عدم پویش نسخه جدید اندروید

قفل شده
رضا

عدم پویش نسخه جدید اندروید

پست توسط رضا » چهارشنبه مارس 02, 2016 9:22 pm

با سلام
نسخه جدید پادویش نسخه اندروید پویش نمی کند و حتی نسبت به نسخه قبلی سنگین تر شده. در ضمن زبان گوشی رو به انگلیسی تغییر دادم ولی باز هم درست نشد. آخرین نسخه رو هم نصب کردم.همچنین نظرات کاربران را در بازار یا دیگر تارنماها مشاهده کنید.
گوشی:
huawei y600
تصویر_۲۰۱۶-۰۲-۲۶-&.jpg
تصویر_۲۰۱۶-۰۲-۲۶-&.jpg
پیوست ها
تصویر_۲۰۱۶-۰۲-۲۶-&.jpg

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » شنبه مارس 05, 2016 5:30 pm

سلام
یک سوال: پویش در حالت Preparing باقی می‌ماند؟ یا اینکه بسته می‌شود؟
یکبار تست کنید پادویش را حذف و نصب مجدد کنید. احتمال دارد مساله شما برطرف شود.

نمایه کاربر
mohammadktabriz

پست توسط mohammadktabriz » شنبه مارس 05, 2016 6:18 pm

منم شبیه ساز اندرویدی بلو استکس نصب کردم منم تو شبیه ساز اسکنمی کنم حدود یک دقیقه تو حالت Preparing باقی می مونه بعد اسکن می کنه

رضا

پست توسط رضا » سه‌شنبه مارس 15, 2016 7:22 pm

چرا پشتیبانی پاسخ نمیده

نمایه کاربر
saeed753

پست توسط saeed753 » سه‌شنبه مارس 15, 2016 10:49 pm

سلام فکر می کنم توی این چند روز درگیر اماده کردم نسخه نهایی بودن تا بحال که پشتیبانی پادویش واقعا فعال بوده و اگه دقت کنین سه روز بعد از پست شما جوابتون رو اقای نفیسی دادن من یه مشکل رو بهشون گزارش دادم همین امروز از صبح تا حدود ساعت 16 دسترسی ریموت داشتن تا این مشکل رو ریشه یابی کنن
و من شاهد کارشون بودم توی کامپیوترم

انشاالله که با کمک و حمایت کاربرها پادویش هر روز بهتر از دیروز بشه و سرعت پیشرفتشون هروز بیشتر بشه و ایران هم در زمینه امنیت سایبر و رایانه در دنیا حرفی برای گفتن داشته باشه

رضا

پست توسط رضا » سه‌شنبه مارس 15, 2016 11:26 pm

مدتی در این حالت باقی می ماند و پس از آن از 50 درصد شروع می شود
در بعضی گوشی ها این نسخه به خوبی کار می کند و در برخی نه.

نمایه کاربر
shayanoh
مدیر کل

پست توسط shayanoh » چهارشنبه مارس 16, 2016 3:54 pm

سلام
واقعا از مشکلی که در پویش رخ داده متاسفم.
متاسفانه به خاطر تنوع زیاد گوشی‌های اندرویدی و تفاوت‌های جزئی که مدل‌های مختلف دارن، گاهی توی گوشی‌های مختلف دچار مشکلاتی می‌شیم و مدت زیادی در مرحله‌ی آماده‌سازی پویش باقی می‌مونه. البته هم‌زمان پویش در حال انجام هست ولی تا این قسمت نتونه کامل انجام بشه امکان نمایش درصد پیشرفت وجود نداره، برای همین برای بعضیا از مثلا ۵۰٪ شروع می‌کنه. ما توی شرکت تلاش کردیم که روی تعداد خوبی از گوشی‌ها تست بشه ولی متاسفانه امکان تست روی همه‌ی مدل‌ها وجود نداره.
ما تمام تلاشمون رو می‌کنیم که این مشکلات پویش رو توی نسخه‌ی بعدی تا حد خوبی کاهش بدیم و واسط کاربری کارا تری برای پادویش ارائه بدیم، و همچنین گوشی‌های بیشتری تهیه کنیم که تست کامل‌تری انجام بشه.
همچنین تجربه‌ی خوبی در نسخه‌ی بتای پادویش نسخه‌ی امنیت پیشرفته داشتیم که احتمالا همین کار رو با نسخه‌ی بعدی اندروید انجام بدیم وبتونیم نسخه‌ی با کیفیت خیلی بالاتری ارائه بدیم.

قفل شده

بازگشت به “ضدویروس پادویش نسخه اندروید”