مشکل جدید من در زمان بوت

قفل شده
saman
ناظم انجمن

مشکل جدید من در زمان بوت

پست توسط saman » جمعه سپتامبر 23, 2016 10:18 am

سلام

در ادامه تاپیکی که ایجاد کرده بودم

http://forum.amnpardaz.com/showthread.p ... 8%AA%D8%B1

متوجه شدم مشکل احتمالا ربطی به نصب گوگل کروم ندارد اما از آن موقع با دقت روی یک مسئله متوجه مشکلی شدم که قبلا ندیده بودم

در این 2 -3 روز اخیر وقتی سیستم بالا میاد و وارد ویندوز میشم دیسک خیلی بیشتر از قبل درگیر بود. شاید از نظر زمانی 10 برابر قبل

مثلا اگر در گذشته تنها فرض کنید 20 ثانیه تا پایداری سیستم و آمادگی برای شروع ویندوز زمان میگذشت، الان 200 ثانیه طول میکشه تا هارد از حالت درگیری 100 درصد خارج میشه!!!

با مراجعه به task manager کاملا مشخص هست در اتفاقی جدید(تاحالا ندیده بودم) این padvish control center هست که باعث این درگیری هارد در زمان بالا آمدن سیستم میشه

قبلا اینطور نبود

این مسئله جدید هست.

ورژن ویندوز من:

[IMG]http://s8.picofile.com/file/8268351234/2.jpg[/IMG]

آخرین آپدیت های من

[IMG]http://s8.picofile.com/file/8268351218/1.jpg[/IMG]

این رو هم اضافه کنم بعد از حل شدن مشکل تداخل windows defender و پادویش که به خوبی در چندین ماه قبل حل شده بود. در این دو روز اخیر 1 بار دیدم به جای پادویش ، windows defender بدافزاری رو گرفت که البته فقط همون یکبار بود و مشکل دیگه تکرار نشد.

نمایه کاربر
shayanoh
مدیر کل

پست توسط shayanoh » سه‌شنبه سپتامبر 27, 2016 3:44 pm

سلام
ببخشید که خیلی طول کشید تا جواب داده بشه.
من روی سیستم خودم که نصب دارم (به آخرین نسخه‌ی ویندوز هم به روز هستش) مشکل مشابهی ندیدم هر چی تست کردم. هنوز هم مشکل هر دفعه رخ می‌ده؟
اگر بلی، اگرامکانش باشه در زمان مشخصی به ما دسترسی ریموت بدین بررسی کنیم که خیلی عالی می‌شه،
اگر نه، این موارد رو اگر بررسی بکنین یه خبر به ما بدین ممنون می‌شم:
۱- در این زمان آیا پادویش در حال پویش فایلی هستش؟ (در تب گزارشات می‌تونین برنامه‌ای که باعث پویش شده، نام فایل، و تعداد فایل در ثانیه رو ببینین). برنامه ی خاصی باعث این کندی هست؟
۲- در Resource Monitor (که از تب Performance در Task Manager با لینکی در پایین آن باز می‌شود) در تب Disk بروید. چه فایل‌هایی بیشتر از همه در حال دسترسی هستند و توسط چه برنامه‌هایی؟ اگر بتوانید یک عکس از این صفحه در حالتی که تمام ستون‌های ان مشخص هستند بگیرید خیلی کمک می‌کند.

ممنون :)

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » سه‌شنبه سپتامبر 27, 2016 8:58 pm

[quote="shayanoh"]سلام
ببخشید که خیلی طول کشید تا جواب داده بشه.
من روی سیستم خودم که نصب دارم (به آخرین نسخه‌ی ویندوز هم به روز هستش) مشکل مشابهی ندیدم هر چی تست کردم. هنوز هم مشکل هر دفعه رخ می‌ده؟
اگر بلی، اگرامکانش باشه در زمان مشخصی به ما دسترسی ریموت بدین بررسی کنیم که خیلی عالی می‌شه،
اگر نه، این موارد رو اگر بررسی بکنین یه خبر به ما بدین ممنون می‌شم:
۱- در این زمان آیا پادویش در حال پویش فایلی هستش؟ (در تب گزارشات می‌تونین برنامه‌ای که باعث پویش شده، نام فایل، و تعداد فایل در ثانیه رو ببینین). برنامه ی خاصی باعث این کندی هست؟
۲- در Resource Monitor (که از تب Performance در Task Manager با لینکی در پایین آن باز می‌شود) در تب Disk بروید. چه فایل‌هایی بیشتر از همه در حال دسترسی هستند و توسط چه برنامه‌هایی؟ اگر بتوانید یک عکس از این صفحه در حالتی که تمام ستون‌های ان مشخص هستند بگیرید خیلی کمک می‌کند.

ممنون :) [/QUOTE]

سلام

خواهش میکنم

نخیر. مشکل ظاهرا به دلیلی رفع شده. البته من در این مدت برنامه هایی را نصب یا حذف کردم و حتی درایور هایم را هم آپدیت کردم.

خدا روشکر آن درگیر شدن padvish control center دیگر با آن شدت نیست یا میتوان گفت به حالتی مشابه گذشته بازگشته

2 یا 3 بار سیستم به شدت درگیری زیاد دیسک شروع به کار میکرد اما الان هرچند کمی بیشتر طول میکشد تا دیسک به ایستایی برسد اما احتمالا مربوط به برنامه های دیگری بوده

فعلا خبری نیست. اگر تکرار شد حتما اطلاعاتی که خواستید ارسال خواهم کرد.

البته چون در شروع ویندوز(همانطور که گفته بودم) رخ میدهد امکان استفاده از دسترسی ریموت نیست.

در آن 2-3 بار به شکلی دیسک در ابتدای شروع بکار ویندوز درگیر بود که زمان رسیدن سیستم به پایداری و قابل استفاده شدن بسیار زیاد شده بود و task manager ، پادویش کنترل سنتر رو مشغول نشون میداد که ظاهرا حل شده.

نمایه کاربر
shayanoh
مدیر کل

پست توسط shayanoh » چهارشنبه سپتامبر 28, 2016 7:42 pm

سلام
خب خدا رو شکر که فعلا حل شده. حدس من اینه که ویندوز یه به روزرسانی جدیدی داشته که بعد بوت در حال نصب و پیکربندی اون بوده، و طبیعتاً محافظت مستمر پادویش هم باید تغییرات فایلهای ویندوز رو دنبال می‌کرده برای همین در task manager قربانی شده و مشغول نشون داده شده!
اگر دوباره رخ داد اطلاعات رو بفرستین می‌شه این فرضیه رو رد یا تایید کرد.

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » چهارشنبه سپتامبر 28, 2016 8:59 pm

[quote="shayanoh"]سلام
خب خدا رو شکر که فعلا حل شده. حدس من اینه که ویندوز یه به روزرسانی جدیدی داشته که بعد بوت در حال نصب و پیکربندی اون بوده، و طبیعتاً محافظت مستمر پادویش هم باید تغییرات فایلهای ویندوز رو دنبال می‌کرده برای همین در task manager قربانی شده و مشغول نشون داده شده!
اگر دوباره رخ داد اطلاعات رو بفرستین می‌شه این فرضیه رو رد یا تایید کرد.[/QUOTE]

اتفاقا این به ذهنم رسید اما هیچ خبری از دریافت آپدیت ویندوز نبود

جالب هست بدونید services.msc را در run اجرا کردم و windows update اصلا روی disable تنظیم شده بود !!!!!

البته یه نکته رو بگم. اتفاقی که می افته در زمان بالا اومدن ویندوز، اول چیزی مثل padvish control center مشغول میشه(درگیر کردن هارد ) و جالبه همیشه بعدش نیم دیگر کار(درگیر کردن هارد) رو گزینه های مثل service host:local service network و..... مشغول میکنن

یعنی اگر درست یادم باشه اول padvish control center پنجاه درصد زمان مشغولی رو به خودش اختصاص میده و بعد گزینه های مثل service host که گفتم و svchost و غیره....

حالا اجازه بدید دوباره مورد مشکوکی باشد تا ببینم میتوانم اطلاعاتی که خواستید را ارسال کنم یا خیر

قفل شده

بازگشت به “ضدویروس پادویش”