اسکن کامل

نمایه کاربر
mohammadktabriz

پست توسط mohammadktabriz » جمعه آپریل 01, 2016 9:06 pm

سلام مشکل حل شد تو تنظیمات اسکن کامل فایل ها را بر روی اسکن فایل های هوشمند گذاشتم مشکل حل شد فکر کنم این مشکل برای همه باشه لطفا درست کنید ممنون

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » شنبه آپریل 02, 2016 5:04 pm

[quote="بابک خرمدین"]سلام مشکل حل شد تو تنظیمات اسکن کامل فایل ها را بر روی اسکن فایل های هوشمند گذاشتم مشکل حل شد فکر کنم این مشکل برای همه باشه لطفا درست کنید ممنون[/QUOTE]

منم حدس میزنم یه ربطی به پویش همه فایل ها داشته باشه

البته شدت مشکل من مثل شما نبود و فقط 1 بار این اتفاق افتاده. آن هم در اولین اسکن کامل
پشتیبانی دستورالعملی داد که مشکل رو پیدا کنن. اگر با ایمیلشون(پشتیبانی) ارتباط برقرار کنید شاید به شما هم دستورالعملی برای پیدا کردن علت دادن

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » یک‌شنبه آپریل 03, 2016 9:50 am

[quote="بابک خرمدین"]معذرت دیر جواب می دم بفرمایید ( باید بگم که در نسخه بتا هم اینطوری بود گزارش ندادم چون گفتم در نسخه کامل برطرف میشه میشکل که نشد )

http://s6.picofile.com/file/8245423676/m.rar.html[/QUOTE]

سلام
از اطلاعات ارسالی متشکرم.
در لاگی که فرستادید مشکل سیستم شما مشخص شده است که مربوط به پویش یکی از فایل‌های نرم‌افزار BlueStack است.
در حال بررسی برای رفع مساله هستیم.

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » یک‌شنبه آپریل 03, 2016 9:55 am

[quote="naficy"]سلام
از اطلاعات ارسالی متشکرم.
در لاگی که فرستادید مشکل سیستم شما مشخص شده است که مربوط به پویش یکی از فایل‌های نرم‌افزار bluestack است.
در حال بررسی برای رفع مساله هستیم.[/quote]

جناب نفیسی هنوز نتونستم دوباره اون لغو پویش رو ببینم(حتی 2 بار اسکن کامل انجام دادم با دستورالعملی که فرستاده بودید)

شاید مشکل من هم مشابه ایشان باشد اما آن فایل فرضی مشکل دار چرا بعضی اوقات روی سیستم من هست!!! و بعضی اوقات نیست؟!!!!

فایل های عدم دسترسی مشکوک نیستند؟
مثلا apcsvc نمیخواهد اطلاعاتی را ارسال کند که ناتوانی در لحظات درگیر سیستم باعث این لغو پویش شود؟

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » دوشنبه آپریل 04, 2016 9:26 am

[quote="saman"]جناب نفیسی هنوز نتونستم دوباره اون لغو پویش رو ببینم(حتی 2 بار اسکن کامل انجام دادم با دستورالعملی که فرستاده بودید)

شاید مشکل من هم مشابه ایشان باشد اما آن فایل فرضی مشکل دار چرا بعضی اوقات روی سیستم من هست!!! و بعضی اوقات نیست؟!!!!

فایل های عدم دسترسی مشکوک نیستند؟
مثلا apcsvc نمیخواهد اطلاعاتی را ارسال کند که ناتوانی در لحظات درگیر سیستم باعث این لغو پویش شود؟[/QUOTE]
سلام
مساله لغو پویش شما با ایشان متفاوت است و مربوط به یک فایل نیست. (ممکن است اصلا به پویش کامل هم ربط نداشته و شرایط و اتفاق دیگری در سیستم منجر به آن شده باشد)
به همین علت است که مساله ایشان در هر اسکن کامل رخ می‌داده است و مساله شما تا الآن قابل بازتولید نبوده و فعلا همان یکبار رخ داده است.

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » دوشنبه آپریل 04, 2016 3:19 pm

[quote="Naficy"]سلام
مساله لغو پویش شما با ایشان متفاوت است و مربوط به یک فایل نیست. (ممکن است اصلا به پویش کامل هم ربط نداشته و شرایط و اتفاق دیگری در سیستم منجر به آن شده باشد)
به همین علت است که مساله ایشان در هر اسکن کامل رخ می‌داده است و مساله شما تا الآن قابل بازتولید نبوده و فعلا همان یکبار رخ داده است.[/QUOTE]

در حال حاضر من پویش کامل را با دستورالعمل شما در زمانی که محافظت مستمر و فایروال خاموش است انجام میدهم و البته همینطور محافظت از خود

ممکن است نیاز باشد حداقل 2 مورد اول روشن شوند و بعد تست صورت پذیرد؟( نمیدانم امکانش هست یا نه؟ و آیا در رفتار تغییرات اعمال شده در رجیستری و در واقع تاثیر enable page heap تاثیر گذار هست یا خیر؟

اگر ممکن باشد، میتوانم یکبار هم با محافظت مستمر روشن پویش کامل را انجام دهم تا شاید مشکل بازتولید شود.
البته اگر اصلا احتمال ارتباط مشکل با این موارد وجود داشته باشد و احتمال رویدادن دوباره خطا را بیشتر کند؟!

نمایه کاربر
mohammadktabriz

پست توسط mohammadktabriz » پنج‌شنبه آپریل 07, 2016 6:46 pm

امید وارم هر چه زود تر این مشکل را حل کنید

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » شنبه آپریل 09, 2016 9:52 am

[quote="saman"]در حال حاضر من پویش کامل را با دستورالعمل شما در زمانی که محافظت مستمر و فایروال خاموش است انجام میدهم و البته همینطور محافظت از خود

ممکن است نیاز باشد حداقل 2 مورد اول روشن شوند و بعد تست صورت پذیرد؟( نمیدانم امکانش هست یا نه؟ و آیا در رفتار تغییرات اعمال شده در رجیستری و در واقع تاثیر enable page heap تاثیر گذار هست یا خیر؟

اگر ممکن باشد، میتوانم یکبار هم با محافظت مستمر روشن پویش کامل را انجام دهم تا شاید مشکل بازتولید شود.
البته اگر اصلا احتمال ارتباط مشکل با این موارد وجود داشته باشد و احتمال رویدادن دوباره خطا را بیشتر کند؟![/QUOTE]
سلام
بله اگر می‌توانید بهتر است تست را در حالت روشن بودن محافظت مستمر و دیوار آتش نیز انجام دهید. (علت اینکه گفتم خاموش کنید این بود که نگران بودم سیستم کند شود)

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » شنبه آپریل 09, 2016 9:53 am

[quote="بابک خرمدین"]امید وارم هر چه زود تر این مشکل را حل کنید[/QUOTE]
سلام
در ساخت داخلی حل شده است.
انشالله با تغییرات دیگری که مدنظر داریم منتشر می‌شود.

قفل شده

بازگشت به “ضدویروس پادویش”