تجربه بد از خرید پک پادویش

قفل شده
saman
ناظم انجمن

تجربه بد از خرید پک پادویش

پست توسط saman » دوشنبه اکتبر 03, 2016 9:59 am

سلام

حدود 2 هفته قبل بود اگر اشتباه نکنم که برای نصب پادویش روی سیستم یکی از دوستان ، پک فیزیکی پادویش را از یک فروشگاه در خیابان ولیعصر خریداری کردم.

بعد از نصب نسخه ای قدیمی تر که در پک موجود بود، متاسفانه بعد از آپدیت ، کلا پادویش قاطی کرده بود!!! فارسی و انگلیسی در رابط کاربری درهم بود!! و اصلا شکل عجیب و غریبی پیدا کرده بود.

به ناچار آن را پاک کردم و فایل نصبی را از سایت دانلود و مجددا نصب کردم که همه چیز درست شد(چون آخرین نسخه برای دانلود در سایت موجود است)

با توجه به حجم وسیعی از پک آنتی ویروس که در فروشگاه وجود داشت و احتمال اینکه خریداران نا آشنا تر از من آن را خریداری کرده و بعد از نصب و بروزرسانی حتی متوجه مشکلات پادویش با این شیوه نصب نشوند(به دلیل استفاده بار نخست از این آنتی ویروس) این مشکل اگر مربوط به تمام این نسخه های فیزیکی باشد، واقعا ناراحت کننده است. (فونت ها تا جایی که بیاد دارم شکل دیگری در رابط کاربری داشت)

متاسفانه امکان بررسی و ارسال اشکالات و اطلاعات را در این مورد ندارم.

لطفا یکی از بسته ها را باز کرده و با سی دی موجود در خود بسته، در آزمایشگاه شرکت بروزرسانی بفرمایید و بررسی کنید آیا مشکلی وجود دارد یا بصورت اتفاقی این داستان ها برای من پیش آمده.

چیزی که بوضوح بیاد می آورم رابط کاربری بود که مثلا در نسخه انگلیسی، شماره ورژن نرم افزار در پایین صفحه مثلا فارسی بود!! و مشکلاتی مشابه

در واقع آپدیت آنلاین آن نسخه موجود در جعبه، نتوانسته بود به شکل دقیق ، پادویش را به آخرین پادویش ، بروزرسانی کند.

قفل شده

بازگشت به “ضدویروس پادویش”