یک اشکال عجیب

قفل شده
saman
ناظم انجمن

یک اشکال عجیب

پست توسط saman » جمعه آگوست 12, 2016 2:00 pm

سلام

من دو ویندوز روی 2 درایو سیستمم دارم که امروز وقتی با یک درجه بالاتر از حالت پیش فرض موتور هوشمند پویش کردم در نهایت به تصویر زیر رسیدم
فایل ضمیمه tedad.jpg دیگر موجود نیست
تابحال تصور میکردم 53=1-54

اما از نظر امن پرداز ظاهرا

52=54-1

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

این الان یعنی چی؟؟؟

1 فایل مربوط به نوعی کرک ویندوز از نوع kms توسط پادویش شناسایی و به عنوان بدافزار قطعی رفع شده است. حالا چرا به جای 53 تهدید نیازمند نظر کاربر، 52 مورد لیست شده است؟!!

دوم اینکه اصلا از بخش گزارش ها راضی نیستم.

با مراجعه به بخش گزارش ها و سربرگ پویش ها، با دیدن قابلیت ذخیره در پایین صفحه خوشحال شدم و تصور کردم میتوانم اتفاقات مربوط به این پویش را بررسی کنم. اما برخلاف تصوری که از آنتی ویروس های خارجی با من بود و آن اینکه الان فایلی متنی درست میشود که در آن تمام اطلاعات یک پویش از تعداد بدافزار های شناسایی شده تا ساعت شروع و پایان و آدرس موارد پیدا شده وجود دارد اما برخلاف انتظار با فایل اکسلی مواجه شدم که همان بیست و چند خط اطلاعات مربوط به تمام پویش ها را در خود داشت و اصلا کمکی برای خواسته ی من نبود!

ممکن است بگویید با مراجعه به سابقه پویش ها میتوان اطلاعات را در آنجا دید اما آنجا هم شروع و پایان اسکن را باید از صفحه اصلی سوابق ببینید و باقی فایل های پیدا شده را در صفحه قرمز -سیاه !!! که اگر تعداد موارد زیاد باشد، با مشکل چشمی هم روبرو خواهید بود !!!

ای کاش مثل دیگر آنتی ویروس ها ، فایلی متنی از خلاصه و جزئیات هر پویش قابل ساختن بود.
پیوست ها
tedad.jpg

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » یک‌شنبه آگوست 14, 2016 9:28 am

سلام
من یک ایده در مورد علت عدم همخوانی اعداد دارم که اگر تصویر لاگ اسکن (صفحه قرمز سیاه) را ارسال کنید می‌توانیم از روی آن متوجه شویم.
حق با شماست و امکان ذخیره فایل متنی گزارش پویش وجود ندارد و این کار را مشکل می‌کند. علاوه براین، در انتهای پویش خوب است اطلاعات آماری تعداد فایل و بدافزار و ... درج شود.
این مساله را به تیم توسعه ارجاع می‌دهم.

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » یک‌شنبه آگوست 14, 2016 11:23 am

[quote="Naficy"]سلام
من یک ایده در مورد علت عدم همخوانی اعداد دارم که اگر تصویر لاگ اسکن (صفحه قرمز سیاه) را ارسال کنید می‌توانیم از روی آن متوجه شویم.
حق با شماست و امکان ذخیره فایل متنی گزارش پویش وجود ندارد و این کار را مشکل می‌کند. علاوه براین، در انتهای پویش خوب است اطلاعات آماری تعداد فایل و بدافزار و ... درج شود.
این مساله را به تیم توسعه ارجاع می‌دهم.[/QUOTE]

سلام

ببخشید اما نمیدونم راه ساده ای برای تصویر گرفتن از چندین و چند صفحه لاگ مربوط به اسکن وجود دارد؟ یا باید تکه تکه تصویر را با پرینت اسکرین استخراج کنم؟

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » یک‌شنبه آگوست 14, 2016 5:11 pm

سلام
فکر می‌کردم در یک یا دو صفحه جا شود!
اگر اینقدر لاگ طولانی است، به دنبال فایل zip یا فشرده بگردید و ببینید ویروسی داخل فایل فشرده شناسایی شده است یا خیر؟

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » یک‌شنبه آگوست 14, 2016 7:16 pm

[quote="Naficy"]سلام
فکر می‌کردم در یک یا دو صفحه جا شود!
اگر اینقدر لاگ طولانی است، به دنبال فایل zip یا فشرده بگردید و ببینید ویروسی داخل فایل فشرده شناسایی شده است یا خیر؟[/QUOTE]

سلام
نه جا نمیشد . شاید 10 صفحه هست میشد!!! چون فکر کنید 54 مورد سیاه و قرمز!! و البته بعد از عکس العمل کاربر چندین صفحه ای هم گزارش اتفاقاتی که برای فایل ها افتاده!!! البته گزارش های سیاه و قرمز شاید 6-7 صفحه ای میشد. نمیدونم. به هر حال فعلا که
چه بدشانسی! چند پویش پس از آن پویش صورت گرفته و ظاهرا آن مورد خاص از صفحه اصلی سابقه ی پویش ها خارج شده!

هیچ راهی برای دیدن دوباره آن هست یا به تاریخ پیوست؟!!!

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » دوشنبه آگوست 15, 2016 10:18 am

سلام
خیر، در رابط کاربری فقط ده مورد نمایش داده می‌شود.
این مورد را هم ارجاع دادم. :/

قفل شده

بازگشت به “ضدویروس پادویش”