41 تا از 48 تا

امکان ارسال فایل‌های مشکوک یا ویروسی که پادویش آنها را شناسایی نمی‌کند و نیز فایل‌های سالمی که پادویش آنها را به اشتباه شناسایی می‌کند از طریق قسمت بارگذاری فایل مشکوک از قسمت پشتیبانی در سایت پادویش ممکن است. اگر علاوه بر ارسال فایل، نیازمند بحث و گفتگو در مورد فایل‌های ارسالی هستید آنها را در این قسمت ارسال نموده و سوال خود را نیز مطرح نمایید.
قفل شده
نمایه کاربر
mohammadktabriz

41 تا از 48 تا

پست توسط mohammadktabriz » یک‌شنبه دسامبر 08, 2013 9:15 pm

با سلام من در این انجمن ویروس هایی که کاربران می زارند را با پادویش تست کرده و نتیجه را اعلام می کنم ولی اینبار پادویش از 48 تا ویروس 41 تاشو شناسایی نکرد منم برای پادویش نتیجه ضعیفی داده و فقط 7 تاشو شناسایی کرده مجبور شدم این ویروس ها را ایتجا بزارم تا شما یک روزه واسش اپدیت درست کنید راستی به خاطر اینکه باید نتیجه را اعلام کنم برای همین زود تر واسش اپدیت درست کنید در صورت شناسایی هم اطلاع دهید ممنون ( معذرت که در سامانه بارگزاری فایل مشکوک ارسال نکردم )

لینک دانلود : دانلود با لینک غیر مستقیم

رمز فایل : 123

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » یک‌شنبه دسامبر 08, 2013 11:10 pm

سلام
شرمنده می‌کنید. شما واقعا به پادویش لطف دارید.

۱- تعداد خوبی از فایل‌های این بسته، ویروس‌های تحت داس هستند که در تنظیمات پیشفرض پادویش اسکن نمی‌شوند. (همانطور که می‌دانید، در حالت اسکن هوشمند فایل، فایل‌هایی که برای سیستم عامل جاری شما خطرناک نباشند ممکن است پویش نشوند)
برای اسکن بهتر و تست پادویش با اینگونه دیتاست‌ها(ی حاوی فایل‌های قدیمی) بهتر است گزینه «پویش همه فایل‌ها» را در پنجره «تنظیمات»، برگه «پویشگر» فعال کنید.

۲- فایل‌ها به دیتاست افزوده شدند و در انتشار بعدی پایگاه امضا - ساعت ۱۲ امشب - خواهند آمد. (فکر می‌کنم قبل از ساعت یک آماده دریافت باشه (!) )

نمایه کاربر
mohammadktabriz

پست توسط mohammadktabriz » یک‌شنبه دسامبر 08, 2013 11:26 pm

دکمه همه فایل پویش می شند را می زنم ولی تنضیکات پیشفرض که در آنتی ویروس است قرمز می شه

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » دوشنبه دسامبر 09, 2013 10:56 pm

وقتی تنظیمات شما از حالت پیش‌فرض کارخانه خارج می‌شوند آن دکمه نیز قرمز می‌شود. قرمز شدن این دکمه به معنی وجود خطر یا مشکلی نیست.

قفل شده

بازگشت به “گفتگو درباره فایل‌های مشکوک”