همیشه در حال اسکن میباشد

hamed gol

همیشه در حال اسکن میباشد

پست توسط hamed gol » سه‌شنبه دسامبر 17, 2013 1:36 am

با سلام
در قسمت نگهبان ---->آخرین فایل اسکن شده
همیشه در حال اسکن کردن میباشد و cpu درگیر است
آیا این روند معمول است یا نه و تا کی باید (فقط درایو c ) اسکن کند تا حالا که 2 روز است نسب کردم نزدیک به 10 ملیون فایل را اسکن کرده

iran

پست توسط iran » سه‌شنبه دسامبر 17, 2013 12:36 pm

منم این مشکل رو داشتم و متوجه شدم این برنامه ای که همیشه توی لیست گارد است برنامه است که مرتبا در حال تغییر است.. مثلا یه فایلی که سیستم اونو مرتب چک میکنه یا تغییر میده.
راه حلش اینه که اون فایل رو ببرید جزو استثناء و مشکل حل میشه..

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » سه‌شنبه دسامبر 17, 2013 2:35 pm

[quote="hamed gol"]با سلام
در قسمت نگهبان ---->آخرین فایل اسکن شده
همیشه در حال اسکن کردن میباشد و cpu درگیر است
آیا این روند معمول است یا نه و تا کی باید (فقط درایو c ) اسکن کند تا حالا که 2 روز است نسب کردم نزدیک به 10 ملیون فایل را اسکن کرده[/QUOTE]
سلام به شما دوست گرامی

نگهبان رایانه یا همان گارد سیستم، تنها زمانی فعالیت می‌کند که برنامه‌ای بخواهد فایلی را روی سیستم شما باز کند و این فایل از زمان اسکن قبلی تغییر کرده باشد.
تعداد فایل اسکن شده و تغییر آن در برگه نگهبان نگران کننده نیست، و تاثیری در کارایی سیستم شما ندارد.

اما بالا بودن مصرف cpu مساله قابل توجهی است و نیاز به بررسی بیشتر دارد:

۱- آیا آدرس خاصی در برگه نگهبان مشاهده می‌کنید یا آدرس‌ها با همدیگر متفاوت هستند؟ اگر آدرس‌های خاصی هستند، آنها را لیست کنید.

۲- لطفا مشخصات سیستم خود را برای ما ارسال کنید. (روش ارسال مشخصات سیستم)

۳- همچنین تصویر صفحه اصلی ضدویروس (برگه نیم‌نگاه) را برای ما ارسال کنید. (نحوه ارسال تصویر)

۴- پردازه‌ای که cpu را درگیر کرده است بیابید:
الف) پنجره TaskMgr را باز کنید (کلیدهای Ctrl+Shift+Esc را همزمان فشار دهید)
ب) به برگه Processes مراجعه کنید.
ج) دکمه Show All Processes (در ویندوز ۷) یا تیک Show All Processes (در ویندوز xp) را بزنید.
د) لیست پردازه‌ها را برحسب مصرف cpu مرتب کنید. (با کلیک روی ستون مربوطه)
ه) یک تصویر از این پنجره برای ما ارسال کنید.

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » سه‌شنبه دسامبر 17, 2013 4:59 pm

پست‌های نامرتبط به تاپیک استفاده بی حد و اندازه پادویش از منابع سیستم منتقل شدند.

hamed gol

پست توسط hamed gol » پنج‌شنبه دسامبر 19, 2013 12:06 am

[quote="Naficy"]سلام به شما دوست گرامی

نگهبان رایانه یا همان گارد سیستم، تنها زمانی فعالیت می‌کند که برنامه‌ای بخواهد فایلی را روی سیستم شما باز کند و این فایل از زمان اسکن قبلی تغییر کرده باشد.
تعداد فایل اسکن شده و تغییر آن در برگه نگهبان نگران کننده نیست، و تاثیری در کارایی سیستم شما ندارد.

اما بالا بودن مصرف cpu مساله قابل توجهی است و نیاز به بررسی بیشتر دارد:

۱- آیا آدرس خاصی در برگه نگهبان مشاهده می‌کنید یا آدرس‌ها با همدیگر متفاوت هستند؟ اگر آدرس‌های خاصی هستند، آنها را لیست کنید.

۲- لطفا مشخصات سیستم خود را برای ما ارسال کنید. (روش ارسال مشخصات سیستم)

۳- همچنین تصویر صفحه اصلی ضدویروس (برگه نیم‌نگاه) را برای ما ارسال کنید. (نحوه ارسال تصویر)

۴- پردازه‌ای که cpu را درگیر کرده است بیابید:
الف) پنجره TaskMgr را باز کنید (کلیدهای Ctrl+Shift+Esc را همزمان فشار دهید)
ب) به برگه Processes مراجعه کنید.
ج) دکمه Show All Processes (در ویندوز ۷) یا تیک Show All Processes (در ویندوز xp) را بزنید.
د) لیست پردازه‌ها را برحسب مصرف cpu مرتب کنید. (با کلیک روی ستون مربوطه)
ه) یک تصویر از این پنجره برای ما ارسال کنید.[/QUOTE]

با سلام
متاسفانه پاد ویش را آنیستال کردم . برای اینکه دائما cpu درگیر بود
ولی وقتی تاسک مننجر را رسد میکردم بیشترین درگیری cpu مربوط به خود پادویش بود و بیشترین شاخه ای را که اسکن میکرد سیستم 32 بود و بعد شاخه ویندوز
مشخصات کلی : ایمیل شد

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » پنج‌شنبه دسامبر 19, 2013 8:38 pm

سلام
متاسفم که مجبور به حذف پادویش شدید.
اسکن شدن مداوم شاخه system32 و ویندوز غیرطبیعی است و ای کاش فرصت بررسی آن را پیدا می‌کردیم.
می‌توانم بپرسم مشخصات سیستم را به چه ایمیلی فرستادید؟ (من در ایمیل support مطلبی پیدا نکردم)

hamed gol

پست توسط hamed gol » پنج‌شنبه دسامبر 19, 2013 11:14 pm

سلام
به support@amnpardaz.com ارسال کردم
سیستم من 64 بیتی و ویندوز 8 هست ولی پادویش 32 بیتی بود . امکان داره اشکال برای این باشد

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » جمعه دسامبر 20, 2013 10:20 am

سلام
من مجددا هم چک کردم و بازهم ایمیلتان را پیدا نکردم. اگر ممکن است یکبار دیگر هم ارسال کنید متشکر می‌شوم.
۶۴ بیتی یا ۳۲ بیتی بودن نباید مشکلی در این زمینه ایجاد کند.
استفاده بالا از cpu فقط زمانی منطقی است که برنامه‌ای روی کامپیوتر شما مرتبا در حال تغییر یک یا چند فایل باشد و ضدویروس را مجبور به اسکن مکرر آن کند. که اگر چنین اتفاقی در شاخه system32 بیفتد بسیار مشکوک خواهد بود.

hamed gol

پست توسط hamed gol » شنبه دسامبر 21, 2013 12:25 am

سلام
cpu در حد 10 الی 20 درصد مصرف دارد
مجددا نصب میکنم و دقیقتر به عرضتون میرسونم
ایمیلم از هات میل هست
بازم ری سند میکنم

از کارکرد قسمت نگهبان و تاسک مننجر فیلم تهیه کردم برایتان ارسال میکنم

--- ویرایش شده ---

سلامی مجدد
جناب مدیر پادویش آپدیت اولیه 50 مگابایتی را با موفقیت انجام داد. ولی در آپدیت دوم با شکست مواجه میشود
لازم به ذکر است که من از spyhunter 4 استفاده میکنم که احتمالا کار خود همین برنامه باشد . اگر میتوانید نحوه تنظیم spyhunter را برای اجازه دادن پورتهای برنامه ها به اینترنت را بگویید. با تشکر

--- ویرایش شده ---

در ضمن ظاهراً در نصب مجدد کارکرد بهتری دارد

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » شنبه دسامبر 21, 2013 7:53 pm

سلام
از پیگیری خوبتان بسیار متشکرم.

من این نرم‌افزار SpyHunter رو نصب کردم و فکر می‌کنم علت مشکل شما را پیدا کردم؛ چرا که مشابه مشکلاتی که گفتید قابل مشاهده است: اسکن مرتب فایل‌هایی از قبیل c:\autorun.bat و win.ini و system.ini در شاخه ویندوز و ...
ظاهرا این نرم‌افزار به جای اینکه مترصد تغییر این فایل‌ها باشه، به عنوان گارد مرتب فایل‌ها رو باز و بسته و چک می‌کنه و همین کار باعث مشغول شدن گارد پادویش شده است.
کلا توصیه نمی‌شه دو نرم‌افزار ضدویروس روی کامپیوتر نصب کنید، چرا که احتمال تداخل کار آنها با یکدیگر و بروز مشکلاتی از این دست یا حتی بدتر از آن (مثلا قفل شدن سیستم) وجود دارد.

موفق باشید

قفل شده

بازگشت به “گزارش اشکالات”