سلام
خته نباشید من بازم ازسایت خودتون انتی ویروس خانگی رو دانلود کردم وسیستم رو اسکن کردم جالبه بیش از 90درصد فایل سیستمو تروجان گرفته چکارکنم که متوجه بشید چکارکنم که بتونید ببینید؟؟؟؟؟؟
162 تا گرفته
فایل های اشتباهی
[quote="bahman211"]سلام
خته نباشید من بازم ازسایت خودتون انتی ویروس خانگی رو دانلود کردم وسیستم رو اسکن کردم جالبه بیش از 90درصد فایل سیستمو تروجان گرفته چکارکنم که متوجه بشید چکارکنم که بتونید ببینید؟؟؟؟؟؟
162 تا گرفته[/QUOTE]
شما به تنظیمات آنتی ویروس دست نزدید؟ مثلا حساسیت موتور هوشمند رو بالا نبردید؟ اسم تروجانی که شناخته چیه؟ (همون 90 درصدی که میگین)
162 تا گرفته[/QUOTE]
شما به تنظیمات آنتی ویروس دست نزدید؟ مثلا حساسیت موتور هوشمند رو بالا نبردید؟ اسم تروجانی که شناخته چیه؟ (همون 90 درصدی که میگین)
سلام
خسته نباشی یعنی خداییش دست شما درد نکنه جدی میگم به خدا ، که پشتیبانی تون فعال همیشه خداروشکر
1 - اصلا به تنظیماتش دست نزدم
2 - حساسیتش همونی که هست رو تنظیمات اولیه هستش
3 - من چطوری 120 تا تروجان بگم اخه راهی نیست براتون بفرستم
4- میخوام عکس بفرستم نمیشه میگه باید اول وارد سایت بشید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
--- ویرایش شده ---
راستی اگه میشه پشتیبانیتون به صورت انلاین باشه خیلی بهتره بازم از تمام زحماتتتون تشکر میکنم
ببخشید 162 تا تروجان اشتباه تایپی بود معذرت
خسته نباشی یعنی خداییش دست شما درد نکنه جدی میگم به خدا ، که پشتیبانی تون فعال همیشه خداروشکر
--- ویرایش شده ---
راستی اگه میشه پشتیبانیتون به صورت انلاین باشه خیلی بهتره بازم از تمام زحماتتتون تشکر میکنم
ببخشید 162 تا تروجان اشتباه تایپی بود معذرت
[quote="bahman211"]سلام
--- ویرایش شده ---
ببخشید 162 تا تروجان اشتباه تایپی بود معذرت[/QUOTE]
من پشتیبانی پادویش نیستم اما دیدم پشتیبانی به شما پاسخ داده و جوابی دریافت نکرده. پشتیبانی گفته>.
[quote]اما برای پیگیری:
۱- لطفا نام چندتا از بدافزارهای شناخته شده را برای ما ارسال کنید. (نام بدافزار، چیزی مثل Trojan.Win32.Gamarue.A یا virus.gen یا مانند آن میباشد)
برای این کار در پنجره اصلی پادویش، به برگه گزارش مراجعه کنید. سپس برگه «تهدید» را انتخاب کنید. با استفاده از Ctrl+C میتوانید نام بدافزار را کپی کنید.
۲- همچنین نرمافزارهایی که پادویش ویروس میگیرد و به آنها شک دارید را در تالار یا از طریق ایمیل virus@amnpardaz.com ارسال کنید. (هنگام ارسال حتما ذکر کنید که به نظر شما برنامه ویروس نیست یا اینکه میخواهید از ویروس بودن آن مطمئن شوید)
از همراهی شما متشکرم.[/QUOTE]
آدرس این مطلب>>
http://forum.amnpardaz.com/showthread.p ... 6#post3776
باز هم اگر مشکلی باشه تا جایی که من میدونم حدود ساعت 11-12 ظهر با پشتیبانی تماس بگیرید معمولا تو جلسه نیستن>>
شماره تلفن پشتیبانی>>
۴۳۹۱۲۰۰۰
--- ویرایش شده ---
ببخشید 162 تا تروجان اشتباه تایپی بود معذرت[/QUOTE]
من پشتیبانی پادویش نیستم اما دیدم پشتیبانی به شما پاسخ داده و جوابی دریافت نکرده. پشتیبانی گفته>.
[quote]اما برای پیگیری:
۱- لطفا نام چندتا از بدافزارهای شناخته شده را برای ما ارسال کنید. (نام بدافزار، چیزی مثل Trojan.Win32.Gamarue.A یا virus.gen یا مانند آن میباشد)
برای این کار در پنجره اصلی پادویش، به برگه گزارش مراجعه کنید. سپس برگه «تهدید» را انتخاب کنید. با استفاده از Ctrl+C میتوانید نام بدافزار را کپی کنید.
۲- همچنین نرمافزارهایی که پادویش ویروس میگیرد و به آنها شک دارید را در تالار یا از طریق ایمیل virus@amnpardaz.com ارسال کنید. (هنگام ارسال حتما ذکر کنید که به نظر شما برنامه ویروس نیست یا اینکه میخواهید از ویروس بودن آن مطمئن شوید)
از همراهی شما متشکرم.[/QUOTE]
آدرس این مطلب>>
http://forum.amnpardaz.com/showthread.p ... 6#post3776
باز هم اگر مشکلی باشه تا جایی که من میدونم حدود ساعت 11-12 ظهر با پشتیبانی تماس بگیرید معمولا تو جلسه نیستن>>
شماره تلفن پشتیبانی>>
۴۳۹۱۲۰۰۰
سلام
الان دیدم پاسخ را در همان تاپیک ارسال کردید.
جواب را در همان تاپیک پیگیری کنید: http://forum.amnpardaz.com/showthread.p ... 9#post4769
الان دیدم پاسخ را در همان تاپیک ارسال کردید.
جواب را در همان تاپیک پیگیری کنید: http://forum.amnpardaz.com/showthread.p ... 9#post4769
[quote="skot"]سلام به همگی بنده از نرم افزار مترجمه پارس استفاده می کنم ولی از زمانی کهآنتی ویروس پادویش رو نصب کردم برنامه مترجمه پارس را به عنوان ویروس شناسایی می کند این درحالیست که آنتی ویروس کاسپرسکی و نود32 با اسکن آنلاین و مایغی آنتی ویروس های به عنوان ویروس شناسایی نمی کردند لطفا پیگری نماید نام ویروس به شرح زیر می باشد. با تشکر
malware.subid.21969453 در ضمن فایل مورد نظر را هم چند بار برای شما ارسال نموده ام لطفا بررسی نماید.[/QUOTE]
سلام
از اینکه به جمع ما پیوستید خوشحالیم.
لطفا هنگام ارسال موضوعات جدید تاپیک جدید بزنید و از تاپیکهای دیگر استفاده نکنید.
موضوع شما به تاپیک جدید منتقل شد (اینجا) و در حال پیگیری است.
malware.subid.21969453 در ضمن فایل مورد نظر را هم چند بار برای شما ارسال نموده ام لطفا بررسی نماید.[/QUOTE]
سلام
از اینکه به جمع ما پیوستید خوشحالیم.
لطفا هنگام ارسال موضوعات جدید تاپیک جدید بزنید و از تاپیکهای دیگر استفاده نکنید.
موضوع شما به تاپیک جدید منتقل شد (اینجا) و در حال پیگیری است.