بروزرسانی
سلام
لطفا تصویری از پیام خطا ارسال کنید:
۱- اگر از نسخه رایگان استفاده میکنید، در پنجره بروزرسانی گزینه Details یا جزییات را انتخاب کنید و تصویر بگیرید.
۲- اگر از نسخه امنیت پیشرفته استفاده میکنید در بخش ابزارها، گزینه «گزارش آخرین بروزرسانی» را انتخاب کنید و تصویری از آن ارسال کنید.
(نحوه ارسال تصویر)
لطفا تصویری از پیام خطا ارسال کنید:
۱- اگر از نسخه رایگان استفاده میکنید، در پنجره بروزرسانی گزینه Details یا جزییات را انتخاب کنید و تصویر بگیرید.
۲- اگر از نسخه امنیت پیشرفته استفاده میکنید در بخش ابزارها، گزینه «گزارش آخرین بروزرسانی» را انتخاب کنید و تصویری از آن ارسال کنید.
(نحوه ارسال تصویر)
سلام
از ارسال تصویر و اطلاعات متشکرم.
احتمال میدهم مشکلی در ارتباط سرویسدهنده اینترنت شما با سرورهای پادویش وجود داشته باشد.
لطفا یکبار مراحل زیر را انجام دهید تا ببینیم مشکل شما برطرف میشود یا خیر.
۱- به صفحه بروزرسانی غیربرخط (آفلاین) مراجعه کنید و آخرین پایگاه امضا را دانلود کنید.
۲- از امکان بروزرسانی غیربرخط در ضدویروس دوم برای بروزرسانی استفاده کنید:
الف) به پنجره تنظیمات، برگه بهروزرسانی بروید.
ب) گزینه بروزرسانی غیربرخط را انتخاب کنید.
ج) مسیر فایل signature.apbundle که در مرحله دو درست کردید در باکس مربوطه وارد کنید.
د) ضدویروس را بروزرسانی کنید.
۳- مجددا تنظیمات را به بروزرسانی آنلاین تغییر دهید:
ب) گزینه بروزرسانی برخط را انتخاب کنید.
گاهی اگر یکبار بروزرسانی به این شیوه انجام شود مشکل برطرف شده و از آن به بعد دریافت بروزرسانیهای بعدی به راحتی انجام میگیرد.
از ارسال تصویر و اطلاعات متشکرم.
احتمال میدهم مشکلی در ارتباط سرویسدهنده اینترنت شما با سرورهای پادویش وجود داشته باشد.
لطفا یکبار مراحل زیر را انجام دهید تا ببینیم مشکل شما برطرف میشود یا خیر.
۱- به صفحه بروزرسانی غیربرخط (آفلاین) مراجعه کنید و آخرین پایگاه امضا را دانلود کنید.
۲- از امکان بروزرسانی غیربرخط در ضدویروس دوم برای بروزرسانی استفاده کنید:
ب) گزینه بروزرسانی غیربرخط را انتخاب کنید.
ج) مسیر فایل signature.apbundle که در مرحله دو درست کردید در باکس مربوطه وارد کنید.
د) ضدویروس را بروزرسانی کنید.
۳- مجددا تنظیمات را به بروزرسانی آنلاین تغییر دهید:
ب) گزینه بروزرسانی برخط را انتخاب کنید.
گاهی اگر یکبار بروزرسانی به این شیوه انجام شود مشکل برطرف شده و از آن به بعد دریافت بروزرسانیهای بعدی به راحتی انجام میگیرد.
[quote="saeed753"]سلام ایا طبیعیه که بعد 23 روز از اخرین بروز رسانی نسخه رایگان برای اپدیتش 103 مگابایت دانلود کنه ؟؟؟
قبلا که اینطوری نبود و حجم دانلود خیلی کم بود حتی بعد گذشت روزهای زیاد
[ATTACH=CONFIG]477[/ATTACH][/QUOTE]
حقیقتش در مورد سوالت اطلاعاتی ندارم اما پیشنهاد دارم این نسخه آخر امنیت پیشرفته رو تست کنی. سرعتش در برابر اون نسخه رایگان قدیمی مثل فرق بنز میمونه با چهارپا !!!!
این نسخه رو میگم
http://padvish.com/contents.php/fa/65/% ... 8%AA%D9%87
قبلا که اینطوری نبود و حجم دانلود خیلی کم بود حتی بعد گذشت روزهای زیاد
[ATTACH=CONFIG]477[/ATTACH][/QUOTE]
حقیقتش در مورد سوالت اطلاعاتی ندارم اما پیشنهاد دارم این نسخه آخر امنیت پیشرفته رو تست کنی. سرعتش در برابر اون نسخه رایگان قدیمی مثل فرق بنز میمونه با چهارپا !!!!
این نسخه رو میگم
http://padvish.com/contents.php/fa/65/% ... 8%AA%D9%87
[quote="saman"]حقیقتش در مورد سوالت اطلاعاتی ندارم اما پیشنهاد دارم این نسخه آخر امنیت پیشرفته رو تست کنی. سرعتش در برابر اون نسخه رایگان قدیمی مثل فرق بنز میمونه با چهارپا !!!!
این نسخه رو میگم
http://padvish.com/contents.php/fa/65/% ... 8%AA%D9%87[/QUOTE]
من از هر دو نسخه استفاده می کنم و می دونم چه پیشرفتی کرده (روی دو سیستم) ولی وقتی این حجم از دانلود رو دیدم خوشحال شدم که نکنه نسخه رایگان رو هم مثل نسخه پیشرفته بروز کردن ولی توی سایت که نگاه کردم دیدم نه همون نسخه ای که دارم روی سایته
ولی تعجبم از اینه که پادویش حجم اپدیتش خیلی پایین بود قبلا حتی بیشتر از اینا قبلا از اخرین بروز رسانی گذشته بود
مثلا در نسخه امنیت پیشرفته هم بعد 5 روز حدود 20 مگابایت داره دانلود میکنه که خیلی زیلده نسبت به قبلا
قبلا بعد 5 روز نهایت 1 یا 2 مگابایت اپدیت می گرفت
این نسخه رو میگم
http://padvish.com/contents.php/fa/65/% ... 8%AA%D9%87[/QUOTE]
من از هر دو نسخه استفاده می کنم و می دونم چه پیشرفتی کرده (روی دو سیستم) ولی وقتی این حجم از دانلود رو دیدم خوشحال شدم که نکنه نسخه رایگان رو هم مثل نسخه پیشرفته بروز کردن ولی توی سایت که نگاه کردم دیدم نه همون نسخه ای که دارم روی سایته
ولی تعجبم از اینه که پادویش حجم اپدیتش خیلی پایین بود قبلا حتی بیشتر از اینا قبلا از اخرین بروز رسانی گذشته بود
مثلا در نسخه امنیت پیشرفته هم بعد 5 روز حدود 20 مگابایت داره دانلود میکنه که خیلی زیلده نسبت به قبلا
قبلا بعد 5 روز نهایت 1 یا 2 مگابایت اپدیت می گرفت