شایعه شروع تست عمومی نسخه جدید در بهمن ماه
- mohammadktabriz
سلام سامان آبروت نرفته شایعه هم نیست مدیر عامل پادویش عباس حسینی تو این لینک متن آخر را ببینی گفته (( نسخه جدید این آنتی ویروس که با ویندوز ۱۰ نیز سازگار است تولید شده و اکنون در حال گذراندن مراحل تست کیفیت است و ظرف روزهای آینده به بازار عرضه خواهد شد. ))
http://athena.ir/website/?p=5429
منم فکر کردم دروغه ولی وقتی متن را دیدم امیدوار شدم
http://athena.ir/website/?p=5429
منم فکر کردم دروغه ولی وقتی متن را دیدم امیدوار شدم
من حتی شنیدم که این نسخه که بیاد ، نسخه بعدی (بعد از این نسخه) قطعا وبگارد هم خواهد داشت و این یعنی پادویش حداقل های جهانی شدن رو پیدا میکنه و خبر خوب این بود که میگفتن خیلی کارهای وبگارد هم انجام شده و حتما سال آینده پادویش تبدیل به یک اینترنت سکیوریتی کامل میشه.
--- ویرایش شده ---
پادویش تنها امید من برای این هست که ایران یه آنتی ویروس 100 درصد بومی داشته باشه. که ظاهرا داره کارش رو به خوبی انجام میده و به سرعت جلو میره
همین ضد رمزی که اینا ساختن رو خیلی کشورها نمیتونن بسازن
--- ویرایش شده ---
پادویش تنها امید من برای این هست که ایران یه آنتی ویروس 100 درصد بومی داشته باشه. که ظاهرا داره کارش رو به خوبی انجام میده و به سرعت جلو میره
همین ضد رمزی که اینا ساختن رو خیلی کشورها نمیتونن بسازن
این که پخش به یه شرکت حرفه ای در فروش واگذار بشه خیلی خوبه اما من یه کم میترسم. که این شرکت دندون تیز کرده باشه که جنس ایرانی رو کنار یک ابر قدرت روسی مثل کسپر بذاره تا مشتری کسپرش بیشتر باشه و در مقایسه امکانات مردم به طرف اون تولید روسی برن. البته اگر هم یخواد همچین اتفاقی بیافته ما نمیذاریم. یعنی اونقدر پادویش رو تبلیغ میکنم که فروش پادویش از کسپر بالاتر بره.
من فعلا درگیر پایان نامه دانشگاهم هستم. احتملا تا 3 ماه دیگه از شرش خلاص میشم و برنامه های خاصی برای پادویش دارم.
البته من ترجیح میدم پادویش رو وقتی تبلیغ بزرگ براش داشته باشم که وبگارد داشته باشه. یعنی یک اینترنت سکیوریتی کامل شده باشه که ظاهرا سال 95 سال رسیدن به این آرزو هست.
من فعلا درگیر پایان نامه دانشگاهم هستم. احتملا تا 3 ماه دیگه از شرش خلاص میشم و برنامه های خاصی برای پادویش دارم.
البته من ترجیح میدم پادویش رو وقتی تبلیغ بزرگ براش داشته باشم که وبگارد داشته باشه. یعنی یک اینترنت سکیوریتی کامل شده باشه که ظاهرا سال 95 سال رسیدن به این آرزو هست.
- mohammadktabriz
[quote="بابک خرمدین"]الان بزرگ ترین دشمن درجه یک پادویش کمبود بودجه است که خدا کنه نداشته باشن[/QUOTE]
البته قطعا کمبود بودجه تو کشور ما همیشه هست!
اما در این مورد نگران نباش
موتور بومی خیلی هزینه بر هست. الان کشور ثروتمندی مثل فنلاند میره از رومانی موتور آنتی ویروس میخره(بیت دفندر) چون هزینش زیاده
کشوری مثل هند با اون همه نابغه برنامه نویسی مشهور ترین برندش (کوئیک هیل) رفته از بیت دفندر موتور خریده
اما وضع ما فرق میکنه.
با ما جنگ سایبری هم دارن(کشورهای دیگه) و برای ما بومی بودن نرم افزار خیلی مهمه (البته نرم افزار فقط یه پایه از 4 پایه اصلی امنیت سایبری هست)
--- ویرایش شده ---
عجب نزدیکی جالبی
توجه کردی؟
Pars Athena Dezh
padvish
البته قطعا کمبود بودجه تو کشور ما همیشه هست!
اما در این مورد نگران نباش
موتور بومی خیلی هزینه بر هست. الان کشور ثروتمندی مثل فنلاند میره از رومانی موتور آنتی ویروس میخره(بیت دفندر) چون هزینش زیاده
کشوری مثل هند با اون همه نابغه برنامه نویسی مشهور ترین برندش (کوئیک هیل) رفته از بیت دفندر موتور خریده
اما وضع ما فرق میکنه.
با ما جنگ سایبری هم دارن(کشورهای دیگه) و برای ما بومی بودن نرم افزار خیلی مهمه (البته نرم افزار فقط یه پایه از 4 پایه اصلی امنیت سایبری هست)
--- ویرایش شده ---
عجب نزدیکی جالبی
توجه کردی؟
Pars Athena Dezh
padvish