با سلام من در این انجمن ویروس هایی که کاربران می زارند را با پادویش تست کرده و نتیجه را اعلام می کنم ولی اینبار پادویش از 48 تا ویروس 41 تاشو شناسایی نکرد منم برای پادویش نتیجه ضعیفی داده و فقط 7 تاشو شناسایی کرده مجبور شدم این ویروس ها را ایتجا بزارم تا شما یک روزه واسش اپدیت درست کنید راستی به خاطر اینکه باید نتیجه را اعلام کنم برای همین زود تر واسش اپدیت درست کنید در صورت شناسایی هم اطلاع دهید ممنون ( معذرت که در سامانه بارگزاری فایل مشکوک ارسال نکردم )
لینک دانلود : دانلود با لینک غیر مستقیم
رمز فایل : 123
41 تا از 48 تا
سلام
شرمنده میکنید. شما واقعا به پادویش لطف دارید.
۱- تعداد خوبی از فایلهای این بسته، ویروسهای تحت داس هستند که در تنظیمات پیشفرض پادویش اسکن نمیشوند. (همانطور که میدانید، در حالت اسکن هوشمند فایل، فایلهایی که برای سیستم عامل جاری شما خطرناک نباشند ممکن است پویش نشوند)
برای اسکن بهتر و تست پادویش با اینگونه دیتاستها(ی حاوی فایلهای قدیمی) بهتر است گزینه «پویش همه فایلها» را در پنجره «تنظیمات»، برگه «پویشگر» فعال کنید.
۲- فایلها به دیتاست افزوده شدند و در انتشار بعدی پایگاه امضا - ساعت ۱۲ امشب - خواهند آمد. (فکر میکنم قبل از ساعت یک آماده دریافت باشه (!) )
شرمنده میکنید. شما واقعا به پادویش لطف دارید.
۱- تعداد خوبی از فایلهای این بسته، ویروسهای تحت داس هستند که در تنظیمات پیشفرض پادویش اسکن نمیشوند. (همانطور که میدانید، در حالت اسکن هوشمند فایل، فایلهایی که برای سیستم عامل جاری شما خطرناک نباشند ممکن است پویش نشوند)
برای اسکن بهتر و تست پادویش با اینگونه دیتاستها(ی حاوی فایلهای قدیمی) بهتر است گزینه «پویش همه فایلها» را در پنجره «تنظیمات»، برگه «پویشگر» فعال کنید.
۲- فایلها به دیتاست افزوده شدند و در انتشار بعدی پایگاه امضا - ساعت ۱۲ امشب - خواهند آمد. (فکر میکنم قبل از ساعت یک آماده دریافت باشه (!) )
- mohammadktabriz