سلام
1- web guard (فکر میکنم کاملا گویا هست و قطعا خودتان هم از مدت ها پیش در فکرش بوده اید) برای پادویش
2- طراحی سیستمی که فایل های تشخیص داده شده با یک درجه بالاتر حساسیت هوشمند را دریافت و در سریع ترین زمان ممکن به لیست سفید اضافه کند( چون ظاهرا کار روی موتور تشخیص هوشمند و طراحی ورژن های بی نقص تر آن هم زمان بر و هم هزینه بر است و احتمالا نیاز به ابتکارات جدید و حل موانع فنی مربوطه دارد)
3- اگر به فکر فروش خارج از کشور هستید، دقت بفرمایید که نمی توانید هیچ آنتی ویروس کلاس جهانی پیدا کنید که مولفه های antispam و محافظت ایمیل (احتمالا بدون استفاده کننده در ایران) را نداشته باشد. پس باید در این مورد هم در صورت تلاش برای فروش خارج کشور، فکری شود.
چند درخواست من از امن پرداز
سلام
من با مورد اول که کاملا موافقم.
مورد دوم جای بحث دارد و به نظر من لیست سفید حتی به صورت موقت در این زمینه موثر نیست. بخصوص با توجه به میزان آپدیتهای مکرر؛ تنها راه بهبودهای الگوریتمی و بهتر از آن تکیه به روشهای محافظت رفتاری است. در واقع جایگاه و میزان حساسیت موتور هوشمند الآن خوب است. (پیشفرض برای کاربری عادی، حساسیت بالا برای یافتن متهم از میان صدها فایل)
مورد سوم هم تقریبا موافقم. البته فکر نمیکنم antispam فاکتور فنی مهمی باشد ولی وجودش در جدول مقایسه احتمالا لازم باشد. محافظت ایمیل اما در هر صورت مهم است.
در کنار این موضوعات سیاست اصلی ما توجه به موضوعاتی است که رقبا کمتر توجه کردهاند و ایدهپردازی برای دادن امکانات خاص و ویژه در پادویش که انشالله در آینده نمونههای آنها را (علاوه بر ضدرمز و مشابهش) خواهید دید.
من با مورد اول که کاملا موافقم.
مورد دوم جای بحث دارد و به نظر من لیست سفید حتی به صورت موقت در این زمینه موثر نیست. بخصوص با توجه به میزان آپدیتهای مکرر؛ تنها راه بهبودهای الگوریتمی و بهتر از آن تکیه به روشهای محافظت رفتاری است. در واقع جایگاه و میزان حساسیت موتور هوشمند الآن خوب است. (پیشفرض برای کاربری عادی، حساسیت بالا برای یافتن متهم از میان صدها فایل)
مورد سوم هم تقریبا موافقم. البته فکر نمیکنم antispam فاکتور فنی مهمی باشد ولی وجودش در جدول مقایسه احتمالا لازم باشد. محافظت ایمیل اما در هر صورت مهم است.
در کنار این موضوعات سیاست اصلی ما توجه به موضوعاتی است که رقبا کمتر توجه کردهاند و ایدهپردازی برای دادن امکانات خاص و ویژه در پادویش که انشالله در آینده نمونههای آنها را (علاوه بر ضدرمز و مشابهش) خواهید دید.