نفیسی بهترین پشتیبانی که تابحال دیده ام

قفل شده
saman
ناظم انجمن

نفیسی بهترین پشتیبانی که تابحال دیده ام

پست توسط saman » شنبه فوریه 20, 2016 3:39 pm

گفتم بعد از این همه انتقاد و شکایت یه تشکری هم داشته باشیم.

آقای نفیسی میدونم وقتی به شما میگن توانجمن سوال ایجاد شده برو پاسخ بده! چه حالی بهت دست میده!!!(چون واقعا پاسخ دادن به مزخرفات طولانی و پیشنهادات و انتقادات مربوط به فقط یک کاربر شبیه من، مثل عذاب جهنمی میمونه!!!)

اما واقعا پاسخ هاتون خوب و دقیق و کامل هست. من اطمینان دارم اگر یک تلویزیون 5 میلیونی بخرید اینقدر پشتیبان ها دقیق و کامل و پیگیر پاسخ شما رو ندن!!!

بنابریان باید واقعا از آقای نفیسی تشکر کرد و البته از شرکت امن پرداز بخاطر این پشتیبانی خوب و پیگیر

naraqi110

پست توسط naraqi110 » دوشنبه فوریه 22, 2016 12:29 pm

سلام واقعا پشتیبانی یکی از رموز موفقیت پادویشه حتی نمایندگی فروشهاشونم خوش اخلاق وپیگیر هستند ، همیشه اینجوربمونید

نمایه کاربر
saeed753

پست توسط saeed753 » دوشنبه فوریه 22, 2016 7:56 pm

در اوایل اشنایی من با پادویش بیشترین چیزی که منو عاشق این انتی ویروس کرد پشتیبانی عالی اون بود و جوابگویی سریعشون و هر جا هم ازش تعریف میکنم به این نکته اشاره می کنم نمونش در بخش نظرات بخش دانلود سایت تبیان صفحه مربوط به دانلود پادویش یا هر انتی ویروس معروف دیگه دیگران رو تشویق به استفاده از پادویش کردم :rolleyes: و توی همه هم به پشتیبانی خوبشون اشاره کردم می تونین نگاه کنین :o

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » پنج‌شنبه فوریه 25, 2016 11:44 pm

سلام
دوستان همگی شرمنده کردند. :)
من هم از اینکه اینقدر لطف دارید متشکرم و خوشحالم که توانسته‌ایم رضایت شما را جلب کنیم.
قطعا کاستی‌های بسیاری نیز داشته‌ایم که دوستان لطف دارند و به روی‌مان نمی‌آورند. :) در هر صورت به شخصه امیدوارم بتوانیم جوابگوی لطف شما عزیزان باشیم.

قفل شده

بازگشت به “ضدویروس پادویش”