غیرفعال شدن نرم‌افزار دسترسی به فایل سیستم ext2

قفل شده
sadegh

غیرفعال شدن نرم‌افزار دسترسی به فایل سیستم ext2

پست توسط sadegh » یک‌شنبه دسامبر 08, 2013 4:18 pm

به نام خدا
سلام

من از نرم افزار Ext2Fsd برای دسترسی به درایوهای لینوکسم در WinXP استفاده می‌کردم. از وقتی که پادویش را نصب کرده‌ام این نرم افزار از کار افتاده است.
لطفا این مورد را بررسی نمایید.

با تشکر

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » یک‌شنبه دسامبر 08, 2013 11:16 pm

سلام دوست گرامی

موضوعی که مطرح کردید در دست بررسی است.

چند سوال برای پیگیری سریعتر و دقیقتر:
۱- شما از کدام نسخه پادویش استفاده می‌کنید؟ (نسخه امنیت پیشرفته؟ یا رایگان خانگی؟) همچنین شماره نسخه ضدویروس که در صفحه اصلی ضدویروس قابل مشاهده است، چیست؟
۲- آیا ضدویروس فایل‌های این نرم‌افزار را به عنوان ویروس تشخیص داده است یا صرفا نرم‌افزار از کار افتاده است؟
۳- آیا در اجرای نرم‌افزار خطای خاصی رخ می‌دهد؟ (ترجیحا تصویر پیغام خطا را ارسال کنید)

متشکریم

sadegh

پست توسط sadegh » دوشنبه دسامبر 09, 2013 11:24 am

[quote="Naficy"]سلام دوست گرامی

موضوعی که مطرح کردید در دست بررسی است.

چند سوال برای پیگیری سریعتر و دقیقتر:
۱- شما از کدام نسخه پادویش استفاده می‌کنید؟ (نسخه امنیت پیشرفته؟ یا رایگان خانگی؟) همچنین شماره نسخه ضدویروس که در صفحه اصلی ضدویروس قابل مشاهده است، چیست؟
۲- آیا ضدویروس فایل‌های این نرم‌افزار را به عنوان ویروس تشخیص داده است یا صرفا نرم‌افزار از کار افتاده است؟
۳- آیا در اجرای نرم‌افزار خطای خاصی رخ می‌دهد؟ (ترجیحا تصویر پیغام خطا را ارسال کنید)

متشکریم[/QUOTE]

۱. از نسخه رایگان خانگی استفاده می‌کنم، شماره: ۱.۱.۷۷.۱۲۰۱ تاریخ آخرین بروز رسانی: ۱۷/۹/۹۲
۲. ضد ویروس پیامی نداده است. من تست کردم و دیدم که دستور mount این نرم‌افزار کار می‌کند ولی برنامه گرافیکی Ext2 Volume Manager بدون دادن هیچ پیامی، صرفا اجرا نمی‌شود.

از پیگیریتان متشکرم
صادق

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » دوشنبه دسامبر 09, 2013 10:53 pm

سلام

اتفاقا در برخورد اجمالی که من با این نرم‌افزار داشتم با مشکل مشابهی مواجه شدم که به نظر می‌آمد پنجره گرافیکی برنامه ظاهر نمی‌شود.
ولی بعد متوجه شدم چون قبلا برنامه یکبار اجرا شده بوده و آیکون آن کنار ساعت آمده؛ در اجرای دفعه بعد بدون پیغام خارج می‌شود.

اگر ممکن است اطمینان حاصل کنید که علت مشکل شما همین مساله نیست: کنار ساعت آیکون ext2fsd وجود دارد یا خیر؟ اگر آری، با دوبار کلیک روی آن پنجره باز می‌شود یا خیر؟

متشکر

sadegh

پست توسط sadegh » چهارشنبه دسامبر 11, 2013 9:51 am

[quote="Naficy"]سلام

اتفاقا در برخورد اجمالی که من با این نرم‌افزار داشتم با مشکل مشابهی مواجه شدم که به نظر می‌آمد پنجره گرافیکی برنامه ظاهر نمی‌شود.
ولی بعد متوجه شدم چون قبلا برنامه یکبار اجرا شده بوده و آیکون آن کنار ساعت آمده؛ در اجرای دفعه بعد بدون پیغام خارج می‌شود.

اگر ممکن است اطمینان حاصل کنید که علت مشکل شما همین مساله نیست: کنار ساعت آیکون ext2fsd وجود دارد یا خیر؟ اگر آری، با دوبار کلیک روی آن پنجره باز می‌شود یا خیر؟

متشکر[/QUOTE]

سلام

شما حق دارید و مسئله همانی است که ذکر کردید. اما دلیل اینکه من گول خوردم این بود که رفتار برنامه بعد از نصب پادویش تغییر کرد یعنی auto mount به نوعی غیر فعال شد و بعدش که من می‌خواستم پنجره برنامه را باز کنم متوجه این مورد نشدم و فکر کردم که پادویش جلویش را گرفته است (مثل وقتی که نمی‌گذارد برنامه‌ای از روی flash اجرا شود.)

بابت وقتی که از شما گرفتم عذرخواهی می‌کنم و ازتون متشکرم.
صادق

قفل شده

بازگشت به “گزارش اشکالات”