اشکال نمایشی در بخش پویش روت کیت در نسخه جدید

قفل شده
saman
ناظم انجمن

اشکال نمایشی در بخش پویش روت کیت در نسخه جدید

پست توسط saman » سه‌شنبه اکتبر 18, 2016 3:47 pm

سلام.

ارائه نسخه جدید رو تبریک میگم و واقعا از کارایی که انجام شده لذت بردم.

یکبار با نسخه جدید سیستم رو اسکن کامل کردم و بعد از کمی کار با سیستم ، ری استارت کردم و اینبار تصمیم گرفتم برای اولین بار پویش ضد روت کیت رو در نسخه جدید انجام بدم که به نکته جالبی بر خوردم.

یاد یکی از دوستانم افتادم که میگفت در کودکی علاقمند بود رادیو و تلویزیون و جارو برقی خراب شده منزل رو درست کنه اما بعد از رفع عیب و بستن دستگاه متوجه میشد چند تا پیچ اضافه اومده!!!!!!!! و مادرش معمولا پیچ های اضافه رو که معلوم نبود مال کجای دستگاه بوده و فراموش شده رو روی فرش خونه پیدا میکرده!!!!!!!!

الان هم من (سامان) ظاهرا میتونم برای این اسم ساختگیم(سامان) یه لقب جدید هم بذارم.>>>> مامان پادویش !!!

برگردیم سر اتفاق رخ داده.

پویش ضد روتکیت رو اجرا کردم

این تصویر غم انگیز رو ببینید>>> در یک بعد از ظهر پاییزی!!! آنتی ویروس کامپیوتر خونگیتون بهتون میگه که باید برای 4 سال آینده روشن بمونه!!!!!!!! که اصلا معلوم نیست تا اون زمان کی زنده هست کی مرده؟
rootkit2.jpg
بعد وقتی من میگم سازندگان پادویش باهوش های گیج هستند!!!(شوخی) آقای نفیسی میگه در این مورد نظری ندارم!!!!!!!!!! :)

البته من خودم سلطان گیج ها هستم!!! زیاد نگران نباشید!!! خیلی مونده تا به من برسید!!

تقریبا 2-3 دقیقه ای به مونیتور خیره شده بودم و تقریبا هیچ احساسی نداشتم!!!!( باید 4 سال تا پایان پویش روت کیت منتظر میموندم!!)

حتی 1 درصد هم جلو نرفت!!!!

شروع کردم به بالا و پایین شدن در سربرگ های خانه و محافظت و شبکه و .....

که اتفاقی دیدم یه 98 درصد به چشمم خورد!!!!!!!!!!!!!!!

خوشحال کننده بود!!! حداقل معلوم شد یه جایی داره اسکن انجام میشه!!!!

پویش روت کیت تمام شده بود!!!

اما اشکال کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

یکبار دیگه پویش روت کیت رو اجرا کنیم>>>
rootkit2.jpg
تصویر بالا کاملا عادی بنظر میرسه نه؟

حالا در همین لحظه میخوام روی 1 پویش در حال اجرا روی رایانه شماست کلیک کنم!!!

فکر میکنید با چه صحنه ای روبرو میشید؟؟؟؟؟؟؟؟

>>>>
rootkit2.jpg
--- ویرایش شده ---

تصویر دوم تصحیح شد
پیوست ها
jaleb.jpg
rootkit.jpg

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » چهارشنبه اکتبر 19, 2016 1:36 pm

سلام
این موردی که می‌گید را من روی چند کامپیوتر با ویندوزهای مختلف تست کردم و نتوانستم بازتولید کنم:
هم در صفحه پویش و هم در صفحه محافظت، درصد پیشرفت به درستی نشان داده می‌شد و آیتمی که در حال اسکن شدن بود نیز نشان داده می‌شد.
در تست‌های ما هم که بارها و در شرایط مختلف انجام شده‌اند چنین چیزی گزارش نشده بود.

فکر کنم باید سیستم شما را بررسی کنیم ببینیم چرا چنین اتفاقی افتاده است...
لطفا تصویری از صفحه «درباره‌ی پادویش» (کلیک راست روی آیکون کنار ساعت) برای ما ارسال کنید. تا اگر لازم بود یکبار ریموت بگیریم.

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » چهارشنبه اکتبر 19, 2016 3:15 pm

[quote="Naficy"]سلام
این موردی که می‌گید را من روی چند کامپیوتر با ویندوزهای مختلف تست کردم و نتوانستم بازتولید کنم:
هم در صفحه پویش و هم در صفحه محافظت، درصد پیشرفت به درستی نشان داده می‌شد و آیتمی که در حال اسکن شدن بود نیز نشان داده می‌شد.
در تست‌های ما هم که بارها و در شرایط مختلف انجام شده‌اند چنین چیزی گزارش نشده بود.

فکر کنم باید سیستم شما را بررسی کنیم ببینیم چرا چنین اتفاقی افتاده است...
لطفا تصویری از صفحه «درباره‌ی پادویش» (کلیک راست روی آیکون کنار ساعت) برای ما ارسال کنید. تا اگر لازم بود یکبار ریموت بگیریم.[/QUOTE]

[quote]لطفا تصویری از صفحه «درباره‌ی پادویش» (کلیک راست روی آیکون کنار ساعت) برای ما ارسال کنید. تا اگر لازم بود یکبار ریموت بگیریم.[/QUOTE]

پادویش قبلی را آن اینستال و نسخه جدید را نصب کردم

بفرمایید
فایل ضمیمه darbare.jpg دیگر موجود نیست

اول تصور کردم بخاطر حل آن مشکلی است که در گذشته با خطای پویش ها و لغو آنها روبرو بودیم است که شما در نسخه قبلی ظاهرا حل کردید(بخاطر هم زمانی پویش ها).

اما الان میبینم که این مشکل در نسخه جدید روی سیستم من همیشگی است و درصد پیشرفت روند پویش را فقط در صفحه محافظت دارم و در صفحه ی خود پویش روتکیت، همان 4 ساعت نمایش داده میشود تا اسکن به پایان برسد.
پیوست ها
darbare.jpg

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » چهارشنبه اکتبر 19, 2016 11:19 pm

مسئله دیگری را میخواهم گزارش کنم.

شاید به حل مشکل کمک کند

دقایقی قبل نزدیک بود بیایم و بگویم مشکل حل شده. چون برای اولین بار از زمان نصب نسخه جدید ، درصد و پیشرفت پویش در صفحه پویش روتکیت به نمایش درآمد!!!!

میخواستم بیایم و بگویم چطور خود به خود درست شده اما !!!!!!!!!!!!!

اما دوباره اسکن را انجام دادم و باز هم .......................

اما نکته جدید این است>>>>>>>>

فرض کنید 5 بار در نسخه جدید، پویش روتکیت انجام دادم و از این 5 بار، 4 بار با مشکل فوق الذکر روبرو بود و در 1 مورد بدون اشکال انجام گرفت.

نکته مشترک هر 4 بار عدم نمایش درصد ها در صفحه پویش این بود که برخلاف روال معمولی (از نسخه های پیشین) که شما وقتی روی اسکن روت کیت کلیک میکنید، به صفحه پویش مربوطه هدایت میشوید(مثل همه ی نسخه های قبلی و همه ی اسکن ها) در این 4 مورد خطا، تفاوتی وجود دارد.

تفاوت در این است که وقتی قرار است شما درصد پیشرفت پویش را در صفحه پویش روتکیت نداشته باشید، اتفاق جالبی می افتد و آن اینکه شما با کلیک روی پویش روت کیت اصلا به صفحه بعدی(صفحه پویش روتکیت) منتقل نمی شوید!!!!!!! و در همان صفحه باقی می مانید!!!(صفحه ی محافظت - همان صفحه ای که نوشته شده 1 پویش در حال اجرا روی سیستم است و برای مشاهده کلیک کنید)

در حالی که انتظار همیشگی چیست؟
اینکه به صفحه پویش روتکیت منتقل شوید.
درست است؟

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » پنج‌شنبه اکتبر 20, 2016 12:07 am

فیلم این اتفاق

http://s8.picofile.com/file/8271507318/Rec.zip.html

فقط این را بگویم که داستان پیچیده تر شد.

من چندین بار بدون این اشکال توانستم اسکن روت کیت را انجام دهم. اما با گذشت 15 دقیقه شاید، که تلاش مجدد داشتم توانستم مشکل را بازتولید و برای شما ارسال کنم.

این مسئله نشان میدهد که این مشکل در حالت خاصی رخ میدهد.(در بعضی مواقع. تا بحال که 50 -50 بوده و در نیمی از تلاش ها مشکل خودش را نشان داده)

چه تغییری نسبت به نسخه های قبلی در بخش روتکیت داده اید؟؟؟؟؟؟؟؟

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » جمعه اکتبر 21, 2016 1:39 pm

این ویدیویی که فرستادم حتما ببینید.

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » شنبه اکتبر 22, 2016 10:44 am

این قضیه واقعا برای من عجیب شده!!!!!!!! در 50 درصد موارد این اشکال اتفاق می افته و در 50 درصد دیگه درست انجام میشه و در هر دو صفحه روند اسکن رو داریم

اصلا در نسخه های قبلی همچیین چیزی ندیده بودم. این واقعا جدید و مربوط به نسخه آخر هست.

هر کاری میکنم نمیتونم به دلخواه خودم این اشکال رو تولید کنم. کاملا تصادفی رخ میده

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » شنبه اکتبر 22, 2016 10:58 am

سلام
دست شما درد نکند.
اگر امکان دارد دسترسی ریموت بدهید که سیستم را ببینیم. (مطابق معمول از طریق ایمیل، زمان مناسب را هماهنگ کنید)

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » شنبه اکتبر 22, 2016 11:01 am

[quote="Naficy"]سلام
دست شما درد نکند.
اگر امکان دارد دسترسی ریموت بدهید که سیستم را ببینیم. (مطابق معمول از طریق ایمیل، زمان مناسب را هماهنگ کنید)[/QUOTE]

از طریق ایمیل هماهنگ میکنم.

قفل شده

بازگشت به “ضدویروس پادویش”