درخواست از تمام سازندگان پادویش

نمایه کاربر
mohammadktabriz

پست توسط mohammadktabriz » سه‌شنبه فوریه 02, 2016 11:21 pm

شاید ........

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » سه‌شنبه فوریه 02, 2016 11:22 pm

[quote="بابک خرمدین"]بابا دوساله ساخته شده الان باید این انجمن صد هزار نفر عضو داشت روزی صد تا هم تایپیک می زدند[/QUOTE]

تبلیغ نبوده.

چون شاید پول اون تبلیغ نبوده.

وقتی میشه گفت پادویش واقعا بد بوده که همه ایران اسمش رو شنیده باشن اما کسی استفاده نکنه

پادویش رو چند نفر میشناسن؟

باید صبر کنیم پادویش بهتر بشه(که داره نسخه به نسخه میشه) بعد در بهترین فرصت نهایت تلاش خودمون رو برای تبلیغش داشته باشیم.

من خوشبینم. با اینکه فوق العاده آدم شکاک و گاهی منفی هستم اما این بار واقعا خوشبین هستم!

فقط صبر و تحمل میخواد.

پادویش تازه داره به جاهایی میرسه که باید تبلیغش کرد. تازه به نظرم هنوز یه کمی زوده

نمایه کاربر
omidabedi839

پست توسط omidabedi839 » سه‌شنبه فوریه 02, 2016 11:23 pm

:( متاسفانه تو انجمن های ایرانی اینطوریه

نمایه کاربر
mohammadktabriz

پست توسط mohammadktabriz » سه‌شنبه فوریه 02, 2016 11:26 pm

[quote]تبلیغ نبوده.
[/QUOTE]

اره تبلیغ کنند مخصوصا تو رسانه ملی البته پولش زیاده

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » سه‌شنبه فوریه 02, 2016 11:28 pm

[quote="omidabedi839"] :( متاسفانه تو انجمن های ایرانی اینطوریه[/QUOTE]

بله

مثال میزنم

تو یه انجمن همین 1 ساعت قبل دیدم یکی اومده گفته پادویش همون کسپر ایرانیه!! (یعنی موتور کسپر روداره!!!)

یکی دیگه اومده گفته (به اون کاربر مدعی) که میتونی با مدرک حرفت رو ثابت کنی؟

بعد کاربر عزیز مدعی هم رفته گم و گور شده!!! معلوم نیست کجاست!!! و از پاسخ دادن فرار کرده

چرا؟

چون ما خیلی هامون عادت داریم همینطوری یه چیزی بگیم بریم....!!!!!!!!!!! حالا دیگه فکر نمیکنیم که داریم به کسب و کار چند تا جوون مثل خودمون صدمه میزنیم.

نمایه کاربر
mohammadktabriz

پست توسط mohammadktabriz » سه‌شنبه فوریه 02, 2016 11:30 pm

اره حرف مفت حساب کتاب نداره

نمایه کاربر
saeed753

پست توسط saeed753 » چهارشنبه فوریه 03, 2016 12:05 am

[quote="saman"]مهم حرف مردم نیست. چرا؟
مثال میزنم، الان یه شرکت تو جنوب کشور هست(تاحالا به جنوب کشور سفر نکردم) گوشی موبایل مونتاژ میکنه. فکر کنم کارخونش منطقه محروم خرمشهر باشه

من گوشی موبایلش رو خریدم.

دوستم گفت احمقی تو؟(به من گفت) اینا هیچیش ساخت ایران نیست. فقط کیسه پلاستیکی که دورش میکشن میندازن تو جعبه ساخت ایرانه

منم گفتم اشکال نداره. همون کیسه پلاستیک هم واسه 4 نفر و 4 تا خانواده اشتغال ایجاد کرده. گوشی قبلی من که سامسونگ بود برای همین 4 نفر هم اشتغال ایجاد نکرده بود.

بهم خندیدن

من برام مهم نبود

الاه 1 سال و نیم هست این گوشی رو دارم و هیچ مشکلی باهاش نداشتم. هم ارزون بود. هم کار منو راه انداخت. عکس های کارخونش هم در اینترنت هست. حالا دروغ یا راست. من نمیدونم.

من از انتخاب هام راضی ام. چون میدونم اشتغال یه نفر( یه بچه درس خون که تو امن پرداز استخدام شده) مساوی با کم شدن جرم و جنایت هست. بیکاری هر نفر میتونه خطر دزدیده شدن ماشین من رو تو خیابون زیاد کنه. خطر بالارفتن از دیوار خونه من رو زیاد کنه[/QUOTE]

دمت گرم
واقعا طرز فکرت ایول داره
اگه فقط یک سوم ایرانیا طرز فکرت رو داشتن ایران گلستان بود دمت گرم

متاسفانه به یکی از اشنایان که بحث آنتی ویروس رو پیش کشید گفتم من از پادویش استفاده می کنم و ازش تعریف کردم می دونی در پایان چی گفت
گفت من که چند ساله نود32 دارم و ازش راضیم سریال یک سالش رو می گیرم ده هزار تومن معروف هم هست و خارجی
البته یه جورایی هم گفت به جنسای ایرانی اعتمادی نیست منم زیاد گیر ندادم بهش فقط گفتم همون نود32 که میگی با سریال دو ساله که فقط دو ماه استفاده کردم تا فهمیدم ایران هم یه آنتی ویروس قدرتمند و بومی داره گذاشتم خاک بخوره دیگه چیزی نگفتم بهش

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » چهارشنبه فوریه 03, 2016 11:48 pm

سلام
من بی‌نهایت از همه دوستان بخصوص آقا سامان متشکرم.
درک می‌کنم که چه حسی دارید و از تلاشی که مشفقانه و بی‌دریغ انجام دادید سپاسگزارم.
تاپیک امروز صبح بسته شده و دیگر امکان پاسخ نیست و البته امید چندانی هم به مفید بودن پاسخ نمی‌رفت؛ چرا که شما تلاش خود را کردید و فکر می‌کنم هر شخص منطقی با خواندن تاپیک می‌تواند به اصل حقیقت دست پیدا کند. ولی کسی که خودش را به خواب زده باشد را نمی‌توان بیدار کرد.

در عین حال اصلا نگران نباشید چون تجربه نشان داده (و سنت الهی این است که) که حرف حق همیشه برّنده‌تر از شایعات و دروغ‌ها بوده و به زودی و به راحتی اثر آنها را خنثی می‌کند.
در اینگونه موارد و در مواجهه با افرادی که «نمی‌دانند» و ندانسته‌شان را اشاعه می‌دهند نباید خونسردی خود را از دست داد و باید با کمال آرامش غلط بودن و بی‌اساس بودن حرف‌هایشان را نشان داد. و یقین داشت که در آخر حرف حق طرفدار دارد و خود را اثبات خواهد کرد.

باز هم از تلاش همه شما تشکر می‌کنم و بابت همه دغدغه‌هایتان و حمایت‌هایتان از شما ممنونم و ممنونیم و از داشتن دوستان چون شما به خود می‌بالیم و احساس مسئولیتی دو چندان می‌کنیم.
خدا کند که لایق لطف عزیزانی مانند شما باشیم.

adrin

پست توسط adrin » پنج‌شنبه فوریه 04, 2016 12:56 am

[quote="saman"]مهم حرف مردم نیست. چرا؟
مثال میزنم، الان یه شرکت تو جنوب کشور هست(تاحالا به جنوب کشور سفر نکردم) گوشی موبایل مونتاژ میکنه. فکر کنم کارخونش منطقه محروم خرمشهر باشه

من گوشی موبایلش رو خریدم.

دوستم گفت احمقی تو؟(به من گفت) اینا هیچیش ساخت ایران نیست. فقط کیسه پلاستیکی که دورش میکشن میندازن تو جعبه ساخت ایرانه

منم گفتم اشکال نداره. همون کیسه پلاستیک هم واسه 4 نفر و 4 تا خانواده اشتغال ایجاد کرده. گوشی قبلی من که سامسونگ بود برای همین 4 نفر هم اشتغال ایجاد نکرده بود.

بهم خندیدن

من برام مهم نبود

الاه 1 سال و نیم هست این گوشی رو دارم و هیچ مشکلی باهاش نداشتم. هم ارزون بود. هم کار منو راه انداخت. عکس های کارخونش هم در اینترنت هست. حالا دروغ یا راست. من نمیدونم.

من از انتخاب هام راضی ام. چون میدونم اشتغال یه نفر( یه بچه درس خون که تو امن پرداز استخدام شده) مساوی با کم شدن جرم و جنایت هست. بیکاری هر نفر میتونه خطر دزدیده شدن ماشین من رو تو خیابون زیاد کنه. خطر بالارفتن از دیوار خونه من رو زیاد کنه[/QUOTE]

آفرین.....

adrin

پست توسط adrin » پنج‌شنبه فوریه 04, 2016 3:21 pm

ولی سرعت سیستم برای من و خیلی ها از امنیت مهم تره.که متاسفانه پادویش باید رو ایراد کاهش سرعت فکری کنه.

قفل شده

بازگشت به “ضدویروس پادویش”