یک اتفاق جالب

قفل شده
saman
ناظم انجمن

یک اتفاق جالب

پست توسط saman » یک‌شنبه اکتبر 23, 2016 10:28 am

سلام

نمیدانم دچار توهم شده ام!!!! یا واقعا این داستان وجود دارد

هرگاه در بخش شبکه پادویش مولفه ای به نام padvishUI شروع به تبادل اطلاعات دارد(اگر اشتباه نکنم با پروتکل tcp) در بخش ارتباط ابری، شبکه را قطع نشان میدهد!!!!!! اما تا این padvishUI از لیست مشغول کنندگان شبکه خارج میشود میتوانم اطلاعات شبکه ابری پادویش را ببینم.

شاید تا بحال هم که گاهی قطعی شبکه ابر را از طزیق ایمیل پشتیبانی گزارش میکردم، دقیقا زمانی بوده که padvishUI در حال اتصال بوده

حالا اینکه این دو مولفه چه ارتباطی با هم دارند!!! چیزی است که اصلا ازش سر در نمی آورم.

نمایه کاربر
akbar

پست توسط akbar » یک‌شنبه اکتبر 23, 2016 1:19 pm

من جای مسئولان امن پرداز بودم خداوکیلی تو رو استخدام میکردم آقا سامان،بدون شوخی ارزش کارات اگه حساب بشه تا این لحظه یک ملیارد تومنی برا پادویش باگ و مشکلات درآوردی،من تنها کاری که از دستم میاد زیر پستات تشکر بزنم :( ، دمت گرم عالیه کارت

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » یک‌شنبه اکتبر 23, 2016 2:16 pm

سلام
واقعا نکته بینی خاصی دارید :)

وقتی شما وارد برگه شبکه ابر می‌شوید، اطلاعات شبکه ابری توسط همین پردازه PadvishUI.exe که رابط کاربری پادویش است دریافت و نمایش داده می‌شود.
اگر این ارتباط برقرار شود که بلافاصله پس از دریافت اطلاعات قطع خواهد شد. اما اگر این ارتباط به دلیلی برقرار نشود تا مدتی پادویش منتظر برقراری ارتباط می‌ماند که در این مدت شما نام پردازه را در لیست برنامه‌های متصل می‌بینید.

بنابراین عدم ارتباط با شبکه ابری علت اصلی است و این لیست معلول آن.

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » یک‌شنبه اکتبر 23, 2016 3:34 pm

[quote="akbar"]من جای مسئولان امن پرداز بودم خداوکیلی تو رو استخدام میکردم آقا سامان،بدون شوخی ارزش کارات اگه حساب بشه تا این لحظه یک ملیارد تومنی برا پادویش باگ و مشکلات درآوردی،من تنها کاری که از دستم میاد زیر پستات تشکر بزنم :( ، دمت گرم عالیه کارت[/quote]

دم شما هم گرم

همین که پادویش خریدارانی پیدا کند و امن پرداز بتواند حقوق کارمندانش را پرداخت کند(که قطعا با پیشرفت پادویش که تا بحال هم بسیار سریع بوده به تعداد کاربری که مورد نیاز است تا وضعیت را به سودآوری تغییر دهد خواهد رسید البته به شرط اینکه علاوه بر آنتی ویروس در تمام حوزه های امنیت رایانه ای ورود کرده و درآمدزایی داشته باشد) بسیار باعث خوشحالی است.

البته اگر کشوری آنقدر ثروتمند باشد که بتواند برای راحت قدم برداشتن کارمندانش روی پله ها !!! متخصص نگهداری از پله!!! و برای تنفس بهتر کارمندانش !!! متخصص تصفیه هوا استخدام کند!!! بسیار خوب است!!! اما شما در کشوری زندگی میکنید که به دلیل مشکلات اقتصادی به نفیسی و استادحسن و... نیاز دارید که نه در یک موضوع متخصص ، که در 500 مهارت و تخصص !!! آشنایی داشته باشند وگرنه کارتان پیش نمیرود!!!

هم کلاسی داشتم که در ایران از آب دریا نمک استحصال میکند. تعریف میکرد که روزی تیمی خارجی برای بازدید از پروژه او به ایران آمده بودند!!! (یادم نیست استرالیایی یا آلمانی یا به هر حال....)
هم کلاسی ما میگفت که آنها با خود فردی به همراه داشتند که تخصصش چشیدن مزه نمک بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!! شاید خنده تان بگیرد اما معنایش این است که آن فرد را برای این میخواهند که ذره ای نمک را کف دستش بریزد و مزه کند!!! و خلوص و کیفیت آن را بسنجد!!

اینکه میبینید محصولات غربی با دقت خاصی ساخته شده اند بخاطر ثروت کافی برای استخدام متخصصانی برای هر قدم از کار است که باعث کیفیت بالای آن محصولات میشود.

اما در ایران مجبور هستیم نه تنها با دشمن بیرونی که با دشمن اقتصادی درونی هم مبارزه کنیم(کم پولی و ....)

پس بهتر است شما همان سامان های رایگان را در اختیار داشته باشید تا اینکه مجبور شوید برای استخدام یک مزه مزه کننده ی آنتی ویروس!!! پولی را برای استخدامش هزینه کنید.

چیزی که به من اشتیاق همراهی با پادویش را میدهد ، ایجاد اشتغال برای جوانان سرزمینم است. چون هر چه شغل بیشتر باشد، افراد کمتری هم از دیوار خانه من و شما بالا خواهند رفت و آسایش و آرامش بیشتری خواهید داشت.

--- ویرایش شده ---

[quote="naficy"]سلام
واقعا نکته بینی خاصی دارید :)

وقتی شما وارد برگه شبکه ابر می‌شوید، اطلاعات شبکه ابری توسط همین پردازه padvishui.exe که رابط کاربری پادویش است دریافت و نمایش داده می‌شود.
اگر این ارتباط برقرار شود که بلافاصله پس از دریافت اطلاعات قطع خواهد شد. اما اگر این ارتباط به دلیلی برقرار نشود تا مدتی پادویش منتظر برقراری ارتباط می‌ماند که در این مدت شما نام پردازه را در لیست برنامه‌های متصل می‌بینید.

بنابراین عدم ارتباط با شبکه ابری علت اصلی است و این لیست معلول آن.[/quote]

[quote]واقعا نکته بینی خاصی دارید :) [/quote]

مهندس از اینکه روحیه میدهید متشکرم!

ظاهرا علت و معلول را به جای یکدیگر شناسایی کرده بودم!

مشکلات شبکه ابری ظاهرا در مجموع کمتر شده(نسبت به قبل). قبلا که پنجشنبه و جمعه ها هوای پادویش حتی نیمه ابری هم نمیشد!!! چه رسد به ابری

اما ظاهرا کلک هایی سوار کرده اید!!!! که به میزان زیادی جواب داده. :d

قفل شده

بازگشت به “ضدویروس پادویش”