شما را به سر جدتان قسم

قفل شده
saman
ناظم انجمن

شما را به سر جدتان قسم

پست توسط saman » چهارشنبه می 25, 2016 3:24 pm

!!!!

سلام

وقتی از این تاپیک ها استفاده میکنم یعنی خیلی شاکی هستم!!!!!(شوخی)

شما را به سر جدتان قسم میدهم این مشکلات ظاهری را برطرف کنید

اینجا را ببینید
فایل ضمیمه quarantine.jpg دیگر موجود نیست
الان در تصویر بالا که از قرنطینه گرفته شده این کاربر بدبخت بینوا!!! که به تشخیص اشتباه پادویش در موارد بالا مشکوک شده چطور باید متوجه شود که این بدافزار ها کجای سیستم بوده اند؟
چرا صفحه قرنطینه شما همیشه (این همیشه الکی بود!!! برای بیان شدت عصبانیت!!!) باید مثل پروژه های نیمه کاره رها شده باشد؟!!!

الان سربرگی برای مشخص شدن آدرس گیر افتادن این تهدید، کو؟؟؟؟؟؟؟؟

حالا فرض کنید کاربر بیکاری مثل من ( واقعا دروغ بزرگی گفتم چون بخاطر کم آوردن زمان در شبانه روز دیگر خواب شبانه ام دارد به 4 ساعت میرسد!!) میداند که این تهدیدات که احتمالا false alaram پادویش هستند در پوشه آنتی ویروس چینی tencent و در ابزاری با نام pc manager از این شرکت چینی که یک ابزار امنیتی است و البته جدیدا رایگان، پیدا شده.

2 اشکال وجود دارد که یکی اشکالی قدیمی در پادویش است.

1- آدرس این بدفزارها مشخص نیست(در کجای هارد پنهان شده اند)

2- کاربر بدبخت بینوا!!!(من و امثال من) که میخواهد این فایل ها را برای شما ارسال کند، نباید حداقل یک گزینه بازیابی به (restore to) داشته باشد؟؟؟؟؟؟؟
اگر بود همچین گزینه ای، من به راحتی اینها را درون پوشه ای میفرستادم و آن پوشه را برای شما ارسال میکردم. اما الان باید یک به یک اینها را به پوشه اصلی ببرم(همه اینها با فرض این است که انسان بیکاری مثل من که با پادویش، پوشه مربوط به یک آنتی ویروس خارجی را اسکن کرده بداند که فایل ها کجا هستند) و سپس با کپی در جای دیگر برای شما ارسال کنم.

البته من در 20 ساعتی که از شبانه روز بیدار و در حال فعالت هستم، این زمان را برای امن پرداز می گذارم و به زودی این فایل ها را برای بررسی تشخیص اشتباه بودن یا واقعا بدافزار بودن، برایتان ارسال خواهم کرد اما واقعا وجود گزینه restore to لازم و بسیار مهم است(برای کاربری که میخواهد با شما همکاری کند و باعث پیشرفت پادویش شود و چنین کاربرانی نباید برای کمک رسانی به پیشرفت پادویش اذیت شوند)

البته ممکن است اینها تاثیرات بدافزار هایی باشد که در آن ویندوز(حاوی آنتی ویروس چینی) تست کرده بودم(در گذشته) و مربوط به پوشه قرنطینه آن باشد(ظاهرا اینگونه نیست!) اما به هر حال آنقدر آمریکایی ها با چینی ها درگیری سایبری دارند!!! این تصور بوجود می آید که شاید آمریکایی ها با بدافزارهایی خاص به این آنتی ویروس نفوذ و قصد خرابکاری و یا دستکاری آن را داشته باشند.

شاید هم همین چینی های پدرسوخته( از همه چینی ها بخاطر استفاده از این واژه ها عذرخواهی میکنم!!) واقعا با آنتی ویروس های رایگانشان جاسوسی میکنند!!(کسی چه میداند؟)

به زودی در بخش ارسال فایل های مشکوک، این 8 مورد را ارسال خواهم کرد

quarantine.jpg

نمایه کاربر
shayanoh
مدیر کل

پست توسط shayanoh » چهارشنبه می 25, 2016 9:24 pm

سلام،

حق کاملاً با شماس و راستش کوتاهی از سمت ما بوده تو طراحی این صفحه! حتما من شخصا تو نسخه‌ی بعدی این صفحه رو یه دستی به سر و روش می‌کشم و قول می‌دم خیلی نزدیک باشه این نسخه‌ی بعدی. واقعا این کار ارسال نمونه و گرفتن اطلاعات باید خیلی راحت تر باشه.

ممنون

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » چهارشنبه می 25, 2016 11:51 pm

تشکر فراوان

[quote]قول می‌دم خیلی نزدیک باشه این نسخه‌ی بعدی[/QUOTE]

آقا شایان من این واژگان تسخه بعدی رو که دیدم!!! یاد بال بال زدن!!! و explorer افتادم!!! اصلا شب ها خواب بال بال زدن ساعت شنی(نمیدانم در ویندوز های جدید نامش را چه بگذارم، مثلا حلقه ی نورانی!!) و مشغولی explorer.exe رو میبینم!!!

امیدوارم این مشکل هم حل بشه بزودی

نمایه کاربر
shayanoh
مدیر کل

پست توسط shayanoh » پنج‌شنبه می 26, 2016 8:32 am

اتفاقا اون هم حل می‌شه فکر کنم، الان مشغول کار روی همین مسئله هستم و به جاهای خوبی رسیدیم ظاهراً.

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » پنج‌شنبه می 26, 2016 9:01 am

سلام. ممنون.

آرزوی موفقیت دارم برای شما

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » یک‌شنبه می 29, 2016 11:09 am

عنوان رو فکر کنم اشتباه نوشتم!!!

به سرجدتان قسم نیست!!!!! باید میگفتم شما را سر جدتان قسم! (به زیادی است!!)

قفل شده

بازگشت به “ضدویروس پادویش”