قرار دادن نرم افزارها در لیست استثنا .

قفل شده
adrin

قرار دادن نرم افزارها در لیست استثنا .

پست توسط adrin » پنج‌شنبه فوریه 04, 2016 10:36 pm

به نظرم اگه بخاین یه نرم افزار رو بزارید تو استثنا بهترین گزینه استثنا (توسط محتوی) است که کلا نرم افزار مستثنا میکنه.

نمایه کاربر
saeed753

پست توسط saeed753 » دوشنبه فوریه 22, 2016 8:08 pm

من با یه مشکل مواجه شدم که تابحال چون باهاش سروکار نداشتم نفهمیدم و اون اینه که وقتی می خوام فایلی رو استثنا کنم حالا از هر روشی فرقی نمی کنه وقتی می خوام مسیر فایل رو مشخص کنم و روی دکمه مسیر کلیک می کنم یه پنجره باز می شه ولی هنگ می کنه و پیام not responding میده و باید جند دقیقه منتظر باشم یا کلا end task می کنه یا هم بعد از مدتی مسیر رو باز می کنه ولی اگه از همون پنجره یه درایو دیگه یا مسیر دیگه رو انتخاب کنم دوباره هنگ می کنه و یه چیز دیگه اینکه حتی اگه در تنظیمات ویندوز نمایش مسیر ها و فایل های سیستمی و ÷نهان رو فعال کنی ولی در پنجره استثناعات این فایل ها رو نمایش نمی ده که انتخابشون کنی بنظر در لیست استثنا قرار دادن فایل ها باید به سادگی کشیدن و رها کردنشون باشه نه به این سختی اینک تصویرش:

[attachment=1]Capture3.JPG[/attachment]
پیوست ها
Capture3.JPG

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » دوشنبه فوریه 22, 2016 11:10 pm

در مورد کندی در صفحه نمایش اضافه به استثناء کامپیوتر قدیمی من هم کمی کند رفتار میکرد(البته not responding نمیداد و هنگ نمی کرد اما کند بود)

در مورد فایل های مخفی مشکلی نیست. در همان صفحه رایت کلیک کنید و مشکل رو حل کنید.

قفل شده

بازگشت به “پادویش نسخه خانگی رایگان”