای دوستانی که نسخه جدید را داشته باشند قابل رویت خواهد بود، و بنابراین ارائه بروزرسانی قبل از نسخه جدید فقط باعث زحمت کاربران است.[/QUOTE]
بخاطر علاقه ای که به پیشرفت پادویش دارم میگویم که لطفا اول فکر کنید بعد اعلام کنید که اگر خواستید تغییر دهید با اعتراض روبرو نشوید. بهتر نبود قبل از قطعی شدن اعلام نمی کردید
سلام
بروزرسانی با حجم بالا (حدود ۸۰ مگابایت) از امروز اعمال خواهد شد.
با توجه به بهینهسازیهایی که داشتیم توانستیم حجم بروزرسانی را - نسبت به ۲۰۰ مگابایتی که پیشبینی میشد - کاهش دهیم.
همچنین نسخه جدید خانگی (شامل بهبودهای چشمگیر در سرعت بروزرسانی و بارگزاری امضا) در حال آمادهسازی نهایی است و امشب روی سایت برای دانلود قرار خواهد گرفت.
بروزرسانی: نسخه خانگی روی سایت قرار گرفت و قابل دانلود است.
با توجه به بهینهسازیهایی که داشتیم توانستیم حجم بروزرسانی را - نسبت به ۲۰۰ مگابایتی که پیشبینی میشد - کاهش دهیم.
همچنین نسخه جدید خانگی (شامل بهبودهای چشمگیر در سرعت بروزرسانی و بارگزاری امضا) در حال آمادهسازی نهایی است و امشب روی سایت برای دانلود قرار خواهد گرفت.
بروزرسانی: نسخه خانگی روی سایت قرار گرفت و قابل دانلود است.
[quote="Naficy"]سلام
بروزرسانی: نسخه خانگی روی سایت قرار گرفت و قابل دانلود است.[/QUOTE]
شما یک نسخه رایگان خانگی دارید و یک تجاری خانگی. من نسخه padvish eps دارم که ظاهرش کاملا خانگی است!!! اما نمی دانم چه جایگاهی در دسته بندی شما دارد. الان هم 80 مگ آپدیت شد.
بروزرسانی: نسخه خانگی روی سایت قرار گرفت و قابل دانلود است.[/QUOTE]
شما یک نسخه رایگان خانگی دارید و یک تجاری خانگی. من نسخه padvish eps دارم که ظاهرش کاملا خانگی است!!! اما نمی دانم چه جایگاهی در دسته بندی شما دارد. الان هم 80 مگ آپدیت شد.